Lapierre Racefietsen

10
Overal ter wereld doen Lapierre racefietsen van zich spreken. Of het nu bergop tegen de Col du Tourmalet is, over de heuvels van de Ronde van Lombardije of in de eindsprint van Milaan-San Remo. Overal heeft een Lapierre racefiets weten te winnen. Met een range die loopt vanaf de hoogwaardige Lapierre Aircode aero-fiets en de lichte Lapierre Xelius, via de Lapierre Pulsium endurance fietsen, naar de aluminium Lapierre Sensium, is er voor iedere wielrenner een geweldige Lapierre racefiets te vinden.
Lees meer
Categorieën
Help mij kiezen

Gesorteerd op


Gekozen filters

Lapierre Aircode DRS 7.0

Adviesprijs 5.999,-
5.399,-

Lapierre Aircode DRS 5.0

Adviesprijs 3.799,-
2.849,-

Lapierre Pulsium 6.0

Adviesprijs 3.299,-
2.199,-

Lapierre Sensium 1.0

Adviesprijs 999,-
749,-
Outlet

Lapierre Pulsium 3.0 Disc

Adviesprijs 2.199,-
1.699,-
Outlet

Lapierre Sensium 3.0 Disc

Adviesprijs 1.499,-
1.149,-
Outlet

Lapierre Pulsium 5.0

Adviesprijs 2.699,-
2.499,-

Lapierre Xelius SL 6.0

Adviesprijs 3.999,-
2.999,-
Outlet

Lapierre Pulsium 3.0

Adviesprijs 2.399,-
2.199,-

Lapierre Sensium 3.0 Disc

Adviesprijs 1.499,-
1.399,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Lapierre racefiets kopen? Bekijk ons aanbod!

Al ruim 75 jaar weet Lapierre fietsen te maken met een geweldige balans tussen technologie, innovatie, hoogwaardige specificaties en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De hoge kwaliteit van de high-end Lapierre racefietsen worden onder andere behaald, doordat ze al ruim 20 jaar materiaalsponsor zijn van het Groupama FDJ World Tour team. Daarnaast fietsen ook de dames van FDJ Nouvelle Aquitaine Futuroscope op fietsen van Lapierre. Hoewel Lapierre geen onderscheid maakt tussen een heren racefiets en een dames racefiets, zijn de prachtige Lapierre racefietsen dus echt voor iedereen geschikt.

Supersnelle aero racefiets: De Lapierre Aircode

Elke keer dat je Arnaud Démare naar een overwinning in een massasprint ziet knallen, is het de Lapierre Aircode racefiets die hem naar grote snelheden stuwt. Door de hoge aerodynamische efficiëntie snijdt deze aero racefiets door de lucht en wordt het nog makkelijker om hoge snelheden te bereiken. De Lapierre Aircode wordt daarnaast ook nog eens geleverd met een tijdritstuur, waardoor deze ook erg geschikt is om te presteren in bijvoorbeeld een triathlon.

Lichte allround performance racefiets: De Lapierre Xelius

Het is onmogelijk om de beste tijden te rijden op een berg, wanneer je op een zware fiets rijdt. Zwaartekracht werkt immers nog sterker tegen tijdens klimmen. Daarom kiezen klimgeiten, zoals Thibaut Pinot en David Gaudu, voor de Lapierre Xelius. Deze lichte en wendbare carbon racefiets laat elke berijder letterlijk boven zichzelf uitstijgen. Ook erg geschikt om zo snel mogelijk over vlak terrein te racen uiteraard.

Comfortabele endurance racefiets: De Lapierre Pulsium racefiets

Waar de profs urenlang in een zo efficiënt mogelijke houding kunnen zitten, is dit voor de meeste toerrijders onmogelijk.Voor de echt lange ritten is een endurance racefiets daarom een geweldige uitkomst. De Lapierre Pulsium endurance racefiets is daarom een geweldige keuze: Comfortabel, maar toch relatief licht en snel. Met deze Lapierre racefiets wil je simpelweg verder, langer en beter fietsen dan ooit tevoren.

Hoogwaardige aluminium racefiets: De Lapierre Sensium racefiets

De Lapierre Sensium is een perfecte mix tussen comfort en sportiviteit. Qua geometrie zit deze fiets tussen de comfortabele Pulsium en de prestatiegerichte Aircode en Xelius en is daarom voor vrijwel iedereen geschikt. Doordat aluminium goedkoper is om te produceren dan carbon, weet Lapierre een hoogwaardige, snelle en responsieve racefiets neer te zetten die qua prijs-kwaliteitverhouding ontzettend veel te bieden heeft.

Lees meer op ons blog
Schakelen racefiets - Hoe moet je schakelen met je racefiets? (En waarom werkt het zo?)

Schakelen racefiets - Hoe moet je schakelen met je racefiets? (En waarom werkt het zo?)

Lees meer
De beste racefietsen van 2021 - Onze nieuwe wielrenfietsen collectie

De beste racefietsen van 2021 - Onze nieuwe wielrenfietsen collectie

Lees meer
Aluminium of carbon racefiets - Wat past het beste bij mij?

Aluminium of carbon racefiets - Wat past het beste bij mij?

Lees meer
Wat is de racefiets framemaat en hoe meet je die? [How-To]

Wat is de racefiets framemaat en hoe meet je die? [How-To]

Lees meer