Deel dit bericht

Trek Super Commuter+ 8s - Kracht en comfort in een Speed Pedelec

21 Maart 2017

De Trek Super Commuter+ 8S is misschien wel de beste speed pedelec die je op dit moment kunt krijgen. Dit nieuwe model van Trek bevat de beste technieken, een supersterke accu en is bedoeld voor woon-werkverkeer. Deze elektrische fiets ondersteunt het trappen tot een snelheid van maar liefst 45 km/h. Dus dan wordt het laten staan van de auto echt een goede optie!

Trek Super Commuter kan alles

Dat ze bij Trek al jaren topfietsen maken, dat is geen geheim. Gelukkig maar, want die jarenlange ervaring is duidelijk terug te zien in de vele aspecten van de Trek Super Commuter.

Trek Super Commuter

Elk onderdeel is van hoogwaardige kwaliteit en het is te merken dat ze bij Trek een woon-werk fiets wilden maken die jarenlang forenzen aan kan.

Supersterk en stabiel frame

Het begint al met het frame. Uiteraard is deze gemaakt van supersterk aluminium dat ook bij hoge snelheden zorgt voor comfort en stabiliteit.

Trek Super Commuter

De Carbon voorvork vangt de ergste klappen voor je op zodat je ook soepel over minder goede wegen kunt scheuren.

Van de accu zie je maar weinig aangezien deze mooi is geïntegreerd in het frame. Omdat het gewicht bovendien laag bij de grond ligt maakt het de fiets extra stabiel.

Sterke motor, grote accu

Het kloppende hart van de Trek Super Commuter is de Bosch Performance Speed motor die 350 Watt levert.

Trek Super Commuter

De motor is net als de accu mooi weggewerkt. Ondanks zijn enorme vermogen ziet de hele trapas er verrassend klein en gestroomlijnd uit.

Samen met de grote 500 Watt Bosch Powerpack accu weet je zeker dat zelfs een flinke dagelijkse woon-werkrit met gemak tot de mogelijkheden behoort.

Schakelen met souplesse

Het schakelen met de Shimano XT groep gaat heerlijk soepel. Met de elf versnellingen kun je echt het maximale uit je Super Commuter halen.

Trek Super Commuter

Het zadel, stuur en andere kleinere onderdelen zijn allemaal van Trek's eigen Bontrager. En stuk voor stuk allemaal toponderdelen waar menig mountainbiker jaloers op zal zijn.

Trek Super Commuter - top afgemonteerd

Je kunt je weg verlichten met de Supernova M99 Pro Koplamp. Dan weet je zeker dat je alles ziet. De Supernova achterlamp bevat zelfs een remlicht zodat iedereen weet en ziet wanneer je remt.

Trek Super Commuter

De hydraulische Magura MT5e remschijven zijn ook van topkwaliteit en geven je alle controle over het afremmen. Op tijd stilstaan is - ondanks de hoge snelheid die je kunt bereiken - geen probleem.

De 27,5 inch wielen zijn gemonteerd met Schwalbe Super Moto-X banden. Die blinken uit in lekbescherming en geven je veel grip in alle situaties.

Trek Super Commuter+ 8S - Op tijd op je werk

Al met al is de Trek Super Commuter+ 8S de ideale fiets als je op tijd, maar onbezweet op je werk aan wilt komen.

Trek Super Commuter

Alle onderdelen zijn van topkwaliteit en gemaakt om jou jarenlang goed van dienst te zijn. Dus als je al overweegt om de auto te laten staan ten gunste van de fiets, dan is dit het moment om over te stappen. De Super Commuter is niets voor niets genomineerd als Speed Pedelec van het jaar.

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Olle Vastbinder

Olle Vastbinder

Je komt mij bijna elke dag wel ergens op de fiets tegen. Ik fiets elke werkdag, door weer en wind, van huis naar mijn werk en weer terug. Vaak op de racefiets, maar in de winter ook op een fijne oude crosser. In het weekend ben ik ook niet van de fiets af te krijgen. Ik pak dan de racefiets voor een lange tocht. Of mijn mountainbike om daar de nodige kilometers mee te maken, liefst met mijn hond Runa. En kun je me buiten trouwens niet vinden? Dikke kans dat ik dan binnen aan het zweten ben op Zwift.

Gerelateerde berichten

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers ...

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...