Menu
Terug

Shimano Deore M6100 Upgrade Kit Groepset

Shimano Deore M6100 Upgrade Kit Groepset
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 77.832 reviews

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Met deze Shimano Deore M6100 Upgrade Kit kun je jouw fiets upgraden naar 12-Speed. Je hoeft hierbij alleen te vervangen wat nodig is, zodat je voor een fractie van de prijs weer klaar bent voor de toekomst!

Soepel schakelen, ketting klappert niet
De Shimano Deore M6100 12-Speedcassette heeft dezelfde Hyperglide+ vormgeving gekregen als de cassettes uit het hogere segment. Hierdoor schakel je erg soepel, ook in slechte uitdagende omstandigheden. Ook loopt de ketting op deze cassette erg stil, zodat je in het bos alleen het gezoem van je banden hoort.
De Shimano Deore M6100 12-Speed Achterderailleur is uitgerust met een kettingstabilisator. Dit betekent dat schokken en trillingen opgevangen worden, waardoor je ketting minder gaat klapperen op ruig terrein. Hiermee behoort ook het ongewenst overspringen naar een andere versnelling vrijwel tot het verleden!

Snel schakelende Shifter, keuze voor I-Spec EV of klemband
De Shimano Deore M6100 12-Speed shifter schakelt snel door de Rapidfire+ techniek. Zo kun je snel schakelen als de trail daarom vraagt, zelfs onder uitdagende omstandigheden.
Je kunt bij deze shifter kiezen voor I-Spec EV montage, of een montage met een klemband. De I-Spec EV montage vindt je terug bij de laatste generatie Shimano remmen, dus bij Deore M6100, SLX M7100, XT M8100 en XTR M9100. Het voordeel van deze montage is dat je de positie van de shifter nog exacter af kunt stellen, zodat deze voor jou het fijnste komt te staan. Als je een andere serie remmen hebt, kun je kiezen voor montage met een klemband.

Shimano MicroSpline Body
De Shimano Deore M6100 Cassette moet gemonteerd worden op een Shimano Microspline body. Deze body is ontwikkeld om 12-Speed cassettes met een '10' als kleinste tandwiel te monteren. Dankzij deze '10' heeft de cassette een nog groter bereik gekregen, zodat je bij hoge snelheden nog kunt blijven trappen.
Bij veel wielen hoeft alleen de body vervangen te worden. Deze losse bodies kun je hier vinden.

Je kunt er ook voor kiezen om je wielen te vervangen, ook omdat er voor sommige wielen geen MicroSpline Bodies zijn. De wielen met een Shimano MicroSpline body kun je hier vinden.

Standaard meegeleverd

• Shimano Deore M6100 Achterderailleur
• Shimano Deore M6100 Cassette
• Shimano Deore M6100 Ketting
• Shimano Deore M6100 Shifter + derailleur binnen- en buitenkabel
Toon meer Toon minder

Review

Review


5 / 5

Perfect

- Marcelino 28 november 2020

Very nice


Alle specificaties

Merk Shimano
Type rem
Zonder remmen
Welke groepset heb je?
Shimano Deore
Aantal versnellingen
12-speed
Type schakeling
Mechanisch
Geschikt voor
Shimano Micro Spline
Type Mountainbike groepset
Single
Geschikt voor Boost
Boost (B148)
Cassetteverhouding
10 / 51
Kleur
Zwart
Type schakelunit
Trigger
Bottom Bracket
Nee, niet meegeleverd
Kabels
Binnenkabel derailleur(s) / Buitenkabel derailleur(s)