Deel dit bericht

Craft fietsbroeken - Fietsbroeken voorzien van verschillende zemen voor ieder type fietser!

26 Maart 2021

Het is een van de meest voorkomende kwaaltjes bij beginnende fietsers: zadelpijn. Pijn aan je zitvlak kan meerdere oorzaken hebben, maar een van de belangrijkste oorzaken en tevens oplossingen van dit probleem is de fietsbroek. Zonder een goede fietsbroek met zeem begint jouw zitvlak naar verloop van tijd steeds meer te schuren met je fietszadel, wat irritaties oplevert. Craft fietsbroeken zijn voorzien van speciale technieken in de zeem waardoor je zo comfortabel mogelijk in je zadel kunt blijven zitten. Afhankelijk van hoe ver je je ritje wilt maken en wat voor type fietser je bent, heeft Craft haar fietsbroeken voorzien van verschillende soorten zemen (C1, C2, C3). Wat de verschillen zijn tussen deze zemen en welke zeem het beste bij jou past, lees je in deze blog!

Je staat er waarschijnlijk niet altijd bij stil, maar fietsbroeken zijn voorzien van zemen van zeer uiteenlopende samenstellingen en kwaliteiten. Craft heeft de kwaliteit van haar fietsbroek zemen zeer hoog in het vaandel staan. Daardoor produceert Craft zeer kwalitatief hoogstaande en innovatieve zemen. Het mooie van de Craft fietsbroeken is dat ze zijn voorzien van drie verschillende zemen: de C1, C2, en C3 zeem. Hierdoor slaag je bij Craft altijd, ongeacht wat voor fietser je bent!

Iedere zeem van Craft is ontwikkeld met het oog op het verhogen van het comfort van elke fietser. Niet iedere fietser is hetzelfde en daarom heeft Craft drie soorten zemen ontwikkeld waar een groot scala aan fietsers mee uit de voeten kan. Van recreatieve mountainbiker tot professionele wielrenner. Het grootste verschil tussen de Craft zemen is de kwaliteit en de ritduur waarvoor je de zeem kunt gebruiken. Hier een overzicht van de verschillende zemen van Craft:

C3 Infinity zeem: voor de kortere ritjes

De Craft C3 infinity zeem is perfect voor wanneer je het wielrennen of mountainbiken wilt gaan ontdekken en op zoek bent naar een betaalbare fietsbroek. Ondanks de prijs zorgt Craft er zeker voor dat je een zeer comfortabele en hoogwaardige zeem hebt. Dit maakt deze soort zeem ook zeer geschikt voor de allround fietser.

page?image_id=2000
De Craft Essence fietsbroek biedt jou tijdens je eerste fietsritten een goede ondersteuning.

Omdat je wanneer je begint met wielrennen waarschijnlijk niet gelijk ritten van meer dan twee uur zult gaan maken, is deze zeem speciaal ontwikkeld voor de kortere ritjes van ongeveer een uurtje. Ondanks dat het een instapmodel is onder de Craft zemen, kun je met de C3 zeem heerlijk in het zadel zitten. De zeem is volledig naadloos waardoor je geen irritatiepunten hebt en het is gemaakt van 4-way stretch materiaal waardoor de fietsbroek en de zeem meebewegenmet jouw fietsbewegingen. Dankzij de goede zweetafvoer van deze zeem, zul je door transpiratie in je zitvlak ook geen irritatie ervaren.

page?image_id=2001
Dankzij de samenstelling van de Craft Infinity Pad C3 zul je niet noodgedwongen uit het zadel hoeven.

Craft Essence

€ 89,95

Craft Essence W

Vanaf € 53,97

Craft C2 infinity zeem: voor de middellange ritten

Wanneer je de smaak goed te pakken hebt en langere ritten wilt gaan maken dan is het tijd voor een nieuwe Craft fietsbroek. Voor je eerste langere ritje is het zeer belangrijk om goed voorbereid te zijn. Ook op het gebied van de juiste zeem voor je fietsbroek. De Craft C2 infinity pad biedt een goede steun en een hoog comfort tijdens langere fietsritten van tussen de 1 en 2 uur.

page?image_id=2002
Met de C2 zeem van Craft zit je comfortabel in je zadel tijdens een langere groepsrit.

De Craft C2 pad bestaat uit drie lagen van polyester en schuim dat zich precies aanpast aan jouw lichaam en bewegingen. Het 4-way stretch materiaal dat ontwikkeld is door Craft zorgt er daarnaast voor dat je zweet goed wordt afgevoerd en dat je veel bewegingsvrijheid ervaart. Dus om zeer comfortabel in je zadel te zitten tijdens een langere fietsrit moet je een Craft fietsbroek hebben met een C2 zeem.

Craft ADV Aero

€ 129,95

Craft ADV Aero W

€ 129,95

Craft C1 infinity zeem: voor de langste ritten

Wanneer je echt het hoogst haalbare wilt halen uit jouw fietstocht dan mag een Craft fietsbroek met een C1 infinity zeem niet ontbreken. Met deze zeem ervaar je het hoogst haalbare comfort tijdens je fietsritten van meer dan twee uur. Het is dus ook niet voor niets waarom professionals deze zeem graag gebruiken.

page?image_id=2003
Met een Craft C1 zeem kun je tijdens de langste fietstochten zo comfortabel mogelijk in het zadel blijven zitten.

Dus wanneer je zeker geen last wilt krijgen van zadelpijn dan ben je bij een Craft C1 zeem aan het goede adres. Ondanks dat de prijs van dit soort fietsbroeken wat hoger is, ervaar je wel het hoogst mogelijke comfort tijdens het fietsen met een uitstekende zweetafvoer en een optimale bewegingsvrijheid.

Wil je meer weten over waar je op moet letten bij het kopen van een geschikte fietsbroek? Lees dan onze fietsbroeken koopgids. Heb jij dankzij deze koopgids allang een zeer goede Craft fietsbroek in huis gehaald en nog steeds last van zadelpijn? Dan is het waarschijnlijk dat het probleem ergens anders ligt. Waar je probleem zit en wat je eraan kunt doen lees je in onze zadelpijn blog!

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Mees Janssen

Mees Janssen

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fietsen. Ik vind het dan ook heel bijzonder dat ik dit tijdens mijn werk ook mag doen. Omdat ik in Arnhem woon, vind ik het heerlijk om in mijn achtertuin (de Posbank) erop uit te trekken met mijn racefiets. Naast het zelf fietsen, vind ik het ook heerlijk om wielrennen te kijken op de televisie. Mijn televisie draait overuren met klassieke wielerrondes zoals de Giro, de Tour de France en de Vuelta. Voor mij was het dan ook een persoonlijk hoogtepunt toen de Giro d´Italia door Arnhem heen kwam in 2016.

Gerelateerde berichten

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...

Comfortabel en stijlvol op pad met de nieuwe GripGrab fietskleding en accessoires

26 Januari 2024

Stap uit je comfortzone en omarm alle weersomstandigheden met de nieuwste fietskleding en accessoires van GripGrab ...