Menu
Terug

Zipp

18

Zipp racefietswielen staan bekend om hun hoge kwaliteit. Veel professionele wielrenners rijden rond met de racefietswielen van Zipp. Zipp blijft de techniek achter haar racefietswielen continue vernieuwen waardoor de racefietswielen elk jaar weer een stukje beter worden. Het kenmerkende golfbalpatroon op de velg van de racefietswielen van Zipp is een van kenmerkende en opvallende eigenschappen waarmee je nog sneller kan fietsen ook. Natuurlijk levert Zipp naast de racefietswielen zelf veel verschillende losse onderdelen die je voor je racefietswielen nodig hebt.

Meer lezen
Categorieën

Gesorteerd op

De beste racefietswielen

Zipp is als merk groot geworden door zijn racefiets wielen. Met een aansprekende naam en hoogwaardige producten heeft het merk zich tot een van de meest gewilde leveranciers gemaakt. Door innovaties van het golfbalpatroon in de wielsets, heeft het tijden de markt gedomineerd als de wielset met de beste aerodynamica. Met een kenmerkend assortiment met duidelijke typering, is het een merk welke voor liefhebbers van snelheid.

Golfbalpatroon

Door invoering van het golfbalpatroon op de velgen, snijdt de velg makkelijker door de wind. Hierdoor heeft Zipp jarenlang een hoge standaard gezet als meest aerodynamische merk op de markt. Dit is echter wel toegepast op de wielsets in het hogere segment, omdat productiekosten de kosten omhoog dreven. Hierdoor beschikken de meeste wielsets in het hogere segment over een vrij hoge instapprijs, in vergelijking met andere grote merken. Gelukkig biedt Zipp ook wielsets zonder de technologie aan voor een meer schappelijke prijs.

NSW

Het NSW programma van Zipp is het topsegment onder wielsets. Gemaakt met maar een doel voor ogen: De beste op aerodynamica. Zonder enige consessie zijn deze wielsets ontworpen op de tekentafel en uitvoering getest in de windtunnel. In het assortiment zijn daarom alleen de Zipp 303, 404 en 808 in NSW uitvoering verkrijgbaar.

Mantel assortiment

Bij Mantel bieden wij Zipp producten aan met een grote range. Van instap tot de triatleet die het beste eist op aero gebied, wij hebben het in ons assortiment. Zipp komt met degelijke instapmodellen, welke deels hoger liggen qua prijs dan andere merken. Maar het merk blinkt vooral uit in het hogere segment. Voor een scherpe prijs kunnen wij de beste wedstrijdwielen aanbieden, zodat jij je grens keer op keer kunt gaan verleggen.