Menu
Terug

Oakley Jawbreaker Prizm Sapphire Fietsbril

Oakley Jawbreaker Prizm Sapphire Fietsbril
Schrijf de eerste review
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

Oakley Radar EV Prizm Road

Bekijk product
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 74.154 reviews

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Oakley Jawbreaker Prizm Sapphire is de fietsbril voor de fanatieke prestatieve fietser. Bij deze Jawbreaker werd vooral gekeken hoe de fietser door de lens zou kijken, combineert met goede fit, ventilatie en de beste bescherming. Hieruit is Oakley's 'field of view' ontstaan. Een supergroot gezichtsveld zonder onderbrekingen. Nu heb je natuurlijk vrij weinig aan zo'n groot gezichtsveld zonder een goede lens.

De lens die deze Jawbreaker heeft is de Prizm Sapphire lens. Deze Sapphire lens is een lens voor fel zonlicht. Hierdoor heeft hij ook maar een lichtdoorlating van 12%. De bril heeft een rustige grijze look aan de binnenkant gecombineerd met een blauwe shiny look aan de buitenkant. De Jawbreaker Prizm Sapphire lens is een ideale lens voor de fietser die fietst met fel zonlicht een neutraal zicht wil maar toch met een leuk lenskleurtje de weg op wilt gaan.

Technologie

Switchlock

Het Switchlock systeem zorgt ervoor dat de lens veel makkelijker en sneller is te wisselen!

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Field of View

Speciaal geoptimaliseerde lens voor tijdens het fietsen. De grootste uitdaging was het creëren van een lens, die een bepaalde grote en vorm zonder onderbrekingen heeft zodat jij niet meer tegen het frame aankijkt. Dit bleek vrij lastig aangezien fietsen een sport is waarbij je voornamelijk je hoofd naar beneden hebt maar je ogen naar voren zijn gericht. Met deze lens garandeert Oakley met 'FOV' je een zo groot mogelijk gezichtsveld zonder beperkingen of blinde hoeken!

Impact Protection

Dankzij decennia van innovatie, zorgen Oakley performance brillen voor compromisloze bescherming tegen hoge snelheden en hele zware impacts. De bescherming is een voordeel van de hoogwaardige materialen en zijn unieke ontwerp met de Oakley lens/frame combinatie.

Fit & Protection

Een goede pasvorm betekent betere resultaten en bescherming. De combinatie van het flexibele duurzame O-Matter materiaal met de Plutonite lenzen garanderen een maximale bescherming onder alle omstandigheden!

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Ventilation

Dankzij zijn speciale ''surge'' poorten word de lucht langs de lenzen geleid om lenscondens te voorkomen. Hierdoor voldoet de Jawbreaker aan de ventilatiewens van zijn gebruikers.

Adjustable stems

Dankzij de verstelbare oorpootjes kan je deze in 3 standen instellen voor een goede pasvorm.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde licht doorlating wat resulteert in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbetert.

Standaard meegeleverd

• Oakley Jawbreaker Fietsbril
• Oakley Prizm Sapphire lens
• Brillendoosje
• Opbergzakje
Vind je deze product omschrijving te lang?
Ja Nee
Toon meer Toon minder


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Oakley Jawbreaker Prizm Sapphire
Oakley Jawbreaker Prizm Sapphire
179,95
Huidige product
Oakley Radar EV Prizm Road
Oakley Radar EV Prizm Road
142,95
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
152,95
Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Sutro Prizm Road
142,95
Bovenstaande producten vergelijken
Oakley Jawbreaker Prizm Sapphire Oakley Radar EV Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Sapphire Oakley Radar EV Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Sutro Prizm Road
63 reviews 36 reviews 20 reviews
Geschikt voor Brildragers Nee Nee Nee Nee
Lenzentype Contrast Contrast Contrast Contrast
Kleur frame Crystal Clear Matte Balsam / Matte Black / Polished White / Retina Burn Matte Black / Polished White / Polished White / Black / Redline / Uranium Matte Black / Matte White / Matte White Pink / Polished Black
Lichtdoorlatendheid 12% 20% 20% 20%
Type Frame Full frame Half frame Full frame Full frame
Aantal lenzen 1 Lens 1 Lens 1 Lens 1 Lens
179,95 142,95 152,95 142,95
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product