Menu
Terug

SRAM Rival eTAp AXS Powermeter

SRAM Rival eTAp AXS Powermeter
Schrijf de eerste review
Klopt de verwachte levertijd? Ja, we geven hier altijd de levertijd weer zoals die bij ons bekend is. Verandert het bij de leverancier, dan verandert het ook meteen op deze plek. Onze klantenservice kan je niet meer vertellen dan hier staat. Kan de verwachte levertijd veranderen? Ja, de leverancier verwacht het product dan bij ons te kunnen leveren. Dit is een verwachting, geen zekerheid. De levertijd kan veranderen. Kan ik het product reserveren? Nee, je kunt geen product reserveren. Bij Mantel kun je alleen producten bestellen die we op voorraad hebben. Dit klinkt misschien gek, maar we stellen jou liever meteen ‘teleur’ dan dat we je achteraf moeten vertellen dat we het product toch niet kunnen leveren. Dat is iets waar we zelf ook niet blij van worden. Mocht je onze klantenservice willen contacten met deze vraag, het antwoord is nee. Maak ik kans als ik me inschrijf voor de “mail mij bij voorraad” mail? Ja en nee. Het is afhankelijk van de populariteit van het product. Maar ook van de verwachte levertijd en het aantal mensen dat zich al ingeschreven heeft. Dus wil jij bijvoorbeeld een populair product snel in huis hebben, dan is de kans klein. Voorbeelden van populaire producten zijn fietstrainers, racefietsen, mountainbikes en ook gerelateerde onderdelen zoals cassettes en kettingen. Lees op onze klantenservicepagina meer klantvragen over voorraad en levertijd.

Alternatief product

Stages Ultegra R8000 Links

Bekijk product
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 72.430 reviews

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De voordelen van trainen met een powermeter worden dankzij de scherp geprijsde SRAM Rival Powermeter voor nog meer mensen bereikbaar. Met deze crank worden de voordelen van de Rival Crankset gecombineerd met de jarenlange kennis en ervaring van Quarq op het gebied van powermeters.

Veel techniek in een klein jasje
De elektronica die de meting van het vermogen verzorgen zijn op slimme wijze in de DUB as weggestopt. Dit zorgt ervoor dat deze powermeter zeer goed tegen slechte weersomstandigheden bestand is terwijl het gewicht van deze toevoeging minimaal is. Het gebruik van deze DUB as zorgt er voor dat deze Powermeter in vrijwel ieder frame past.

Technologie

DUB-bottom bracket
De DUB technologie zorgt ervoor dat de bottom bracket en crankarm niet alleen stijf zijn en direct je kracht overbrengen, maar ook dat de crank lang mee gaat. Door de simpele integratie van de crank, bottom bracket en tandwielen kan je een betere krachtoverbrenging verwachten en krijg je hier minder onderhoud voor terug. Installatie is ook nog eens erg gemakkelijk!

X-Range technologie
X-Range zorgt er voor dat je een efficiëntere aandrijving krijgt door je schakelrange van je crank naar je cassette te verplaatsen. SRAM heeft de Rival-cassettes zo vormgegeven dat je kleinere maar consistentere intervallen hebt tussen tandwielen. Dit maakt het ook mogelijk om een grotere range te krijgen. Al met al zorgt dit er voor dat je langer op hetzelfde kettingblad op deze SRAM Rival crank kunt blijven rijden, waardoor je soepeler op- of af kunt schakelen.

Compatibiliteit

• Compatibel met SRAM DUB - passingen.

Standaard meegeleverd

• 1x SRAM Rival Powermeter incl. kettingbladen (48-35T of 46-33T)
Toon meer Toon minder


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

SRAM Rival eTAp AXS
SRAM Rival eTAp AXS
360,-
Huidige product
Stages Ultegra R8000 Links
Stages Ultegra R8000 Links
399,-
Quarq Sram AXS D1
Quarq Sram AXS D1
446,-
Quarq Spider AXS DZERO DUB
Quarq Spider AXS DZERO DUB
349,-
Bovenstaande producten vergelijken
SRAM Rival eTAp AXS Stages Ultegra R8000 Links Quarq Sram AXS D1 Quarq Spider AXS DZERO DUB
SRAM Rival eTAp AXS Stages Ultegra R8000 Links Quarq Sram AXS D1 Quarq Spider AXS DZERO DUB
50 reviews 12 reviews 1 review
Asbreedte Normaal (147 mm)
Discipline Race / Cyclocross / Gravel Race / Cyclocross / Gravel Race / Cyclocross / Gravel Race / Cyclocross / Gravel
Enkel-/dubbelzijdig Enkelzijdig Enkelzijdig Dubbelzijdig Dubbelzijdig
Meetpositie Crank Crank Spider Spider
Stroombron Batterij Batterij Batterij Batterij
Cadans Nee Ja Ja Ja
360,- 399,- 446,- 349,-
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Merk SRAM
Asbreedte
Normaal (147 mm)
Discipline
Race / Cyclocross / Gravel
Enkel-/dubbelzijdig
Enkelzijdig
Meetpositie
Crank
Stroombron
Batterij
Cadans
Nee
Geschikt voor
Sram
Astype
SRAM Dub
Vorm kettingblad
Rond
Steek
107 mm
Connectiviteit
ANT+ / Bluetooth
Kleur
Zwart