Menu
Terug

Dynamic Dirt Destroy Foam Spray

Dynamic Dirt Destroy Foam Spray
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Groene Keuze

Groene Keuze

Als fietser ben je al hard op weg om je ecologische footprint te verkleinen. Toch zijn niet alle fietsproducten goed voor het milieu. Graag helpen we je een handje met het maken van een 'Groene(re) keuze'. Een speciale selectie producten die bijvoorbeeld gemaakt zijn van gerecyclede materialen, met betere productieprocessen of die biologisch afbreekbaar zijn. Draag je steentje bij en fiets groen!

Beschrijving

Beschrijving

De Dynamic Dirt Destroy Foam Spray maakt korte metten met vuil op jouw fiets! Deze innovatieve foam spray zorgt ervoor dat jouw fiets in een mum van tijd weer sprankelend schoon is, zelfs als er geen water in de buurt is. De Foam Spray is namelijk zowel met water als zonder water te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is het op jouw fiets te spuiten. Vervolgens valt het meeste vuil simpelweg van jouw fiets af. Hardnekkiger vuil is eenvoudig te verwijderen met een zachte borstel of doek. Ook is de foam spray ideaal voor de plekken op jouw frame die net wat lastiger te bereiken zijn met een doekje of borstel. Ten slotte kan de Foam Spray ook zonder problemen op de aandrijving gebruikt worden.

Hoe te gebruiken?
Spuit het schuim direct op het frame en laat het 2-3 minuten inwerken. Spoel vervolgens het schuim (en daardoor ook het vuil) af met schoon water.

Gebruikerstips

• De Dynamic Dirt Destroy Foam Spray is ook te gebruiken voor zachte materialen en stoffen, zoals handschoenen, de voering van een fietshelm, schoenen of overschoenen.
• Gebruik naast de Foam Spray ook een borstel voor het wat hardnekkige vuil.
Toon meer Toon minder

Review

Review


5 / 5

Super: sprayen, afspoelen, klaar!

- Jan Martijn 2 oktober 2022

Super makkelijk te gebruiken: sprayen, afspoelen, klaar. Zelfs na een rit door modder en regen was mijn fiets in no-time schoon.

Plus- & minpunten

Aangename geur
Eenvoudig in gebruik