Menu
Terug

Sigma Rox 2.0 Top Mount Set

Sigma Rox 2.0 Top Mount Set
Schrijf de eerste review
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

Sigma ROX 2.0

Bekijk product
  • Gratis retourneren
  • Klantenbeoordeling 9.6 uit 77.893 reviews

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Sigma ROX 2.0 Top Mount Set is een fietscomputer mét GPS. In deze bundel ontvang je tevens een verbeterde stuurhouder. Met deze slimme kilometerteller voor je fiets heb je alle essentiële voordelen van een fietsnavigatiesysteem voor een fractie van de prijs. Je snelheid, afstand en tijd worden netjes bijgehouden en zijn duidelijk zichtbaar. Door de toevoeging van GPS kan je na de rit je route inzien. Het contrastrijke 2-inch display van de Sigma is goed afleesbaar tijdens je rit. Hierop zie je onder andere snelheid, afstand, en zelfs Turn-by-Turn aanwijzingen. Voor het navigeren moet de Sigma ROX 2.0 wel verbonden zijn met je smartphone, maar dan krijg je ook Smart Notifications over inkomende oproepen en berichten. Door de maximale accuduur van 18 uur kan je hele lange ritten maken zonder je zorgen te maken over je fietscomputer. Kortom, met de Sigma ROX 2.0 haal je een hele slimme fietscomputer mét GPS en navigatiemogelijkheden in huis, voor een hele voordelige prijs!

Simpele navigatie
De SIGMA ROX 2.0 is een hele slimme fietscomputer die zelfs beschikt over basis navigatieopties. Hiervoor moet je de Sigma wel verbinden met je smartphone, en de Komoot app gebruiken. Op deze app zet je de navigatie aan, en deze stuurt vervolgens de Turn-by-Turn aanwijzingen door naar de ROX 2.0. Zo heb je rechtsboven in de Red Circle een pijl met de richting, en zie je duidelijk de afstand in meters tot de volgende afslag.

Flexibele Montage
Bij de Top Mount Set ontvang je een verbeterde stuurhouder, de Overclamp Butler. Deze maakt perfecte uitlijning mogelijk van de Sigma ROX 2.0 mogelijk, en geeft een betere bevestiging dan de standaard GPS houder met kabelbinders.

Technologie

GPS, GLONASS
Door GPS en GLONASS weet de SIGMA je locatie zeer nauwkeurig en snel te bepalen.

E-bike Ready
De ROX 2.0 kan je verbinden met compatibele E-bike systemen en toont de actuele stand van de trapondersteuning, accustatus, licht en overige gegevens op het display of in de Red Circle.

Smart Notifications
Wanneer je SIGMA ROX in verbinding staat met een smartphone ontvang je notificaties van inkomende oproepen en berichten.

Instelbare sportprofielen
De Sigma ROX 2.0 heeft individueel instelbare sportprofielen en 6 individueel instelbare trainingsweergaven.

Compatibiliteit

De Overclamp Butler stuurhouder past op sturen met een diameter van 31,8 tot 35mm.

Standaard meegeleverd

• Fietscomputer
• Overclamp Butler Stuurhouder
• USB-C kabel
• Snelstart handleiding
Toon meer Toon minder


Vergelijkbaar product

Vergelijkbaar product

Sigma Rox 2.0 Top Mount Set
Sigma Rox 2.0 Top Mount Set
67,95
Huidig product
Sigma ROX 2.0
Sigma ROX 2.0
56,95
Bovenstaande producten vergelijken
Sigma Rox 2.0 Top Mount Set Sigma ROX 2.0
Sigma Rox 2.0 Top Mount Set Sigma ROX 2.0
67,95 56,95
Huidig product Bekijk product