Menu
Terug

Oakley Racing Jacket Lens

Oakley Racing Jacket Lens
14 reviews
Lenzentype
Kleur lens
Selecteer: Kleur lens
om de voorraad te zien
Lichtdoorlatendheid
Selecteer: Lichtdoorlatendheid
om de voorraad te zien
In welke omstandigheden fiets je?
Selecteer: In welke omstandigheden fiets je?
om de voorraad te zien
52,95 17,05 korting
Selecteer een uitvoering om de voorraad te zien

 • Online besteld, gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenbeoordeling 9.4 uit 65.535 reviews

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

 • Diverse types beschikbaar, voor elk weertype de juiste lens.
 • Het Plutonite lensmateriaal filtert 100% van alle UVA/UVB/UVC-stralen.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk Oakley

Beschrijving

Beschrijving

De Oakley Racing Jacket lens is ontworpen om een wapen te zijn tegen alle weersomstandigheden die je visuele prestaties bedreigen. Nu is de tijd gekomen om deze techniek in de praktijk te gaan gebruiken. Je hebt een breed scala om uit te kiezen, en elke set is ontworpen met High Definition Optics (HDO). Het Plutonite lensmateriaal filtert 100% van alle UVA/UVB/UVC-stralen en schadelijk blauw licht tot 400 Nm.
Vind je deze product omschrijving te lang?
Ja Nee

Reviews

Reviews

9.4 / 10 Gemiddelde uit 14 reviews | Schrijf een review
9.4 / 10
14 reviews
5
11
4
3
3
0
2
0
1
0

Pluspunten

 • Volledige glas en uitstraling (1)
 • veel contrast (1)
 • zowel in donkere als lichte omstandigheden veel zi (1)

Minpunten

 • Geen (1)

Meest recente reviews

8 / 10

Ruud, 28 juli 2019

Super fijne lenzen

Fijn dat de prizm road lenzen nog op voorraad waren. Geven perfect zicht

10 / 10

Melinda, 17 augustus 2018

Geweldige glazen

Super glazen met voldoende zicht ook als het licht bewolkt is. Ze zien er ook nog eens te gek uit in mijn nieuwe bril

Pluspunten

 • Volledige glas en uitstraling

Minpunten

 • Geen

9 / 10

Eva, 15 juni 2018

Prettige lens

Echt superfijne glazen. In het bos zie je alles, en geven ze veel contrast, maar ook op de weg met bij zonnig weer kijken ze heel lekker

Pluspunten

 • veel contrast
 • zowel in donkere als lichte omstandigheden veel zi

10 / 10

Harry, 13 november 2016

Perfecte lenzen voor een super bril

10 / 10

Wojciech, 25 november 2020

Top Qualität

Es sind immer noch die besten linsen überhaupt

Pluspunten

 • Entspiegelt
 • Leicht
 • Licht durchgesickert
 • Luxus für die augen
 • Sicht

Minpunten

 • Etwas teuer
 • Wenig auf dem Markt
Bekijk alle reviews

Vaak samen gekocht


Aangeraden door de productspecialist

Aangeraden door de productspecialist


Vergelijkbaar product

Vergelijkbaar product

Oakley Racing Jacket Lens
Oakley Racing Jacket Lens
Vanaf 34,95
Huidige product
Oakley NanoClear Lenscleaner + Hydrophobic Kit
Oakley NanoClear Lenscleaner + Hydrophobic Kit
24,95
Bovenstaande producten vergelijken
Oakley Racing Jacket Lens Oakley NanoClear Lenscleaner + Hydrophobic Kit
Oakley Racing Jacket Lens Oakley NanoClear Lenscleaner + Hydrophobic Kit
14 reviews 3 reviews
Lenzentype Standaard / Contrast
Kleur lens Clear / Persimmon / Prizm Road / Prizm Trail
Lichtdoorlatendheid 20% / 36% / 61% / 93%
In welke omstandigheden fiets je? Schaduw door wolken of bomen / Zonnige dag
Vanaf 34,95 24,95
Huidige product Bekijk product

Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

Technologieën:

HDO:

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Plutonite Lensmateriaal:

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulterend in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbeterd. Ook heeft de Oakley Prizm lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Iridium lenscoating!

Photochromic lens

De Photochromic lens technologie maakt de lens automatisch donkerder wanneer de mate van UV-licht toeneemt. En past automatisch weer aan wanneer het bewolkt wordt naar een lichtere kleur lens die nog steeds 100% UV beschermd.

Type Oakley Lens

Prizm Road

De Racing Jacket Prizm Road lens is de allround fietslens van Oakley. Door zijn 20% lichtdoorlating is hij zowel geschikt voor zonnig daglicht als rijden in de schaduw. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. Je diepteperceptie is wat de Road lens onderscheid van de rest. Door deze perceptie kun je de kleuren nog beter van elkaar onderscheiden en zie je sneller oneffenheden in de weg zodat je deze kan ontwijken. Ook kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. De blauwe lucht en het groene gras worden veel helderder. Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Racing Jacket Prizm Road lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in alle omstandigheden.

Prizm Trail

De Racing Jacket Prizm Trail lens is geschikt voor bewolkte / schaduw omstandigheden. Dit dankzij zijn 37% lichtdoorlating. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De rode, groene en bruine kleuren worden en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. Deze kleuren komen ook het vaakst in het bos voor. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld van het bosrijke en zanderige omgeving wat in een bos veelvuldig voorkomt veel beter van elkaar onderscheiden. Hierdoor kun je veel sneller reageren als je obstakels moet ontwijken. Daarnaast ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Racing Jacket Prizm Trail lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk bewolkte / schaduw omstandigheden fietst maar deze ook kan gebruiken als de zon schijnt.

Oakley Clear Black Iridium Photochromic

De Oakley Racing Jacket Black Iridium Photochromic lens is door zijn range van 23 - 69% lichtdoorlating geschikt voor wisselende omstandigheden. Door zijn 23% kun je hiermee prima in de zon fietsen maar door zijn 69% ook in enorm bewolkt / schaduw weer. Rij je in bewolkt weer dan is de lens transparant, in de zon is de lens donkergrijs. Hierdoor oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. Je houdt die transparante look aan de binnenkant ook als hij op zijn donkerst is. Hij wisselt in ongeveer 10 seconden van de lichtste naar donkerste lichtdoorlating. Ideaal als je bijvoorbeeld ermee in het bos rijd. De Oakley Racing Jacket Black Iridium Photochromic lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in wisselende omstandigheden.

Clear

De Racing Jacket Clear lens van Oakley is dankzij zijn 93% lichtdoorlating alleen geschikt voor donkere omstandigheden. De Clear lens heeft een transparante look aan zowel de binnen als de buitenkant. In vergelijking met de iridium lens biedt de standaard lens van Oakley minder bescherming tegen schitterende elementen van bijvoorbeeld het wegdek. De Oakley Racing Jacket Clear lens is een ideale lens voor de fietser die in voornamelijk in het donker fietst en de beste bescherming voor zijn ogen wilt.

Yellow

De Oakley Racing Jacket Yellow lens is door zijn 90% lichtdoorlating geschikt voor de donkere dagen. De Yellow lens heeft een contrastverhogende gele look aan de binnenkant en buitenkant. De Yellow lens zorgt ervoor dat alle scherpe felle kleuren worden gereguleerd voor een beter zicht. De Racing Jacket Yellow Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in donkere / schaduw omstandigheden fiets, en een contrastverhogend zicht wil.

Extra informatie:
Wil jij je lens op sterkte laten slijpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je de gegevens geven van een opticien bij jou in de buurt die dit kan. Niet elke opticien kan dit namelijk door de specifieke lenzen.