Profiteer nog t/m zondag 3 december van kortingen tot 70% in onze Black Friday Sale.

Garmin Forerunner 265

Garmin Forerunner 265
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
Garmin Forerunner 965

Beschikbaar alternatief

Garmin Forerunner 965

599,99
Bekijk alternatief

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Garmin Forerunner 265 is een lichtgewicht en multifunctioneel sporthorloge die met haar nieuwe AMOLED-touchscreen ervoor zorgt dat jij nóg beter kunt presteren. Het kleurrijke 1,3-inch AMOLED-scherm voorziet je van nieuwe inzichten in je fitnesslevel en gezondheid terwijl je ondertussen geniet van alle functionaliteiten die dit hoogwaardige horloge je biedt.

Ochtendrapport
De Forerunner 265 voorziet je dagelijks van een ochtendrapport zodra je wakker wordt. Hierin ontvang je een overzicht van je slaap, trainingsvooruitzichten, HRV-status en het weer. Met een slaapscore en een overzicht van je verschillende slaapfasen krijg je een beter inzicht in de wijze waarop je lichaam herstelt, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten.

Race-widget
Of het nou om een 10 km gaat of een volledige marathon, met de Forerunner 265 bereid je je optimaal voor op een race. Zo geeft het sporthorloge trainingstips, gepersonaliseerde dagelijkse aanbevolen workouts en krijg je met de Garmin Coach zelfs gratis aangepaste trainingsplannen voor 5 km, 10 km of een halve marathon. Tot slot krijg je met de Race Predictor-functie zelfs een voorspelling van je finishtijd op basis van koersgegevens, het weer en prestaties.

Dagelijks voorgestelde workouts
Om je gezondheids- en prestatiedoelen te bereiken, is wat je vandaag doet van belang. Deze functie combineert wetenschappelijke inzichten met gegevens over fitness, activiteit en levensstijl om je fitnessniveau (VO2-max) te verbeteren en een optimale trainingsbelasting te bereiken. Bij het genereren van een voorgestelde workout neemt het je huidige trainingsbelasting, de focus op belasting, de hersteltijd, de slaapgegevens én het profiel van recent uitgevoerde workouts in overweging.

Trainingsstatus
Met behulp van bijvoorbeeld je HRV-status, recente trainingsgeschiedenis en prestaties geeft de Forerunner 265 je inzicht in je algehele inspanning en daarmee ook of je productief, met piekmomenten of te intensief traint. Hiermee voorkom je dat je overbelast raakt en je de juiste trainingsbelasting hebt om je conditie te kunnen verbeteren of zelfs optimaal te presteren tijdens een wedstrijd.

HRV-status
Met behulp van de metingen van de hartslagvariabiliteit (HRV) tijdens je slaap, krijg je meer inzicht in je algehele gezondheid, het herstelproces en je trainingsprestaties. De HRV is een uitstekende indicatie van de balans tussen het autonome en parasympatische zenuwstelsel en daarom een indirecte meting van stress. Hierdoor leer je onder andere hoe je lichaam omgaat met de stress van je training en het dagelijks leven.

Overige functies
In tegenstelling tot de vorige generatie Forerunner-horloges kan je met de Forerunner 265 muziek luisteren via je Spotify- of Deezer-account zonder je telefoon. Daarnaast betaal je eenvoudig contactloos met je horloge of in het openbaar vervoer met de Garmin Pay-functie en ontvang je smartphone meldingen op je watch wanneer deze is gekoppeld met je telefoon.

Technologie

• Afmetingen: 46,1 x 46,1 x 12,9 mm
• Totaalgewicht: 47 g
• Waterbestendigheid: 5 ATM, zwemmen
• Type display: AMOLED
• Geolocatie: GPS, Glonass, Galileo, SatiQ-technologie

Compatibiliteit

• Geschikt voor polsomtrek 135-205 mm

Standaard meegeleverd

• Garmin Forerunner 265 hardloopwatch
• Oplaad-/gegevenskabel
Toon meer Toon minder


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Garmin Forerunner 265
Garmin Forerunner 265
499,99
Huidig product
Garmin Forerunner 965
Garmin Forerunner 965
599,99
Garmin Forerunner 265S
Garmin Forerunner 265S
499,99
Bovenstaande producten vergelijken
Garmin Forerunner 265 Garmin Forerunner 965 Garmin Forerunner 265S
Garmin Forerunner 265 Garmin Forerunner 965 Garmin Forerunner 265S
0 reviews 1 review 0 reviews
Materiaal polsband Siliconen Siliconen Siliconen
Sport Fietsen / Hardlopen / Zwemmen / Triathlon / Fitness / Multi Fietsen / Hardlopen / Zwemmen / Triathlon / Fitness / Multi / Golf Fietsen / Hardlopen / Zwemmen / Triathlon / Fitness / Multi
Bluetooth Ja Ja Ja
ANT+ Ja Ja Ja
Kleur Zwart Zwart Zwart
Navigatie Ja Ja
499,99 599,99 499,99
Huidig product Bekijk product Bekijk product