Menu
Terug

Oakley Sutro S Prizm Road Black Fietsbril

Oakley Sutro S Prizm Road Black Fietsbril
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
Oakley Sutro Prizm 24K

Beschikbaar alternatief

Oakley Sutro Prizm 24K

119,95
Bekijk alternatief

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Oakley Sutro S Prizm Road Black is een ideale fietsbril voor omstandigheden met fel zonlicht. Met de Sutro S heeft Oakley een kleinere versie gecreëerd van de populaire Sutro-zonnebril. De stoere en veelzijdige look blijft behouden en hij voorziet ook in een goede bescherming tegen de weersinvloeden.

Technologie

Sutro S vs. normale Sutro
Er zijn veel overeenkomsten aan te wijzen tussen de Oakley Sutro S en de normale Sutro. Echter bestaan er ook een paar belangrijke verschillen. De frame breedte van de Sutro S is 132mm, waar de normale Sutro een frame breedte van 139mm kent. Je moet echter niet denken dat de Sutro S een XS of kindervariant is. Het is gewoon een kleinere volwassenenvariant, welke ideaal is voor mannen met een kleine tot gemiddelde hoofdgrootte. Vrouwen met een gemiddelde tot grote hoofdgrootte kunnen de Sutro S ook prima dragen. Naast de breedte van het frame bestaat er nog een ander verschil. De kromming van de lens is verkleind bij Oakley Sutro S, waardoor deze in de kleinere framemaat past. Dit zorgt ervoor dat je geen dekking aan de zijkanten van het frame verliest.

Frame en overige technologieën
Het frame van de Oakley Sutro S Prizm Road Black bestaat uit O-Matter materiaal. Dit materiaal is zeer licht qua gewicht, waardoor je nauwelijks voelt dat je deze fietsbril draagt. Daarnaast kent O-Matter een hoge duurzaamheid en kan het een stootje prima verdragen. Het positieve resultaat hiervan is dat deze fietsbril lang meegaat. Het Unobtainium neusstuk zorgt voor meer comfort en een goede grip, zelfs als je aan het zweten bent. Hierdoor blijft deze fietsbril te allen tijde goed en stevig op de plek zitten.

Prizm Road Black lens
Deze Oakley Sutro S is uitgerust met de Prizm Road Black lens. Met een lichtdoorlatendheid van slechts 11% is deze lens zeer geschikt voor het gebruik in omstandigheden met fel licht. Door de rustige, dieproze kleur valt hij ook minder op dan andere prizm lenzen. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg. Doffe kleuren worden 'warmer', met een beter contrast als gevolg. Hierdoor kun je allerlei details, bijvoorbeeld de lijnen op de weg en andere weggebruikers, beter van elkaar onderscheiden. Bovendien werkt deze 'kleurverbetering' ook een stuk ontspannender voor de ogen.
Toon meer Toon minder