Deel dit bericht

Comfortabel en stijlvol op pad met de nieuwe GripGrab fietskleding en accessoires

26 Januari 2024

Stap uit je comfortzone en omarm alle weersomstandigheden met de nieuwste fietskleding en accessoires van GripGrab. Dit merk, dat bekend staat om allerlei fietskleding accessoires, zoals hoogwaardige overschoenen, handschoenen, mutsen en sokken, heeft nu een gloednieuwe fietskleding collectie. Het is dus mogelijk om een complete GripGrab outfit te scoren, zodat je helemaal in stijl rondfietst! 

Ontdek de nieuwe GripGrab fietskleding

GripGrab, ooit geprezen om zijn indrukwekkende assortiment fietskleding accessoires, heeft nu de wereld van fietskleding betreden. De nieuwe wintercollectie biedt een uitgebreid scala aan kledingstukken die zijn ontworpen met de fietser in gedachten. Van technisch geavanceerde thermojacks tot ademende onderlagen, GripGrab heeft alles wat je nodig hebt om jezelf te beschermen tegen de winterse elementen zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid. Met de nieuwe GripGrab fietskleding ga je altijd goed voorbereid op pad!

GripGrab fietskleding
Combineer alle GripGrab fietskleding en accessoires en fiets er gesoigneerd bij

GripGrab Thermapace Thermal

€ 107,95

GripGrab Gravelin Merinotech Thermal

€ 134,95

GripGrab Ride

€ 99,95

GripGrab Pace

€ 129,95

Overwin alle weersomstandigheden met GripGrab accessoires

Hoewel GripGrab nu een uitgebreide kledinglijn heeft, zijn de iconische accessoires waar het allemaal mee begon nog steeds een integraal onderdeel van hun collectie. Je kunt de GripGrab accessoires perfect combineren met hun nieuwe fietskleding. De overschoenen, handschoenen, mutsen en sokken blijven ongeëvenaard in hun functionaliteit en design. Voel de GripGrab-kwaliteit van top tot teen terwijl je jezelf beschermt tegen koude wind en regen.

GripGrab overschoenen
Wees goed voorbereid met overschoenen, zo ga je comfortabel en met warme (en droge) voeten op pad!

GripGrab RaceThermo X

€ 57,95

GripGrab Windbuster Windproof

€ 84,95

Ontdek de innovatie van GripGrab

GripGrab staat niet alleen bekend om stijlvolle ontwerpen, maar ook om innovatie. De fietskleding en accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van geavanceerde technologieën die de prestaties verbeteren. De nieuwe fietskleding biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar optimaliseert ook de aerodynamica en ventilatie, waardoor je het beste uit elke rit haalt. GripGrab probeert in ieder kledingstuk de nieuwste technologieën te verwerken, zodat je als fietser altijd ademende, winddichte of waterdichte kleding hebt. Voor alle weeromstandigheden heeft GripGrab wel een oplossing in het assortiment. Verder zetten ze ook in op vieligheid en zichtbaarheid. Zo hebben ze ook speciale Hi-Vis accessoires, zodat je extra opvalt in het verkeer!

GripGrab Thermashell Windproof

€ 149,95

GripGrab Windproof Hi-Vis Skull Cap

€ 20,13

GripGrab RaceThermo

€ 57,95
GripGrab fietskleding en accessoires
Door de subtiele logo's kun je GripGrab fietskleding en accessoires perfect combineren met iedere uitrusting

Laat je niet tegenhouden door het weer en omarm het comfort en de prestaties die GripGrab te bieden heeft. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint, GripGrab staat garant voor een ongeëvenaarde fietservaring. Ontdek de hele GripGrab collectie online of in één van onze fietsenwinkels en laat je begeleiden op je volgende avontuur op twee wielen. Fiets met stijl, comfort en vertrouwen!

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Mark Jansen

Mark Jansen

Gerelateerde berichten

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers ...

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...