Menu
Terug

Thule

37
Thule fietsendragers zijn de populairste fietsendragers die er zijn. Thule maakt fietsendragers voor op de trekhaak, de achterklep en voor op het dak van je auto. Let wel op het draaggewicht voor het vervoeren van stadsfietsen en elektrische fietsen. Er zijn namelijk fietsendragers speciaal gemaakt voor racefietsen en mountainbikes. Ook zijn er fietsendragers voor 2, 3 of zelfs 4 fietsen. Dus afhankelijk van jouw situatie maakt Thule de ideale fietsendrager. Naast fietsendragers maakt Thule ook fietsstoeltjes en fietskarren, allemaal met de kwaliteit en veiligheid die je van Thule mag verwachten.
Meer lezen

Gesorteerd op

Thule Coaster XT Fietskar
449,- 299,-
Actie

Thule Muurhanger 9771
55,- 48,95

Thule Oprijgoot 9152
46,95 42,50

Thule Frame Adapter 982
29,95 24,95

Thule Wheel Strap Locks 986
(6)
10,95 9,95

Thule VeloCompact 3 927 Fietsendrager
559,- 469,95
Onze keuze voor een fietsendrager voor 3 fietsen
Mantel's keuze

Thule EasyFold XT 2 933 Fietsendrager
749,- 599,-
Onze keuze voor een fietsendrager voor elektrische fietsen
Mantel's keuze

Thule Coaster Babyschaal
(2)
89,95 80,95

Thule UpRide 599 Fietsendrager
(3)
213,95 189,95

Thule OutWay Hanging
Vanaf 299,-

Thule ClipOn 3 9104
(7)
177,- 152,95

Thule AcuTight Knop 528
24,95 19,95

Thule fietsendragers zijn ideaal als je 1 of meer fietsen mee wilt nemen met de auto. Je kunt kiezen voor een fietsdrager voor op de trekhaak, een fietsendrager voor aan je achterklep of zelfs voor een dakdrager. Je kunt met de Thule fietsendragers tot wel 4 grote fietsen tegelijk meenemen. De meeste Thule fietsendragers zijn geschikt voor alle soorten fietsen, van zware elektrische fietsen tot en met mountainbikes en racefietsen. Zo kun je dus altijd je fietsen meenemen voor een dagje weg of voor een langere vakantie.

Thule fietsendragers

De Thule fietsendragers kun je krijgen voor alle soorten fietsen. Of je nu 1 fiets of 4 fietsen moet vervoeren, met de beste Thule fietsdragers kan het met gemak. Dankzij de vele accessoires kun je Thule fietsdragers bijvoorbeeld makkelijk en snel aanpassen om meer fietsen mee te nemen. Maar ook een extra brede goot voor mountainbikes of zelfs fatbikes is een optie. En heb je een carbon fietsframe? Ook daarvoor heeft Thule de juiste materialen om ook die veilig mee te kunnen nemen

Thule fietsstoeltjes

Thule is ook bekend van de goede kwaliteit fietsstoeltjes voor baby's en kinderen. Deze kun je zelf heel snel en eenvoudig op je fiets monteren. Thule heeft fietsstoetljes voor voorop maar ook achterzitjes voor de wat oudere kinderen. En met de extra's zoals een windschermpje of de comfortabele slaaprol tover je elk fietsstoeltje van Thule om tot een klein en veilig paradijs.

Thule fietskarren

Voor de allerkleinsten heeft Thule ook handige fietskarren. Maar daar kun je niet alleen kleine kinderen in vervoeren, ze zijn ook erg geschikt als hondenkar voor achter de fiets. En is je baby nog te klein om zelf te zitten? Dan monteer je gewoon de optionele babyschaal. Daarmee zit zelfs de kleinste baby veilig vast in jouw Thule fietskar.

Thule fietstassen

Gebruik je je fiets vaak om kleine boodschappen te doen of voor woon-werkverkeer? Dan kun je bij Thule goed terecht voor degelijke fietstassen. Daar kun je de nodige boodschappen meer vervoeren zonder dat je je druk hoeft te maken over plastic tasjes. Want de Thule fietstassen haal je er met een handomdraai af en zet je er ook zo weer op. Dan heb je dus altijd je boodschappentas bij de hand!