Menu
Terug

Oakley Radar EV Lens

Oakley Radar EV Lens
28 reviews
Lenzentype
Selecteer: Lenzentype
om de voorraad te zien
Oakley Lenstype
Selecteer: Oakley Lenstype
om de voorraad te zien
Kleur lens
Selecteer: Kleur lens
om de voorraad te zien
Lichtdoorlatendheid
Selecteer: Lichtdoorlatendheid
om de voorraad te zien
In welke omstandigheden fiets je?
Selecteer: In welke omstandigheden fiets je?
om de voorraad te zien
Vanaf 47,95 12,05 korting
Selecteer een uitvoering om de voorraad te zien
Selecteer een uitvoering om de winkelvoorraad te zien

  • Nu besteld, maandag in huis
  • Online besteld, gratis bezorgd
  • Gratis retourneren

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Meerdere lenzen beschikbaar zodat je voor elk weerstype de juiste lens kunt vinden.
  • Lenzen zijn gemakkelijk te verwisselen.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk
Oakley

Beschrijving

Beschrijving

De Oakley Radar Ev verwisselbare lenzen geven je de optie om te wisselen van lens. Ideaal in het Nederland waar je soms geen pijl kan trekken op het weer en de omstandigheden. Jij bent in ieder geval voorbereid met deze verwisselbare lenzen. Of wil je gewoon een andere look? Kies dan voor de verschillende standaard kleuren lenzen. Voor alleen bescherming tegen regen en wind is er de clear lens (transparant).

Technologie

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Iridium lens

De spiegelende Iridium coating vermindert de schittering van bijvoorbeeld het wegdek. Hierdoor wordt het zicht verbeterd.

Iridium Polarized lens

De spiegelende polarized lenzen garanderen perfect zicht doordat bescherming bieden tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt.

Prizm Polarized lens

De speciale Prizm Polarized lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulteert in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbetert. Ook heeft de Oakley Prizm Polarized lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Polarized lenscoating!

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulterend in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbeterd. Ook heeft de Oakley Prizm lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Iridium lenscoating!

Type Oakley Lens

Prizm Road

De Radar EV Prizm Road lens is de allround fietslens van Oakley. Door zijn 20% lichtdoorlating is hij zowel geschikt voor zonnig daglicht als rijden in de schaduw. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. Je diepteperceptie is wat de Road lens onderscheid van de rest. Door deze perceptie kun je de kleuren nog beter van elkaar onderscheiden en zie je sneller oneffenheden in de weg zodat je deze kan ontwijken. Ook kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. De blauwe lucht en het groene gras worden veel helderder. Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Radar EV Prizm Road lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in alle omstandigheden.

Prizm Trail

De Radar EV Prizm Trail lens is geschikt voor bewolkte / schaduw omstandigheden. Dit dankzij zijn 37% lichtdoorlating. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De rode, groene en bruine kleuren worden en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. Deze kleuren komen ook het vaakst in het bos voor. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld van het bosrijke en zanderige omgeving wat in een bos veelvuldig voorkomt veel beter van elkaar onderscheiden. Hierdoor kun je veel sneller reageren als je obstakels moet ontwijken. Daarnaast ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Radar EV Prizm Trail lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk bewolkte / schaduw omstandigheden fietst maar deze ook kan gebruiken als de zon schijnt.

Prizm Daily Polarized

De Radar EV Prizm Daily Polarized is door zijn 14% lichtdoorlating echt geschikt voor de extreem zonnige dagen. Hij valt door zijn rustige donkere kleur niet zo op als de andere Prizm lenzen. Hij oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De groene, blauwe en rode kleuren worden helderder en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. De Prizm Polarized filter van Oakley neemt reflecties weg, zonder hierbij enige vervorming van je gezichtsveld te veroorzaken. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden.Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Radar EV Prizm Daily Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, niet wilt opvallen maar toch de speciale licht gereguleerde Prizm polarized lenskwaliteit wil.

Prizm Deep Water Polarized

De Radar EV Prizm Deep Water Polarized lens is door zijn lichtdoorlating van 12% geschikt voor de extreem fel licht. De Prizm Deep Water Polarized lens is een neutrale lens aan de binnenkant met een shiny rode kleur aan de buitenkant. De prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De Prizm Polarized filter van Oakley neemt reflecties weg, zonder hierbij enige vervorming van je gezichtsveld te veroorzaken. Deze Prizm Polarized lens zal voornamelijk het blauwe ‘licht’ wegfilteren, maar ook contrastverhogend werken in het groen en rode deel van het kleurenspectrum. Hierdoor zul je onder het oppervlak kunnen kijken Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Radar EV Prizm Deep Water Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die fietst met fel zonlicht een neutraal zicht wilt maar toch met een leuk lenskleurtje de weg op wilt gaan.

Clear

De Oakley Radar EV Clear lens van Oakley is dankzij zijn 93% lichtdoorlating alleen geschikt voor donkere omstandigheden. De Clear lens heeft een transparante look aan zowel de binnen als de buitenkant. In vergelijking met de iridium lens biedt de standaard lens van Oakley minder bescherming tegen schitterende elementen van bijvoorbeeld het wegdek. De Oakley Radar EV Clear lens is een ideale lens voor de fietser die in voornamelijk in het donker fietst en de beste bescherming voor zijn ogen wilt.

Sapphire Iridium

De Oakley Radar EV Sapphire Iridium lens is ondanks zijn lichtdoorlating van 20% speciaal ontworpen voor extreem fel licht. De Sapphire Iridium lens reguleert kleurschittering zonder hierbij enige vervorming van je gezichtsveld te veroorzaken. Hierdoor wordt niet enkel je zicht verbeterd maar kun je veel makkelijker onderscheid maken tussen de diverse kleuren. De Radar EV Sapphire Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die veel fietst met fel zonlicht, maar toch het zicht comfort heeft van een lens met een hogere lichtdoorlating.

Fire Iridium

De Oakley Radar EV Fire Iridium lens is door zijn 16% lichtdoorlating geschikt voor de zonnige dagen. De Fire Iridium lens heeft een contrast verhogende oranje look aan de binnenkant en een shiny gouden look aan de buitenkant. De Fire Iridium lens zorgt ervoor dat alle scherpe felle kleuren worden gereguleerd voor een beter zicht. Hierdoor kan je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. Ook reguleert hij 84% van je omgevingslicht. De Radar EV Fire Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een contrastverhogend zicht wil en met een leuk lenskleurtje op zijn fiets wilt stappen.

Black iridium

De Oakley Radar EV Black Iridium lens is door zijn lichtdoorlating van 10% geschikt voor de extreem zonnige dagen. De Black Iridium lens heeft een neutrale grijze look aan zowel de binnen als de buitenkant. De spiegelende Iridium coating vermindert de schittering van bijvoorbeeld het wegdek. Hierdoor wordt het zicht verbeterd. Ook reguleert hij 90% van je omgevingslicht. Dit ongewenste licht kan je zicht op negatieve wijze beïnvloeden. De Radar EV Black Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een neutraal zicht wil en niet wilt opvallen.

OO Red Iridium Polarized

De Oakley Radar EV OO Red Iridium Polarized lens is door zijn 18% lichtdoorlating geschikt voor de medium zonnige / shaduw dagen. De OO Red Iridium Polarized lens heeft een contrastverhogende roze look aan de binnenkant en een shiny rood-paarse look aan de buitenkant. De OO Red Iridium Polarized lens zorgt ervoor dat alle scherpe felle kleuren worden gereguleerd voor een beter zicht. Daarnaast garanderen de polarized lenzen van Oakley perfect zicht. Ze bieden bescherming tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt. Ook reguleert hij 82% van je omgevingslicht. De Radar EV OO Red Iridium Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een contrastverhogend zicht wil en met een leuk lenskleurtje op zijn fiets wilt stappen.

Jade Iridium

De Oakley Radar EV Jade Iridium lens is door zijn lichtdoorlating van 17% geschikt voor de zonnige dagen. De Jade Iridium lens heeft een neutrale grijze look aan de binnenkant maar een mooie groene look aan de buitenkant De spiegelende Iridium coating vermindert de schittering van bijvoorbeeld het wegdek. Hierdoor wordt het zicht verbeterd. Ook reguleert hij 83% van je omgevingslicht. Dit ongewenste licht kan je zicht op negatieve wijze beïnvloeden.De Radar EV Jade Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een neutraal zicht wil en met een leuk lenskleurtje op zijn fiets wilt stappen.

Positive Red Iridium

De Oakley Radar EV Positive Red Iridium lens is door zijn 15% lichtdoorlating geschikt voor de zonnige dagen. De Positive Red Iridium lens heeft een neutrale roze look aan de binnenkant maar een leuk paars rode look aan de buitenkant. Een middelmatige lens op het gebied van contrast regulering. Hij reguleert wel 85% van je omgevingslicht. Dit ongewenste licht kan je zicht op negatieve wijze beïnvloeden. De Radar EV Positive Red Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een neutraal zicht wil en met een leuk lenskleurtje op zijn fiets wilt stappen.

Fire Iridium Polarized

De Oakley Radar EV Fire Iridium Polarized lens is door zijn 16% lichtdoorlating geschikt voor de zonnige tot extreem zonnige dagen. De Fire Iridium Polarized lens heeft een contrast verhogende oranje look aan de binnenkant en een shiny gouden look aan de buitenkant. De Fire Iridium lens zorgt ervoor dat alle scherpe felle kleuren worden gereguleerd voor een beter zicht. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. Daarnaast garanderen de polarized lenzen van Oakley perfect zicht. Ze bieden bescherming tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt. Ook reguleert hij 84% van je omgevingslicht.De Radar EV Fire Iridium Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die in zonnige omstandigheden fiets, een contrastverhogend zicht wil en met een leuk lenskleurtje op zijn fiets wilt stappen.
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews

4.9 / 5
Gemiddelde uit 28 reviews
5
24 reviews
4
4 reviews
3
0 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews

Foto's van klanten


Meest relevante reviews

5 / 5

Super in bos

- Jeroen 26 juni 2020

Beter dan verwacht. In bos met Mtb geen last van licht donker overgang.

5 / 5

Top product een aanrader!

- Pim 13 maart 2020

Top product, goede service van. Klantenservice bij het beantwoorden van vragen over dit product! Photochromic werkt!! Let er op dat het geen prizim lens is. Ik wist dat wel!

Plus- & minpunten

Snelle levering
Werkt zo als beschreven is

5 / 5

Prettige lens voor de donkere/bewolkte dagen

- Erwin 10 januari 2020

Deze lens heb ik als aanvulling op mijn trail lens gekocht. Een prettige 'beeld' in het donker of met bewolkte lucht. Geen vertekening in het zicht en eenvoudig te wisselen.

Plus- & minpunten

Goedkoop
Helder zicht
Tot nu toe niets gevonden

5 / 5

Mooie lens met een toegevoegde waarde

- Bjorn 6 mei 2019

Deze lens heeft zeker een toegevoegde waarde in bosrijke omgeving

5 / 5

Prizm Trail » Super lens!

- Erik 12 april 2019

De Prizm Trail lens bevalt erg goed, vooral tijdens het weer waar 'ie voor bedoeld is; licht zonnig & bewolking. Het contrast is absoluut veel beter dan met een andere lens. De lens werkt precies zoals beschreven, maar dat mag ook wel voor de prijs... Aanrader tijdens Hollands weer.

Plus- & minpunten

Doet wat 'ie belooft
Veel meer contrast met Prizm Trail lens
Prijs

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht

Squirt Lube
13,95 Vanaf 12,95
Onze keuze voor een kettingwax
Mantel's keuze
Cyclon Bionet Ontvetter
13,50 Vanaf 8,95
Groene Keuze
Continental Grand Prix 5000
62,95 Vanaf 39,95
Onze keuze voor een racefietsband met een lage rolweerstand
Mantel's keuze

Aangeraden door de productspecialist

Aangeraden door de productspecialist


Vergelijkbaar product

Vergelijkbaar product

Oakley Radar EV Lens
Oakley Radar EV Lens
Vanaf 47,95
Huidig product
Oakley Jawbreaker Lens
Oakley Jawbreaker Lens
Vanaf 60,-
Bovenstaande producten vergelijken
Oakley Radar EV Lens Oakley Jawbreaker Lens
Oakley Radar EV Lens Oakley Jawbreaker Lens
28 reviews 62 reviews
Lenzentype Fotochromatisch / Standaard / Polarized / Contrast / Coating Fotochromatisch / Standaard / Polarized / Contrast / Coating
Oakley Lenstype Path / Pitch
Kleur lens Black Iridium / Clear / Fire Iridium / Fire Iridium Polarized / Jade Iridium / OO Red Iridium Polarized / Photochromic / Positve Red Iridium / Prizm Daily Polarized / Prizm Road / Prizm Trail / Sapphire Iridium Black Iridium / Black Iridium Polarized / Clear / Clear Black Iridium Photochromic / Fire Iridium Polarized / Grey Polarized / Jade Iridium / OO Red Iridium Polarized / Prizm Daily Polarized / Prizm Road / Prizm Trail / Sapphire Iridium
Lichtdoorlatendheid 10% / 14% / 15% / 16% / 17% / 18% / 20% / 23 - 69% / 36% / 93% 9% / 10% / 14% / 16% / 17% / 18% / 20% / 23 - 69% / 36% / 93%
In welke omstandigheden fiets je? Schaduw door wolken of bomen / Zonnige dag / Wisselende omstandigheden Schaduw door wolken of bomen / Zonnige dag / Wisselende omstandigheden
Vanaf 47,95 Vanaf 60,-
Huidig product Bekijk product