Menu
Terug

Urban Proof Bagagedragerkussen

Urban Proof Bagagedragerkussen
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Urban Proof Bagagedragerkussen


mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Groene Keuze

Groene Keuze

Als fietser ben je al hard op weg om je ecologische footprint te verkleinen. Toch zijn niet alle fietsproducten goed voor het milieu. Graag helpen we je een handje met het maken van een 'Groene(re) keuze'. Een speciale selectie producten die bijvoorbeeld gemaakt zijn van gerecyclede materialen, met betere productieprocessen of die biologisch afbreekbaar zijn. Draag je steentje bij en fiets groen!

Beschrijving

Beschrijving

Dankzij het Urban Proof bagagedragerkussen kan je makkelijk een kind achterop de fiets meenemen. Het kussen zit comfortabel en is eenvoudig te bevestigen met de meegeleverde tie-wraps. De bandjes gaan onder de bagagedrager van de fiets door. Eenmaal vastgezet zal deze niet gaan schuiven. Het bagagedragerkussen past op nagenoeg alle bagagedragers en is geschikt voor de meeste e-bikes.

Duurzame keuze
Het gebruikte polyester is volledig gerecycled, hiervoor zijn 9 petflessen gebruikt. Omdat het kussen waterafstotend is en bestand tegen uv-licht, zal het erg lang mee gaan. Het is goed schoon te houden en het verkleurt niet. Ook kan je het kussen uit de hoes halen, zodat je deze makkelijk kan wassen.

Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews


5 / 5

Comfortabel en duurzaam

- Saskia 8 augustus 2021

Mooie en simpele oplossing voor die kinderen die net te groot zijn voor een fietsstoeltje maar toch ook wel eens achterop willen zitten. In combinatie met de yepp voetrust steps een veilige oplossing!

Plus- & minpunten

Comfortabel
Eenvoudige montage
Gerecycled materiaal
Stoer, niet kinderachtig
Niet makkelijk te verplaatsen naar andere fiets

5 / 5

Consigliatissimo

- Andrea 12 januari 2022

Prodotto difficile da trovare se non roba di scarsa qualità. Questo è ben fatto, bello di design, ecologico e molto funzionale. Io lo trovo fantastico, prezzo giusto e spedizione perfetta!

Plus- & minpunten

introvabile
ottimo prodotto
prezzo