Batavus Diva

1

De Batavus Diva Plus is een van de populairste serie stadsfietsen. Het robuuste frame is erg stevig maar ziet er wel prachtig uit. Deze dames transportfietsen zijn ook verkrijgbaar als stadsfiets met trapondersteuning. Bovendien is de elektrische fiets variant van de Batavus Diva Plus, de Batavus Diva E-go, goedkoop geprijsd. Je kunt zelf je eigen actieradius en batterij kiezen. Ook kun je kiezen voor een snellader voor als je veel fietst en geen minuut zonder kan.

Populair: Batavus Diva 3 Plus | Batavus Diva 7 Plus | Batavus Diva e-bike elektrische fiets |

Ben je tevreden met het assortiment Batavus Diva?

Ja Nee

Batavus Diva Plus - Allround moederfiets

De Batavus Diva is speciaal ontworpen voor vrouwen die hun fiets als echt vervoermiddel gebruiken. Ideaal voor de boodschappen of het wegbrengen van de kinderen naar school. Deze omafiets is voorzien van een stevige voordrager waardoor het eigenlijk een volwaardige transportfiets is.

Transportfiets of omafiets?

De Batavus Diva geeft je eigenlijk het beste van twee werelden. De fiets is vooral gemaakt voor fietscomfort maar kan als echte transportfiets gebruikt worden. Met zeven versnellingen is geen viaduct te steil. De handremmen voelen licht aan en zorgen dat je je snelheid altijd onder controle hebt.

Veilig fietsen

Natuurlijk staat veiligheid bij alle stadsfietsen van de Batavus Diva range voorop. De naafdynamo zorgt dat je kunt vertrouwen op goede verlichting als je die nodig hebt. En de superstevige tweepootstandaard zorgt ervoor dat je fiets, waar je hem ook parkeert, altijd stevig staat.

Jouw gepersonaliseerde fiets

De Batavus Diva is meer dan een goed staaltje techniek. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en accessoires zodat je altijd een fiets hebt die bij jouw smaak past. Meer over de mooie kleuren en opties van de Batavus Diva plus lees je op de website van Batavus.

Elektrische stadsfiets

Wil jij graag een fiets met trapondersteuning? Dan is de Batavus E-go misschien iets voor je. Je kunt hem compleet samenstellen zoals je zelf wilt. Een snellader of extra grote accu behoren allemaal tot de opties. Bepaal zelf dus wat jij nodig hebt, dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt!