Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Trivio Race Rem reviews

8.2 / 10 Gemiddelde uit 30 reviews | Schrijf een review

8.2 / 10

30 reviews
5
(15)
4
(10)
3
(5)
2
(0)
1
(0)

Pluspunten

  • Prijs (8)
  • Compleet (4)
  • Goede kwaliteit (2)
  • Ruim voldoende buitenkabel (1)

Minpunten

  • buitenkabel te kort (2)
  • Te korte buiten kabel (2)
  • Niet aangegeven of het ronde of punt remkabel betr (1)
  • behalve de lengte (1)

7 / 10

Jose Ignacio 13 februari, 2019

Precio y cables inox

Buen precio, escasa fricción dentro de la funda.

Pluspunten
  • Precio
  • Inox, no se oxidan
  • Varios colores
Minpunten
  • Terminales de plástico en cables cambio.

9 / 10

Michiel 28 juni, 2018

Goed alternatief voor dure Shimano

Pluspunten
  • Prijs

9 / 10

Edwin 2 april, 2018

uitstekend

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten
  • prijs

10 / 10

Klaas 22 januari, 2018

Valt niet tegen

Alles zit er in, buitenkabels iets aan de krappe kant, ligt een klein beetje aan de fiets, ik heb het gebruikt voor een cyclocross fiets waar weinig buitenkabel nodig is.

Pluspunten
  • Prijs
  • Compleet
Minpunten
  • Buitenkabel te kort

9 / 10

Ronald 3 september, 2017

Goeie kabelset voor niet te veel

Buitenkabel is ruim voldoende om zowel rem als schakelgedeelte van nieuwe buitenkabels te voorzien

Pluspunten
  • Ruim voldoende buitenkabel
  • Prijs
Minpunten
  • Niet aangegeven of het ronde of punt remkabel betr

5 / 10

Andre 5 juli, 2017

te kort

2 stuks moeten bestellen omdat de buitenkabel te kort was.

Pluspunten
  • kwaliteit prima
  • niks mis mee
Minpunten
  • behalve de lengte

6 / 10

Andre 25 juni, 2017

Kabel te kort, nu moet ik dus nog een set bestellen :-(

Bij het restaureren van een vintage Gazelle Champion Mondial met een 66 cm frame kom je een 25 cm buitenkabel te kort bij deze "set". (zie foto's) Eigenlijk heb je dus twee sets nodig om genoeg lengte buitenkabel te hebben... :-( Ik zou het fijn vinden als Mantel een stukje van 35 cm blauwe Trivio buitenkabel zou nasturen, dan kan ik mijn fiets afmaken.

Pluspunten
  • Materiaal
  • Vlotte levering
Minpunten
  • buitenkabel te kort

8 / 10

Collin 10 juni, 2017

Prima set, alles compleet

Prima set om je remkabels mee te vervangen. Alles zit erin en ook nog tegen een mooie prijs.

10 / 10

Maarten 30 mei, 2017

Goede prijs / kwaliteit

Prima kabels voor een mooie prijs. Ideaal als je niet de allerduurste kabels wilt, maar wel kwaliteit.

Pluspunten
  • Prijs / kwaliteit

9 / 10

Tom 25 april, 2017

Good set

Everything needed was included in the set and lengths were sufficient .

Pluspunten
  • Complete set

8 / 10

Koen 6 november, 2016

Noodzakelijk materiaal goed met wat aandacht

Minpunten
  • Buitenkabel uit een stuk en aan de krappe kant
  • Binnenkabel voor achterrem Cantilever krap

9 / 10

Nina 23 oktober, 2016

gewoon goed

goede kabelset, geen complicaties mee gehad en ze zijn ook goed voor de ijdele fietser die geen zwarte kabels wil.

Pluspunten
  • veel kleurkeuzes
  • lang genoeg
  • geen problemen met monteren
  • ze remmen goed

10 / 10

Rob 4 oktober, 2016

Complete set

Een complete set voor de racefiets.

Minpunten
  • Zilveren eindkapjes

7 / 10

Jan 21 september, 2016

Goede remkabel

Prima standaard remkabel. Geen coating op de binnen kabel, wel een extra laag tussen de binnen kabel en de mantel van de buiten kabel. Remt weer een stuk beter dan met mijn oude kabels. Buiten kabel is eigenlijk aan de korte kant om volledig door te trekken naar de achterrem. Dan kom je te kort om de voorrem ook te doen. Als een deel van de binnen kabel toch bloot ligt is dat natuurlijk geen probleem

Pluspunten
  • Degelijke kwaliteit
  • Mooi in wit
  • Alle eindkapjes, dopjes en kabel bescherming mee g
  • Prijs
Minpunten
  • Buiten kabel erg kort.

8 / 10

Wouter 7 augustus, 2016

Goede set voor mooie prijs

Alles zit erbij wat je nodig hebt en het is netjes. En in leuke kleurtjes beschikbaar. En dat voor een mooie prijs.

Pluspunten
  • Nette set
  • Kleurtjes
  • Duidelijke instructies
Minpunten
  • Buitenkabeldopjes: wat voor krimptool nodig?

8 / 10

Paul 6 juli, 2016

Goed product!

Mooie, goed werkende kabelset, Gemakkelijke montage.

Pluspunten
  • mooie kleuren
  • sterk
  • goed afgewerkt
Minpunten
  • te korte buitenkabel

9 / 10

Ferry 30 juni, 2016

Keurig verzorgde set voor een schappelijke prijs!

5 / 10

Michel 31 mei, 2016

1 kabel niet genoeg voor klassieke racefiets

Belangrijk om te melden dat er twee binnenkabels van voldoende lengte in zitten en maar één buitenkabel van 150cm. Jammer dat dat niet is aangegeven op de website want dit is voor een klassieke racefiets waarbij de remkabel met een boogje boven het stuur lopen en geheel buitenom het frame loopt niet voldoende lengte. alleen voldoende voor achterrem, stukje dat over blijft voor voorrem is dan niet lang genoeg meer.

Pluspunten
  • goede kwaliteit
Minpunten
  • te kort voor klassieke racefiets

8 / 10

Stefan 6 april, 2016

Mooie kabelset

Prima kabel set

Pluspunten
  • Goedkoop
  • Ziet er mooi uit
  • Compleet

5 / 10

Julius 6 april, 2016

Aan de korte kant

In de beschrijving van de kabels wordt alleen vermeld dat het een everlastings set voor 1 set kabels betreft. Helaas worden de exacte maten niet gegeven. Deze set gaat er vanuit dat een groot deel van je kabels geen buitenkabel nodig heeft waardoor de bijgeleverde buiten kabel aan de korte kant is.

Pluspunten
  • Mooie kleur
  • Kwaliteit is hoog
Minpunten
  • Te korte buiten kabel
  • onvolledige info op de site

8 / 10

Gert 7 maart, 2016

Compleet en voordelig

Prima kabelsetje! Alles wat je nodig hebt, zit erin. Voordelige keuze.

Pluspunten
  • Compleet
  • Voordelig
  • Goede kwaliteit

10 / 10

Guy 29 februari, 2016

kwaliteit voor een kleine prijs

10 / 10

Pierre 1 februari, 2016

Prima kabels

Prima kabels. Geen origineel nodig

Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Prijs

6 / 10

Erik 10 december, 2015

Zeer complete set

Mooie complete set kabels. In veel kleuren leverbaar. Wel jammer dat de kabelhoedjes van de buitenkabel zilver zijn en niet zwart zoals bij de derailleur kabelset

Pluspunten
  • Complete set
  • Veel kleuren
Minpunten
  • Kabelhoedjes zilver ipv zwart

8 / 10

Gerwin 19 oktober, 2015

Remkabelset

Doet wat het moet doen.

Pluspunten
  • Prijs

9 / 10

Peter 6 oktober, 2015

Bijna net zo goed als origineel

Remkabels werken perfect. Qua prijs voordeliger en beslist niet slechter dan shimano.

Pluspunten
  • Goed lopend
  • Compleet met eindtonnetjes

9 / 10

Niek 20 september, 2015

Goed, degelijk en snel geleverd.

Prima set. Kwaliteit van zowel binnen als buitenaards is prima.

10 / 10

Justin 15 juni, 2015

Goede kwaliteit kabels

9 / 10

Andre 21 maart, 2015

Compleet en niet duur

Mooie en complete kabelset om je fiets op goedkope manier een nieuw uiterlijk te geven. Inmiddels twee racefietsen van Trivio kabels voorzien, en alleen maar positieve ervaringen met dit product.

Pluspunten
  • Compleet
  • Prijs

8 / 10

Martin 6 februari, 2015

goede kwaliteit

Zeer degelijke kabelset