Menu
Terug

Mavic

27

De racefietswielen en MTB wielen van Mavic herken je aan hun opvallende gele details. Door de standaard wielen in je MTB of racefiets te upgraden met een set Mavic wielen kun je jouw fiets een flinke boost geven. Kies dan bijvoorbeeld voor supersterke en lichte carbon racefietswielen om sneller bergop- en bergaf te gaan. Of een set oerdegelijke en sterke mountainbike wielen waarmee zelfs de meest uitdagende downhill track een makkie wordt.

Meer lezen
Categorieën

Gesorteerd op

Mavic Allroad Gravel Wielen
(4)
279,- 249,-

Mavic Crossmax Elite MTB Wielen
(1)
599,- 459,-
Outlet

Mavic Crossmax SL 29 MTB Wielen
500,- Vanaf 449,-

Mavic Allroad SL Racefiets Wielen
650,- 585,-
Nieuw

Mavic Exalith 2
(7)
20,- 18,95

Mavic Crossride FTS-X MTB Wielen
104,- Vanaf 99,-

Mavic Crossmax MTB Wielen
299,- 239,-

Mavic Cosmic SL 40 Racefiets Wielen
1.190,- 1.069,-

Mavic Ksyrium S Disc Racefiets Wielen
400,- Vanaf 359,-

Mavic Cosmic SLR 32 Disc Racefiets Wielen
1.850,- 1.649,-
Nieuw

Mavic Allroad S DCL Racefiets Wielen
450,- 399,-
Nieuw

Mavic

Dit Franse merk produceert al geruime tijd hoogwaardige wielen. Sommige zweren bij Mavic wielen, door de nostalgie, looks en prestaties. Trouw gebleven aan de gele huiskleur welke nagenoeg op elk product wel valt terug te vinden.

Maar Mavic is meer dan wielen. Ook schoenen, kleding en verschillende accessoires zijn bij menig fietser te herkennen. Altijd met de kenmerkende gele kleur, makkelijk te spotten.

Wielen

Mavic biedt een brede keuze in wielen. Van instapmodel tot high-end wielset, de Fransen weten je keer op keer te verbluffen. Van trainingswielen tot de stijfste en lichtste carbon wielset, jij komt altijd goed voor de dag. Mavic staat bekend om een mooi design, waardoor velen nog altijd bij dit merk uitkomen.

Kleding

Naast de wielen heeft Mavic ook veel kleding. Compleet gele schoenen, sokken, kleding en accessoires behoren tot het arsenaal. Inmiddels hebben ze het geel (deels) los durven te laten waardoor het in sommige gevallen slechts tot details is verweven in de kleding.

Mantel assortiment

Bij Mantel is Mavic nog altijd een hardloper. Veel producten zijn in ons assortiment terug te vinden, maar de wielen voeren nog altijd de boventoon.