XLC Remkabel 4000mm Rem binnenkabel

XLC Remkabel 4000mm Rem binnenkabel
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
XLC Remkabel Binnen RVS

Beschikbaar alternatief

XLC Remkabel Binnen RVS

3,95
Bekijk alternatief

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Het hart van een veilige fietservaring ligt vaak in details waar we niet altijd bij stilstaan, zoals een betrouwbare remkabel. Maak kennis met de XLC Remkabel van maar liefst 4000mm lang, ontworpen om je niet alleen een veilige, maar ook een soepele fietsrit te bieden, ongeacht het terrein.

Weerbestendig:
Zorgen over slijtage door weersomstandigheden? Geen zorgen! XLC zorgt voor een robuuste bouw die bestand is tegen diverse weersomstandigheden, zodat je altijd kunt rekenen op je remmen.

Met een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbare prestaties, staat de XLC Remkabel 4000 mm voorop om je een veilige en consistente remervaring te bieden tijdens al je fietsavonturen.

Technologie

• 4000 mm
• 19 Draads

Wellicht vraag je je af: wat betekent het precies als we zeggen dat de remkabel "19 draads" is?

Wanneer we over een "19 draads" remkabel praten, hebben we het eigenlijk over de kleine bouwstenen waaruit de kabel is gemaakt. Stel je voor dat elk van die 19 draadjes een klein maar krachtig lid van een team is. Samengebundeld vormen ze één supersterke, flexibele en duurzame remkabel!

Sterkte om op te rekenen:
Zelfs als één draadje in de problemen komt, nemen de andere 18 het over, waardoor je kabel blijft werken wanneer jij dat nodig hebt!
Superflexibiliteit:
Omdat het uit vele dunne draadjes bestaat, kan de kabel gemakkelijk buigen en bewegen zonder zijn kracht te verliezen, waardoor jouw remmen vlot en soepel werken.
Lang leven de kabel:
Dankzij deze constructie is jouw kabel meer weerstand tegen slijtage en externe factoren, waardoor je er langer van kunt genieten.
Weer en windbestendig:
19 draadjes samen zijn beter in staat om weerstand te bieden tegen zaken als roest en corrosie, vooral in die modderige en natte rijomstandigheden!

Toon meer Toon minder


Vergelijkbaar product

Vergelijkbaar product

XLC Remkabel 4000mm
XLC Remkabel 4000mm
2,95
Huidig product
XLC Remkabel Binnen RVS
XLC Remkabel Binnen RVS
3,95
Bovenstaande producten vergelijken
XLC Remkabel 4000mm XLC Remkabel Binnen RVS
XLC Remkabel 4000mm XLC Remkabel Binnen RVS
0 reviews 0 reviews
Lengte 4000 mm
Kleur Grijs
2,95 3,95
Huidig product Bekijk product