Menu
Terug

Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel Fietsnavigatie

Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel Fietsnavigatie
Schrijf de eerste review
359,99
Online tijdelijk uitverkocht
Verwachte levertijd: week van 9 - 15 augustus

  • Online besteld, gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 75.544 reviews

mantel-customer-service

Stel een vraag

Neem contact op met de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Door het 2.2 Inch kleurenscherm zijn je routes en data nu nog duidelijker zichtbaar.
  • Turn-by-Turn navigatie met "Back on Track" functie; Wanneer je afwijkt van je route navigeert de ELEMNT Bolt je eenvoudig terug.
  • Beschikt over ANT+ en Bluetooth voor verbinding met sensoren, powermeters, fietstrainers, en je smartphone.
  • Met de Elemnt Companion App maak je gemakkelijk nieuwe routes en workouts aan én beheer je de instellingen van je ELEMNT Bolt.
  • In deze bundel ontvang je naast de Elemnt Bolt v2 een Wahoo snelheid- en cadanssensor en een Wahoo Tickr hartslagmeter.
  • Het aanmaken van een route op de ELEMNT Bolt zelf, kan alleen door een locatie op de kaart te selecteren. Navigeren op basis van een adres kan wel via de Wahoo Companion App.
  • De Elemnt bolt v2 heeft geen Surprise Me functie.

Specificaties

Specificaties

Merk Wahoo
Accuduur 15 uur
Route plannen Plannen in de fietscomputer / Plannen & uploaden via de Smartphone
'Back-to-start' functie Ja
Surprise Me functie Nee
Kaartweergave Ja
Kaartmateriaal Uitbreidbaar Ja
Kaartupdates Ja, gratis
Satelliet signaal Galileo / GLONASS / GPS
Alle specificaties

Beschrijving

Beschrijving

De Wahoo ELEMNT Bolt v2 Fietsnavigatie bundel is ontworpen voor jouw ultieme rit. Met de bijgeleverde sensoren voor hartslag, cadans en snelheid haal je het maximale uit jezelf en de Bolt v2. De turn-by-turn navigatie, het kristalheldere kleurenscherm, 15 uur accuduur en de gebruiksvriendelijke bediening die je gewend bent van Wahoo zorgen ervoor dat jij alles uit je training of fietstocht kunt halen.

Kleurenscherm en Smart Navigation
De Wahoo ELEMNT Bolt v2 heeft een flinke update gehad! Deze fietscomputer bevat nu een 64 kleurenscherm met een hoog contrast, waardoor je in alle licht- en weersomstandigheden jouw data goed af kunt lezen. Verder is het glas van het scherm van krasbestendig en duurzaam Gorilla Glass gemaakt. Ook heeft de Bolt nu Smart Navigation, net als de Wahoo Elemnt Roam. De Bolt kan nu automatisch omleidingen maken met Turn-by-Turn navigatie wanneer je van je geplande route afwijkt, of je terug navigeren naar het beginpunt van je route. Hiernaast is het nu mogelijk om naar een punt op de kaart te navigeren, direct vanuit de fietscomputer. Voor nog uitgebreidere navigatieopties heb je uiteraard de Wahoo Companion App, waarmee je bijvoorbeeld naar een specifiek adres kan navigeren. Fysiek is de nieuwe Bolt nét iets groter geworden, en valt het op dat de drie knoppen onder het scherm nu wat bol zijn, en een klein beetje uitsteken, waardoor ze gemakkelijker te bedienen zijn.

Interface en Quick View LED's
Wahoo heeft de interface van de Elemnt Bolt ook een update gegeven. De grootste vernieuwing zit 'm in het gebruik van kleuren. Zo worden hartslag- of powerzones weergegeven in duidelijk verschillende kleuren, die overeenkomen met de kleuren in de Companion App. Hierdoor is het eenvoudiger om te focussen op specifieke gegevens, en zie je in een oogopslag in welke zone je aan het trainen bent. Ook voor navigeren is het kleurenscherm een enorme plus. Zo worden waterwegen blauw gekleurd en zijn bossen groen, waardoor het een stuk makkelijker is om je te oriënteren tijdens je fietsrit. Door de Ambient Light Sensor past het scherm zich automatisch aan op omgevingslicht. De Elemnt Bolt v2 heeft net als de eerste generatie Bolt Quick View LED's aan de bovenzijde van het scherm. Deze handige LED lampjes geven je extra informatie tijdens je fietsrit, en via de Companion App kan je instellen waar deze voor gebruikt worden. Tijdens het navigeren kunnen ze aangeven dat wanneer er een afslag komt, in combinatie met een hartslag- of powermeter kunnen ze je trainingszones aangeven. In combinatie met je Strava account kunnen de LED's je ook nog waarschuwen wanneer je aan een Strava Live segment begint, zo pak je nog makkelijker die KOM!

Vernieuwingen
Naast het kleurenscherm en de vernieuwde navigatieopties zijn er nog een aantal belangrijke updates in de ELEMNT Bolt v2. Zo is het interne geheugen vergroot naar 16 GB, waar de originele het met 4 GB moest doen. Een bijkomend voordeel hiervan is dat er nu nog meer kaart data op de Wahoo aanwezig is. De kaarten van heel Europa, Noord-Amerika en Australië staan nu standaard op de Bolt v2, en andere kaarten zijn eenvoudig te laden via de Companion App. Ook is alle hoogte data nu standaard aanwezig, voor nog accurater metingen tijdens je workouts. De oplaadpoort van de v2 is USB-C, waardoor ook de oplaadsnelheid flink is verhoogd. De waterdichte afsluiting van de USB poort is nu ook te vervangen, mocht deze ooit afbreken. De Bolt is wel wat zwaarder geworden ten opzichte van zijn voorganger: 70 gram t.o.v. 61 gram.

Technologie

Gebundeld met sensoren
De Wahoo Elemnt Bolt v2 wordt in deze bundel geleverd met drie extra sensoren. Je ontvangt een cadanssensor die vanaf je crank nauwkeurig je trapfrequentie meet. De magneetloze snelheidsmeter geeft je een nóg nauwkeurigere snelheidsmeting, ook in plekken waar GPS even kan wegvallen zoals een heel dicht bos of tunnel. Deze twee draadloze sensoren monteer je eenvoudig om je wielnaaf en crank met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Tot slot krijg je de Wahoo Tickr, een zeer nauwkeurige hartslagmeter. De TICKR hartslagmeter heeft een flexibele, universele hartslagband die je gemakkelijk om je borst klikt. Hier meet het de elektrische activiteit van de klopping van je hart. Dit is over het algemeen meer accuraat dan hartslagmetingen via de pols, die doorgaans gebruik maken van optische sensoren. Alle drie de sensoren maken gebruik van een CR 2032 knoopcelbatterij die bij normaal gebruik gemakkelijk een jaar meegaat.

Wahoo Companion App
Wahoo heeft nagedacht over het instellen van het toestel. Via Bluetooth kan je de Bolt namelijk verbinden met je telefoon. Door de Wahoo ELEMNT Bolt v2 te koppelen aan je telefoon kun je alle gegevensvelden aanpassen via je telefoon. Ook kun je waarschuwingen en geluiden aan of uitzetten via de App. Daarnaast kan de Bolt gekoppeld worden aan verschillende 3rd party applicaties via de Wahoo Companion App.

Turn by turn navigatie
Door een locatie op de kaart te selecteren op de Bolt v2 kan je eenvoudig navigeren naar een nieuwe locatie mét Turn-by-Turn navigatie. De Wahoo geeft je dan automatisch een duidelijke waarschuwing wanneer je moet afslaan. Ook wanneer je afwijkt van je geplande route kan de nieuwe Bolt je eenvoudig terug op de route brengen.

Fietstrainer
De Wahoo ELEMNT Bolt v2 beschikt over de mogelijkheid om deze te koppelen aan fietstrainers van Wahoo en Tacx als deze beschikken over ANT+ FE-C. Via 4 verschillende programma’s kan je de trainer aansturen. Met Route simullatie is het mogelijk om een gereden route via GPX opnieuw te rijden via het toestel. De trainer past de weerstand automatisch aan op basis van GPS coördinaten.

Aerodynamisch design
Ontworpen in samenwerking met beste mensen als het gaat om aerodynamica in het fietsen. De Elemnt Bolt v2 biedt je dezelfde kracht en eenvoudigheid als de originele Elemnt maar met een bewezen aerodynamisch design. De snelste fietscomputer en outfront mount op de markt. Uit de CFD (Computational Fluid Dynamic) testen is gekomen dat je op een 40 km tijdrit met een snelheid van 34 km/u een 12,6 seconden sneller bent.

Whatsapp Notificaties
De ELEMNT Bolt v2 geeft je nu nog meer notificaties dan de originele Bolt. Naast SMS en telefoon berichten kan je nu ook berichten lezen vanuit andere apps. Zo kan je tijdens je fietsrit een pop-up krijgen wanneer je een e-mail of Whatsapp bericht ontvangt. Dit kan heel handig zijn, maar soms wil je liever wat rust tijdens je workout. Vandaar dat je dit ook eenvoudig uit kan zetten door middel van de Do Not Disturb mode.

Live Tracking
Deel gemakkelijk je locatie in real-time met de Live Tracking optie. Wanneer je dit aanzet kan je ook andere Wahoo gebruikers zien op de kaart van je fietsnavigatie. Via de Companion App kan je ook eenvoudig je locatie delen met vrienden of familie.

ANT+
Met ANT+ connectiviteit kan je dit apparaat verbinden met andere apparaten die beschikken over het ANT+ protocol. Zo kun je probleemloos producten van verschillende fabrikanten aan elkaar koppelen. Veel fietscomputers en compatibele sensoren beschikken over deze draadloze technologie. Hiermee kunnen al je sensoren en apparaten eenvoudig data met elkaar uitwisselen. Zodat jij al je gegevens op de juiste plek hebt.

Standaard meegeleverd

• ELEMNT Bolt Unit
• Wahoo RPM Snelheidssensor
• Wahoo RPM Cadanssensor
• Wahoo Tickr Hartslagmeter
• Aero Integrated Out Front Steun
• Stuurpen bevestiging
• USB-C oplaadkabel
• Quick Start Handleiding
• Handleiding
Toon meer Toon minder


Aangeraden door de productspecialist

Aangeraden door de productspecialist


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel
Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel
359,99
Huidig product
Garmin Edge 830
Garmin Edge 830
Vanaf 359,-
Garmin Edge 530
Garmin Edge 530
Vanaf 265,-
Wahoo ELEMNT Bolt v2
Wahoo ELEMNT Bolt v2
279,99
Bovenstaande producten vergelijken
Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel Garmin Edge 830 Garmin Edge 530 Wahoo ELEMNT Bolt v2
Wahoo ELEMNT Bolt v2 bundel Garmin Edge 830 Garmin Edge 530 Wahoo ELEMNT Bolt v2
71 reviews 58 reviews 4 reviews
Accuduur 15 uur 20 uur 20 uur 15 uur
Route plannen Plannen in de fietscomputer / Plannen & uploaden via de Smartphone Plannen in de fietscomputer / Plannen & uploaden via de PC / Plannen & uploaden via de Smartphone Plannen & uploaden via de PC / Plannen & uploaden via de Smartphone Plannen in de fietscomputer / Plannen & uploaden via de Smartphone
'Back-to-start' functie Ja Ja Ja Ja
Surprise Me functie Nee Ja Nee Nee
Kaartweergave Ja Ja Ja Ja
Kaartmateriaal Uitbreidbaar Ja Ja Ja Ja
359,99 Vanaf 359,- Vanaf 265,- 279,99
Huidig product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Merk Wahoo
Accuduur
15 uur
Route plannen
Plannen in de fietscomputer / Plannen & uploaden via de Smartphone
'Back-to-start' functie
Ja
Surprise Me functie
Nee
Kaartweergave
Ja
Kaartmateriaal Uitbreidbaar
Ja
Kaartupdates
Ja, gratis
Satelliet signaal
Galileo / GLONASS / GPS
Turn By Turn aanwijzingen
Ja
Route herberekenen
Ja
Points of Interest
Nee
Compatibel met
Smartphone / Tablet / PC
Beschikbare apps
Strava / Training Peaks / Endomondo / ELEMNT / Komoot / RideWithGPS
Toont smartphone berichten
Ja
Strava Live Segments
Ja
Live Tracking
Ja, via GSM
WiFi
Ja
Verbinding sensoren
ANT+ / Bluetooth Smart
Snelheidssensor
Ja, meegeleverd
Cadanssensor
Ja, meegeleverd
Hartslagmeter
Ja, meegeleverd
Powermeter
Ja, is mogelijk
Hoogtemeter
Ja, barometrisch
Shimano DI2 compatibel
Ja
Temperatuurweergave
Ja
Schermgrootte
2,2 inch
Schermresolutie
240x300 Pixels
Achtergrondverlichting
Ja
Kleurenscherm
Ja
Touchscreen
Nee
Bevestigingsmateriaal
1 stuurhouder + 1 Out Front Mount
Gewicht
70 gram
Aansluitstekker
EU
Oplaadkabel
USB-C
Waterdichtheid
IPX7
Garantie
2 jaar