Menu
Terug

Shimano Deore M4100 10-speed Cassette

Shimano Deore M4100 10-speed Cassette
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
Shimano Deore XT M771 10 Speed

Beschikbaar alternatief

Shimano Deore XT M771 10 Speed

64,95
Bekijk alternatief

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Shimano Deore M4100 cassette is een zeer degelijke 10-speed cassette met een hoge duurzaamheid. Door de lichtgewicht aluminium spider waarop drie kettingbladen zijn gemonteerd is deze cassette relatief lichtgewicht gemaakt. De overige kettingbladen zijn gemaakt van staal, waardoor deze cassette lang meegaat.

Zeer duurzaam dankzij de stalen kransen
De cassette is gemaakt van een aluminium spider waarop kransen van staal zijn gemonteerd. Hierdoor heeft de cassette naast een laag gewicht, ook een uitstekende duurzaamheid. Dit betekent dat de cassette heel wat modderige bosritten gaat overleven en dat deze je optimaal gaat ondersteunen!

Soepel schakelen dankzij de Hyperglide technologie
De HyperGlide kransjes zorgen voor het beste schakelresultaat. Hyperglide is het vernieuwde tandwielontwerp van Shimano. Dit aandrijfsysteem biedt snel schakelen, efficiënte vermogensoverdracht en goede kettingstabiliteit. Hyperglide design zorgt er voor dat je constant soepel fietst, door altijd voor het optimale schakelmoment te zorgen. Pedaalschokken en schakeltijden worden hierdoor drastisch verminderd!

De tandwieltjes worden met zorg ontwikkeld en met grote precisie geslepen. Zo worden er bijvoorbeeld schakel-lijnen aangebracht in de cassette en hebben sommige tandjes afgeronde punten. Dit zorgt ervoor dat je ook bij grote druk op de pedalen nog kunt overschakelen. Bij een sprintje bergop kun je er dus nog een tandje bij doen (of een tandje lichter schakelen als de benen vol lopen).

Vertanding
• 11 - 42 (11-13-15-18-21-24-28-32-37-42)
Toon meer Toon minder