Deel dit bericht

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 maart is Mantel omgetoverd tot braderie en dé hotspot waar grote leveranciers aanwezig zijn. Je kan hier de beste producten testen en kopen! Win een nieuwe fiets, krijg sneak previews van leveranciers, ontmoet andere fietsfanaten en geniet van lekkere hapjes en drankjes. Wij vieren dit graag samen met jou en onze topmerken!

Ben je al nieuwsgierig? Bekijk op het event de innovaties bij leveranciers als Wahoo of Gazelle. Neem een testrit op de nieuwste fietsen van Cube, Batavus, Cortina of Trek. Na een dag gedeelde ervaringen fiets je zo met nieuwe goodies en kennis de deur uit! Zet het event nu als reminder in je agenda en kom zaterdag 23 maart tussen 10:00 uur en 17:00 uur langs bij onze Superstore Rotterdam!

Zet in je agenda

Programma

Heb je altijd al je favoriete merk rechtstreeks een vraag willen stellen? Of de nieuwste onderdelen of fietsen op de markt willen uittesten? Geen probleem! Veel van onze leveranciers zijn op zaterdag 23 maart aanwezig. Bekijk hieronder wat je kan verwachten en de leveranciers die aanwezig zijn.

Fietsen

Test onze fietsen nu uit op onze testbaan in de Superstore! Onze specialisten zorgen voor de perfecte afstelling van de fiets en onze leveranciers kunnen je alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op fietsgebied.

Stadsfiets en E-bike merken: Gazelle, Sparta, Batavus, Koga en Cortina.
Sportfiets merken: Cube, BMC, Trek, Lapierre en Sensa.

Onderdelen en accessoires

Heb je al een fiets waar je blij mee bent, maar kan deze wel een aantal upgrades gebruiken? Geen probleem! Wij denken graag met je mee om je fiets klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Zoek je bijvoorbeeld nieuwe wielen? De experts van ons eigen wielenmerk Ubique zullen aanwezig zijn met testwielen. Neem je eigen fiets mee en krijg deze testwielen van ons gemonteerd om ze eens uit te proberen.

Heb je juist meer interesse in de nieuwste elektronica? Dan ben je bij Wahoo, 4iiii en Shokz aan het juiste adres. Met deze producten kun je perfect je pieken in het komende seizoen.

Ook voor accessoires om je fiets te pimpen ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt dan natuurlijk niet om SKS heen! Een Duits merk met talloze slimme oplossingen voor de fiets. Kom met een uitdagende vraag... en zij hebben de oplossing.

Fietskleding

Niets beter voor je moraal dan een gave nieuwe fietsoutfit. Ook de leveranciers van ons kleding assortiment zullen aanwezig zijn om je de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen en extra's te showen. Wil jij er gesoigneerd bij rijden deze zomer, dan is dit het moment om te shinen!

Merken die aanwezig zijn: Rogelli, Rapha, Craft, Abus, Northwave en Giro.

Onderhoud

Heeft jouw fiets nog wat liefde nodig of wil je advies hoe je het beste je fiets kan blijven onderhouden, stel dan al je vragen aan de experts van CyclOn! De emmers vol sop en borstels staan klaar, dus neem je je fiets vies mee? Dan gaat je fiets ook weer schoon mee naar huis!

Kom langs en scoor de scherpste deals

Om het hele plaatje nog verder af te maken hebben we voor jou ook nog eens vette deals geregeld. Van demo producten met knalprijzen tot alles wat je voor je fiets nodig hebt. Wij hebben het voor jou op voorraad. Kom langs in Superstore Rotterdam, neem een hapje en drankje en ontmoet de hele fietscommunity.

Zet in je agenda

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Lucien Janse

Lucien Janse

Gerelateerde berichten

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...

Comfortabel en stijlvol op pad met de nieuwe GripGrab fietskleding en accessoires

26 Januari 2024

Stap uit je comfortzone en omarm alle weersomstandigheden met de nieuwste fietskleding en accessoires van GripGrab ...