Menu
Terug

Shimano H03C Metal Schijfremblokjes

Shimano H03C Metal Schijfremblokjes
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
Jagwire Pro Extreme Sintered

Beschikbaar alternatief

Jagwire Pro Extreme Sintered

16,95
Bekijk alternatief

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Shimano H03C Metal remblokken zijn sintered remblokken die geschikt zijn voor Shimano schijfremmen. Deze sintered remblokken bestaan uit een compound van hars dat gemengd is met metalen deeltjes, geplaatst op een aluminium achterkant. Deze compound is daardoor erg hard en slijtvast. Door de plaatsing op een backplate met koelvinnen, zijn deze remblokken erg goed bestand tegen de hoge temperaturen die met name tijdens lange afdalingen kunnen ontstaan. Het nadeel is dat deze remblokken minder snel aangrijpen dan organic of semi-metallic remblokken en meer geluid maken tijdens het remmen.
Deze remblokken zijn daardoor erg geschikt als je fietst in erg modderige omstandigheden en daarbij veel moet remmen. Dit komt met name voor tijdens erg modderige tochten in heuvelachtig/bergachtig gebied. Ook zijn deze remblokken uitermate geschikt voor gebruik bij downhill en enduro.

Niet geschikt voor alle remschijven
Deze harde remblokjes zijn niet geschikt voor alle remschijven. Deze remblokjes kunnen alleen gebruikt worden op geslepen remschijven, omdat deze uit harder materiaal bestaan. Geperste, zachte remschijven zijn alleen geschikt voor zachte, organische remblokken. Deze zullen namelijk snel zullen verslijten door hardere remblokken.
Klik hier voor de geslepen remschijven uit ons assortiment.

Let op:
Producenten maken gebruik van verschillende passingen. Let dus goed op of de vorm van het remblok op de afbeelding overeenkomt met je huidige remblok. Weet je niet welke vorm je hebt, scrol dan even naar onderaan deze pagina. Daar staat per remblok beschreven voor welk type rem deze geschikt is.

Compatibiliteit

Dit remblok heeft de Shimano B passing. Als je op zoek bent naar een alternatief, of is dit remblok uitverkocht, dan kun je alternatieve remblokken hier vinden.

Shimano B:
Mountainbike: Saint M810, M820, M640
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews


5 / 5

Top blokken

- Rudolph 20 januari 2021

Goede remblokken

Plus- & minpunten

Duration
Quality
Price

5 / 5

geweldige blokken

- Bas 14 maart 2020

geweldige blokken

5

Rudolph, 20 januari 2021

Top blokken

Goede remblokken

  • Duration
  • Quality
  • Price

5

Bas, 14 maart 2020

geweldige blokken

geweldige blokken