Menu
Retour

Verre Oakley Racing Jacket

Verre Oakley Racing Jacket
12 avis
Type de verre
Couleur des verres
Sélectionnez : Couleur des verres
pour voir la disponibilité
Transmission de lumière
Sélectionnez : Transmission de lumière
pour voir la disponibilité
Indice de couleur
Sélectionnez : Indice de couleur
pour voir la disponibilité
52,95 17,05 de réduction
Sélectionnez une version pour voir la disponibilité

 • Livraison gratuite
 • Retourner gratuitement
 • Avis Trustpilot 9.4 de 61.978 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

Contactez notre service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

 • Diverse types beschikbaar, voor elk weertype de juiste lens.
 • Het Plutonite lensmateriaal filtert 100% van alle UVA/UVB/UVC-stralen.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Oakley

Description

Description

De Oakley Racing Jacket lens is ontworpen om een wapen te zijn tegen alle weersomstandigheden die je visuele prestaties bedreigen. Nu is de tijd gekomen om deze techniek in de praktijk te gaan gebruiken. Je hebt een breed scala om uit te kiezen, en elke set is ontworpen met High Definition Optics (HDO). Het Plutonite lensmateriaal filtert 100% van alle UVA/UVB/UVC-stralen en schadelijk blauw licht tot 400 Nm.
En lire plus

Avis

Avis

9.5 / 10 Moyenne de 12 avis | Écrivez un avis  
9.5 / 10
12 avis
5
10
4
2
3
0
2
0
1
0

Points forts

 • Qualité (1)
 • Finition (1)
 • Confort visuel (1)

Points faibles

Les points faibles ne sont pas encore disponibles en français.


Les avis les plus récents

10 / 10

Romain, 17 juin 2020

Verres de qualités

Un régal que d'utiliser ses verres avec une super finition...mes lunettes oakley reprennent vie..

Points forts

 • Qualité
 • Finition
 • Confort visuel

9 / 10

Fred, 31 juillet 2019

Excellent

Correspond en tout point à la description Transport rapide

10 / 10

Laurent, 6 juin 2016

pris bas et livraison gratuite

8 / 10

Ruud, 28 juillet 2019

Super fijne lenzen

Fijn dat de prizm road lenzen nog op voorraad waren. Geven perfect zicht

10 / 10

Melinda, 17 août 2018

Geweldige glazen

Super glazen met voldoende zicht ook als het licht bewolkt is. Ze zien er ook nog eens te gek uit in mijn nieuwe bril

Points forts

 • Volledige glas en uitstraling

Points faibles

 • Geen
Voir tous les avis

Fréquemment achetés ensemble

Fréquemment achetés ensemble


Recommandé par le spécialiste des produits

Recommandé par le spécialiste des produits


Produits similaires

Produits similaires

Oakley Racing Jacket
Oakley Racing Jacket
A partir de 34,95
Ce produit
Oakley NanoClear Lenscleaner + Hydrophobic Kit
Oakley NanoClear Lenscleaner + Hydrophobic Kit
24,95
Oakley Array Case
Oakley Array Case
26,95
Comparer les produits ci-dessus
Oakley Racing Jacket Oakley NanoClear Lenscleaner + Hydrophobic Kit Oakley Array Case
Oakley Racing Jacket Oakley NanoClear Lenscleaner + Hydrophobic Kit Oakley Array Case
12 avis 3 avis 1 avis
Type de verre Standard / Contraste
Couleur des verres Persimmon / Clear / Prizm Trail / Prizm Road
Transmission de lumière 20% / 36% / 61% / 93%
Indice de couleur Sombre à cause des nuages ou des arbres / Journée ensoleillée
A partir de 34,95 24,95 26,95
Ce produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Description détaillée

Technologieën:

HDO:

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Plutonite Lensmateriaal:

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde lichtdoorlating wat resulterend in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbeterd. Ook heeft de Oakley Prizm lens een aanzienlijke vermindering van verblinding en aangepaste lichtdoorlating dankzij de Iridium lenscoating!

Photochromic lens

De Photochromic lens technologie maakt de lens automatisch donkerder wanneer de mate van UV-licht toeneemt. En past automatisch weer aan wanneer het bewolkt wordt naar een lichtere kleur lens die nog steeds 100% UV beschermd.

Type Oakley Lens

Prizm Road

De Racing Jacket Prizm Road lens is de allround fietslens van Oakley. Door zijn 20% lichtdoorlating is hij zowel geschikt voor zonnig daglicht als rijden in de schaduw. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. Je diepteperceptie is wat de Road lens onderscheid van de rest. Door deze perceptie kun je de kleuren nog beter van elkaar onderscheiden en zie je sneller oneffenheden in de weg zodat je deze kan ontwijken. Ook kun je de details tussen bijvoorbeeld de lijnen op de weg en de overige weggebruikers veel beter van elkaar onderscheiden. De blauwe lucht en het groene gras worden veel helderder. Deze ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Racing Jacket Prizm Road lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in alle omstandigheden.

Prizm Trail

De Racing Jacket Prizm Trail lens is geschikt voor bewolkte / schaduw omstandigheden. Dit dankzij zijn 37% lichtdoorlating. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. De rode, groene en bruine kleuren worden en dieper in vergelijking met andere kleuren die meer worden uitgestoten. Deze kleuren komen ook het vaakst in het bos voor. Hierdoor kun je de details tussen bijvoorbeeld van het bosrijke en zanderige omgeving wat in een bos veelvuldig voorkomt veel beter van elkaar onderscheiden. Hierdoor kun je veel sneller reageren als je obstakels moet ontwijken. Daarnaast ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Racing Jacket Prizm Trail lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk bewolkte / schaduw omstandigheden fietst maar deze ook kan gebruiken als de zon schijnt.

Oakley Clear Black Iridium Photochromic

De Oakley Racing Jacket Black Iridium Photochromic lens is door zijn range van 23 - 69% lichtdoorlating geschikt voor wisselende omstandigheden. Door zijn 23% kun je hiermee prima in de zon fietsen maar door zijn 69% ook in enorm bewolkt / schaduw weer. Rij je in bewolkt weer dan is de lens transparant, in de zon is de lens donkergrijs. Hierdoor oogt niet alleen rustig aan de buitenkant dit doet hij ook aan de binnenkant. Je houdt die transparante look aan de binnenkant ook als hij op zijn donkerst is. Hij wisselt in ongeveer 10 seconden van de lichtste naar donkerste lichtdoorlating. Ideaal als je bijvoorbeeld ermee in het bos rijd. De Oakley Racing Jacket Black Iridium Photochromic lens is een ideale lens voor de fietser die fietst in wisselende omstandigheden.

Clear

De Racing Jacket Clear lens van Oakley is dankzij zijn 93% lichtdoorlating alleen geschikt voor donkere omstandigheden. De Clear lens heeft een transparante look aan zowel de binnen als de buitenkant. In vergelijking met de iridium lens biedt de standaard lens van Oakley minder bescherming tegen schitterende elementen van bijvoorbeeld het wegdek. De Oakley Racing Jacket Clear lens is een ideale lens voor de fietser die in voornamelijk in het donker fietst en de beste bescherming voor zijn ogen wilt.

Yellow

De Oakley Racing Jacket Yellow lens is door zijn 90% lichtdoorlating geschikt voor de donkere dagen. De Yellow lens heeft een contrastverhogende gele look aan de binnenkant en buitenkant. De Yellow lens zorgt ervoor dat alle scherpe felle kleuren worden gereguleerd voor een beter zicht. De Racing Jacket Yellow Iridium lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in donkere / schaduw omstandigheden fiets, en een contrastverhogend zicht wil.

Extra informatie:
Wil jij je lens op sterkte laten slijpen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je de gegevens geven van een opticien bij jou in de buurt die dit kan. Niet elke opticien kan dit namelijk door de specifieke lenzen.