Menu
Terug

Tacx T1390 Race 28" reviews

8.7 / 10 Gemiddelde uit 120 reviews | Schrijf een review
8.7 / 10
120 reviews
5
68
4
48
3
2
2
0
1
2

Pluspunten

  • slijtvast (9)
  • stil (6)
  • Snelle levering (5)
  • weinig geluid (4)

Minpunten

  • geen (8)
  • Montage (4)
  • prijs (3)
  • gern (2)

9 / 10

Laurent 26 mei, 2020

Très bon produit top

10 / 10

Paolo 15 mei, 2020

Consegna in tempi e condizioni eccellenti.

10 / 10

Russell 13 mei, 2020

Good quality product

The tyre is made from a good quality material and works well on my turbo trainer . I had read reviews saying it is difficult to put on the wheel but I had no problem, it was no different to swapping any road tyre.

8 / 10

Richard 30 april, 2020

Good quality, quiet trainer tire.

Arrived promptly, well packaged. The tyre is a stiffer rubber than a typical road tyre and felt as if it would be more difficult to fit than was actually the case. There's a good on-line video to give you fitting tips. The tyre has run quietly and without slip and show no signs of wear (after c. 250 miles of use ). I would recommend, and would but again from Mantel

Pluspunten
  • Quiet
  • Hardwearing
  • No slip

10 / 10

Jean régis 28 april, 2020

Répond à mes attentes parfaitement!

Livraison express, produit de qualité, top!

9 / 10

Philippe 27 april, 2020

Tres bon pneu pour home trainer

Pluspunten
  • Silencieux
  • Bon grip
  • Le prix

7 / 10

Juan Carlos 26 april, 2020

El producto bien, el tiempo de entrega engañoso

No se me dijo en ningún momento que el tiempo de entrega iba a ser mayor debido al covid19. El resto de tiendas sí lo hacen, me decanté por esta por el plazo de entrega y me engañaron. Estrategia comercial desleal y tramposa. Lo tendré su cuenta en el futuro.

Pluspunten
  • Tenían el producto que buscaba
Minpunten
  • Tiempo de entrega engañoso.
  • Gastos de envío muy alto (9, 90€)

8 / 10

DURUT 25 april, 2020

Très résistant ! Fait son job ! Assez dur a monter cependant

8 / 10

Wouter 7 april, 2020

Een must have, maar wel prijzig

Bij het kopen van mijn Tacx Booster, toch deze band ook in het winkelmandje erbij gedaan. Ik ben tevreden aangezien je op de Tacx niet echt zonder kan - dan slijt je wegband simpelweg te hard. Gevoelkwestie: Je hebt hem écht nodig, maar wilt hem liever niet kopen. Conclusie: Een must have voor de binnenzweter.

Pluspunten
  • Slijtvast
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Must have ipv nice to have

9 / 10

Carine 6 april, 2020

Essentieel voor de wheel-on trainer

Stevige band die minder snel slijt en slipt dan een 'normale' band bij gebruik op de wheel-on trainer. Wel wat moeilijker te monteren op het wiel omdat hij vrij stug/strak is.

Pluspunten
  • Slijtvast
  • Slipt niet
Minpunten
  • Vrij stug/strak bij monteren

9 / 10

C. 17 maart, 2020

goede prijs kwaliteit

Pluspunten
  • makkelijk monteren
  • zeer stil

9 / 10

Mike 14 maart, 2020

past mooi en gave kleur

9 / 10

Erik 19 februari, 2020

Prima band

Fijne trainingsveld voor de trainer. Makkelijk te monteren.

Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Montagegemak

8 / 10

Jeroen 18 februari, 2020

Prima band

Prima band, maakt veel minder lawaai dan een normale band. Wel kost het flink wat moeite om de band erop te leggen omdat deze opgevouwen geleverd wordt.

Pluspunten
  • Weinig geluid
  • Komt robuust over
Minpunten
  • Lastig op de velg te krijgen

7 / 10

Gert 18 februari, 2020

Volgens verwachting

8 / 10

Arjen 18 februari, 2020

Zeer tevreden met deze band.

Goede band. Nog geen slijtage na een maand gebruik. Er komt wel een donkere streep in het midden waar mee de band contact maakt. Zal wel zo horen. Vriendin klaagt ook minder door het verminderde geluid. Montage is wat lastiger. Stug bandje.

Pluspunten
  • Stil
  • Slijtvast
Minpunten
  • Montage
  • Verkleuring

9 / 10

TdV 17 februari, 2020

Helemaal top

Gewoon de kwaliteit zoals ik het gewend ben

10 / 10

Marcel 6 februari, 2020

Goede trainings band

Snel geleverd,

10 / 10

Wijnand 2 februari, 2020

PRima trainingsband

Niks op aan te merken, erop zetten en fietsen maar.

9 / 10

Mark 20 januari, 2020

Prima grip op de trainer

Heb de band gekocht voor op de Tacx-trainer en dat werkt prima. Ik trainde eerst met een oude straatband, maar die 'verbrand' door de wrijving. De band monteren ging ietwat moeizaam doordat de band plat opgerold was in de verpakking en daardoor buurt voorgevormd was.

Pluspunten
  • Goede grip op de trainer
  • Stiller dan gewone band
Minpunten
  • Moeizame montage op velg

8 / 10

Dirk 19 januari, 2020

doet wat hij moet doen

gewoon goede trainingsband. geen vuile restjes meer ....

8 / 10

Nico 7 januari, 2020

rbij geluidenijdt soepel,weinig

10 / 10

Martin 27 december, 2019

Top Produkt

10 / 10

Geert 26 december, 2019

Prima band

Heel tevreden

10 / 10

Dirk 16 december, 2019

TOP Rollenreifen.

Super Rollenreifen!! Leicht aufzuziehen und nun schon über 1000 km zuverlässig.

Pluspunten
  • Handhabung
Minpunten
  • Keine

1 / 10

Dick 12 december, 2019

Waardeloos!

Begrijp werkelijk niet dat deze band zulke goede reviews krijgt. Want wat een slecht product is dit! Waarschijnlijk wacht men het seizoen niet af en is daardoor te snel met de review. Ik heb er twee verbruikt (waarvan één onder garantie) en telkens na één winterseizoen volop droogtescheuren en een diepe scheur over de gehele lengte op het loopvlak. Kan echt geen toeval zijn.

Minpunten
  • Droogtescheuren
  • Diepe scheur loopvlak

8 / 10

Patrick 28 november, 2019

Dik tevreden

Prima band voor op de trainer.

8 / 10

Remco 24 november, 2019

Prima band

Pluspunten
  • Stiller dan gewone band
Minpunten
  • Slijt vrij snel

10 / 10

W. 15 oktober, 2019

Top kwaliteit

Beetje lastig om op wiel te leggen maar verder top kwaliteit, slipt niet, goede grip

Pluspunten
  • Slipt niet
  • Weinig slijtage
Minpunten
  • Beetje lastig om op wiel te leggen

9 / 10

Johnny 17 september, 2019

Gewoon goed

Overdracht van band op Tacx is goed. Stil. Alleen lastig op de velg te krijgen.

Pluspunten
  • Stil
Minpunten
  • Stijf en stug, moeilijk om de velg te krijgen

10 / 10

Jan 12 augustus, 2019

Prijs/kwaliteit is top

Doet waarvoor hij gemaakt is

Pluspunten
  • Goede kwaliteit/prijs
  • Snelle levering
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Joep 12 juli, 2019

lekker stil

Pluspunten
  • weinig geluid
  • weinig slijtage
Minpunten
  • lastiger aanbrengen

9 / 10

Antoine 4 april, 2019

Parfait

Réception du colis rapide. Matériel au top. Peut être mettre à disposition des vidéos pour le montage, mais cela dépend probablement du constructeur.

Pluspunten
  • Robuste
  • Esthétique
  • Prix
Minpunten
  • Notice montage

6 / 10

EJ 28 februari, 2019

Goed functionerende band met een korte levensduur.

De band doet wat het hoort te doen: minder wegslippen op de trainer dan een reguliere band. Ten aanzien van warmte weet ik niet of een trainerband werkelijk minder warm wordt dan een reguliere band, maar daar gaan we gemakshalve maar van uit. Een groot nadeel is dat de band na 1 winterseizoen op de trainer (ongeveer 1500 virtuele km) volledig verstaft was en de binnenband zich een weg naar buiten had gevonden. Ik had meer kwaliteit verwacht van Tacx.

Pluspunten
  • Slipt niet snel
  • Wordt niet warm
Minpunten
  • Band is erg snel af

10 / 10

Frans 25 februari, 2019

Must have voor je Tacx

Na 1 seizoen op de tacx met een gewone band nu een Tacx-band gemonteerd. Veel minder geluid en hij slipt niet. Aanrader

Pluspunten
  • Niet slippen
  • Stiller

8 / 10

Geert 14 februari, 2019

goede band

terwijl de vorige steeds wegslipte gaat deze tot nog toe perfect

10 / 10

Free 4 februari, 2019

Slijtvast en oerdegelijk

Ik ben super content en ondertussen ben ik al heen en terug van Bordeaux naar Gent gefietst,... ;-)

10 / 10

Jonas 2 februari, 2019

Leuke aankoop!

Zalige en handige aankoop - gemakkelijk te gebruiken, snelle levering. Aankoop extra wiel + cassette wel aan te raden!

Pluspunten
  • Vlotte levering
  • Gemakkelijk

9 / 10

Nicolas 29 januari, 2019

Kwaliteit

Zeer goede kwaliteit. Ook weinig lawaai tijdens de training op de rollen

8 / 10

Cock 29 januari, 2019

Mooie stille band

Goed van kleur en makelijk te monteren

Pluspunten
  • Kleur
  • Passing
  • Geluid
Minpunten
  • Prijs

8 / 10

Remy 27 januari, 2019

Prima trainer!

Gewoon een prima trainer! Goede balans tussen maximale helling en accuratesse. Eenvoudige installatie van hardware. Installatie van software ging niet vlekkeloos. Eerste installatie mislukt, handmatig opgeschoond en na 2e poging werkt het wel. Helaas kan de hartslag (nog) niet van Apple Watch worden overgenomen.

Pluspunten
  • Eenvoudige installatie hardware
  • Goede balans tussen max helling en accuratesse
Minpunten
  • Geen hartslag van Apple Watch
  • Software lastig te installeren, maar werkt wel ok

9 / 10

K.Spauwen 7 januari, 2019

Doet precies wat hij moet doen

Ik ben geen topper met banden, maar deze had ik er vrij snel op. Daarna deed hij precies wat moest doen; stiller zijn en minder slijten dan een normale band. Win-win dus!

Pluspunten
  • Goed er op te leggen
  • Stiller dan een reguliere band
  • Geen rubber zooi door de kamer en tegen de muur

10 / 10

Coen 4 januari, 2019

Top band voor binnen

Goede trainingsband voor op de taxc. Slipt niet door

Pluspunten
  • Goede grip
  • Geen slip
  • Geen slijtage

9 / 10

Anne-Marie 3 januari, 2019

Prima band

Prima band, doet waarvoor hij is. Wel wat stug bij het omleggen.

8 / 10

Jeroen 31 december, 2018

Lekker bandje

Prima trainingsband for trainers. Hij is wat stug en strak om te monteren, maar als hij zit werkt hij erg goed.

9 / 10

Bert 14 december, 2018

goede service, snelle levering!!

tacx trainer, niets bijzonders als product maar dan wel met scherpste prijs en binnen 24 uur geleverd!!/

Pluspunten
  • prijs
  • snelle levering
Minpunten
  • gern

9 / 10

Bert 14 december, 2018

goede service, snelle levering!!

tacx trainer, niets bijzonders als product maar dan wel met scherpste prijs en binnen 24 uur geleverd!!/

Pluspunten
  • prijs
  • snelle levering
Minpunten
  • gern

10 / 10

Michiel 10 december, 2018

Fantastisch product

Pluspunten
  • Snelle levering

8 / 10

Marcel 3 december, 2018

Perfecte survice per telefoon (op zondag) en optijd geleverd

10 / 10

Bringme Dimitri 26 november, 2018

Alles ok

Alles ok, precies wat ik er van verwachtte. Beschrijving + afhandelen van het order via Mantel allemaal perfect

Pluspunten
  • Zoals beschreven op de info
  • Vermijdt dat je gewone buitenband rapper kapot gaa
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Rinze 22 november, 2018

Werkt naar behoren

Zorgt ervoor dat mijn reguliere band niet zo snel slijt. Las op voorhand dat de band soms wat kan slippen, maar heb hier zelf tot nu toe nog geen last van gehad (na +/- 3 weken in gebruik)

9 / 10

Theo 21 november, 2018

Prima bandje

Prima bandje, kostte even wat moeite om hem op het wiel te leggen. Maar loopt prima op de roller van de Tacx. Heel tevreden. Ik kan nu met nat en koud weer lekker binnen trainen.

Pluspunten
  • goede kwaliteit
  • rijdt soepel
  • prijs-kwaliteit in orde
Minpunten
  • stug bij op het wiel leggen

8 / 10

Liane 26 september, 2018

Goed, echt gebruiken!

Goed, doet wat ie moet doen. Goed dat deze om de band zit, anders slijt de band echt zo weg.

10 / 10

Cedric 13 september, 2018

Impeccable

Pneu impeccable, bien adapté au home trainer, se monte très facilement. Parfait!

1 / 10

Oliver 7 juli, 2018

Very disappointing: Killed two tyres and half a dozen tubes in a 4 months

Somehow I managed to kill two of these trainer tyres and half a dozen tubes in a few months time using a Kickr Snap and Zwift. This is actually worse than with regular road tyres. I can barely ride 1000 km without killing at least one tube. I also find that it's very difficult to mount the tyre.

8 / 10

Huub 13 juni, 2018

Voorkomt slijtage van normale racefiets band

Is nodig om overmatige slijtage van je normale racefiets/achterband te voorkomen op de Turbo trainer. Calibratie lijkt ook stabieler. Aanbieding van Mantel maakte het betaalbaar

Pluspunten
  • Goedkoop
  • Duurzaam
  • Stable calibration
Minpunten
  • Niet geschikt op de weg
  • Banden of wielen wisselen als je op de weg gaat

8 / 10

Steven 22 april, 2018

Functioneert goed en makkelijk op de fiets te zetten

9 / 10

Valerie 10 april, 2018

heel erg goed product

8 / 10

Erik 25 maart, 2018

Tja. Blauwe trainersband.....

Wat moet je nog zeggen over een trainersband? Antilek? Niet nodig. Ben nog geen glasscherven tegengekomen in mijn schuur. Regenprofiel? Nee helaas ook niet. Dit is gewoon een goede band voor je trainer. Slipt niet (indien je trainer juist staat afgesteld). Soepel te monteren. Je houdt je duimen heel.

Pluspunten
  • Soepel
  • Makkelijk te monteren

10 / 10

Tino 22 maart, 2018

Fijne band met goede grip op de Tacx trainer.

Heeft goede grip, slipt niet door.

Pluspunten
  • Slipt niet door
  • Makkelijk erop te leggen
Minpunten
  • Geen

7 / 10

Helga 19 februari, 2018

Slijtvaster dan normale band, slipt nog wel regelmatig door

Absoluut een stuk slijtvaster dan normale band, maar slipt helaas nog wel regelmatig door op de tacx-trainer.

Pluspunten
  • Slijtvast
  • Snelle levering
Minpunten
  • Doorslippen

10 / 10

Ralph 15 februari, 2018

Prima geluidsarme trainingsband.

Prima aankoop! Eenvoudige montage.

8 / 10

Ronald 9 februari, 2018

Lichte noodzaak

Gezien de druk, die door de trainer op de band wordt gezet, is het wel handig om deze band te gebruiken. Geen last van doorslippen. Het om de velg leggen van de band gaat wat stroef, maar dat is niet veel anders dan een outdoor band. Tip: Haal na het fietsen wel even de druk van de trainer van de band af... Te lang de druk op dezelfde plek kan niet goed zijn! ;) En zoals altijd een goede levering van Mantel!

10 / 10

William 5 februari, 2018

Slipt niet op de Tacx

Pluspunten
  • Slipt niet meer
  • mooi kleurtje

10 / 10

Martin 15 januari, 2018

super, weer trainen zonder doorslippen

Bij de 2e hands tacx trainer zat ook een tacx trainerband, deze bleef iedere keer slippen, normale oude banden geprobeerd met zelfde slippende resultaat.... balen! Toen een nieuwe band besteld om te kijken of het misschien aan de ouderdom van de andere trainer band zou liggen (er was geen slijtage oid aan de band te zien) ..... wat een opluchting, deze slipt niet meer door (inmiddels 300km getest), dus lag het waarschijnlijk toch aan de ouderdom. Het probleem met om de velg heen leggen vond ik ook erg meevallen, daar was niet veel meer kracht voor nodig dan een normale band er op leggen.

Pluspunten
  • grip
  • prijs
Minpunten
  • kleur?

10 / 10

Senne 1 januari, 2018

Goede trainingsband

Makkelijk te monteren en slipt niet door op de rollentrainer. Duurzaamheid nog niet kunnen testen.

10 / 10

Frank 31 december, 2017

Super band

Stil, betere doorgifte van de weerstand. Gewoon een super band.

Pluspunten
  • Stil
  • Gevoel
Minpunten
  • Geen

9 / 10

Sjon 23 december, 2017

Waar voor je geld!

Deze ban geeft waar voor zijn geld. Top aankoop!

Pluspunten
  • Duurzaam
  • Minder geluid
Minpunten
  • Kleur

9 / 10

Kor 8 december, 2017

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, wel lastig om op een wiel te zetten omdat hij stug is. Ik raad het aan om het door een fietsenmaker te laten doen anders beschadig je de band.

Pluspunten
  • Weinig slijtage
Minpunten
  • Lastig op een wiel te zetten

10 / 10

Alain 24 november, 2017

Fidèle à l’annonce

8 / 10

Freek 23 november, 2017

De oplossing voor probleem met doorslippen

Sinds ik deze band er op heb gezet werkt mijn 2e hands Tacx trainer een stuk beter. Geen last meer gehad van een doorslippend achterwiel bij steile beklimmingen. Calibratie gaat nu ook een stuk beter. Wel goed hard oppompen (8 bar) en eerst goed warm fietsen.

Pluspunten
  • slipt niet door
  • slijtvast?
Minpunten
  • beetje lastig monteren

10 / 10

Jan 20 november, 2017

Top band met goede rechte loop en grip

Pluspunten
  • Goede rechte loop
  • prima grip
  • Met de hand te monteren
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Arend 19 november, 2017

Prima aankoop

Prima band voor Tack trainer

10 / 10

Simon 15 november, 2017

werkt perfect op Tacx genius

gekocht voor gebruik op een tacx genius. Were perfect. Ook op de stijlste klimmen in Zwift (16%). Na bijna 2000 km geen spoor van slijtage

Pluspunten
  • glijdt niet
  • slijt niet

9 / 10

Dick 12 november, 2017

prima, werk goed en weinig herrie.

Makkelijk bestellen bij Mantel en snelle verzorgde levering. Band verrijst wel enige inspanning bij monteren, maar als ie eenmaal zit is het oké. Maakt veel minder herrie dan de oude en draait lekker soepel en net of het minder kracht kost! Ben dick tevreden.

Pluspunten
  • kwaliteit
  • draait soepel
  • weinig geluid
Minpunten
  • montage vereis wat kracht

8 / 10

R. 8 november, 2017

Mooie band

Sterk materiaal, werkt prima

7 / 10

William 7 november, 2017

Prima band, maar lastig te monteren.

Ideaal voor m'n trainer, zodat mijn normale buitenband niet zo snel slijt. Of de band daadwerkelijk heel lang mee gaat, kan ik niet binnen enkele weken zeggen, maar de band voelt stevig aan. Op het gebied van montage scoort de fiets wel minder. De vorm van de band zorgt dat het niet heel makkelijk is om de band om je wiel heen te leggen. En als het dan bijna gelukt is, kom je er achter dat de band wel heel strak om je wiel heen moet. Dat laatste stukje kost best veel kracht/moeite om voor elkaar te krijgen. Normaal zou ik dit product een 8 gegeven hebben, het voldoet tot nu toe aan mijn verwachtingen en ik ben niet verrast (hetzij in positieve, hetzij in negatieve zin) door de kwaliteit van de band. Doordat de band erg lastig te monteren is, ben ik toch voor een 7 gegaan.

Pluspunten
  • Prima kwalitatieve band
Minpunten
  • Montage

8 / 10

Dirk-Jan 5 november, 2017

Beter dan een gewone band

Stuk minder slip als met een normale band Lees veel dat band moeilijk te monteren is maar dat valt erg mee. Vind t niet veel lastiger dan een normale conti vouwband

Pluspunten
  • Beter dan een gewone band
Minpunten
  • Lastig als je maar 1 fiets hebt

8 / 10

Emile 26 oktober, 2017

Prima product

Prima product. Heb hem met korting aangeschaft en pas recent in gebruik genomen dus over slijtage kan ik nog niets zeggen.

Pluspunten
  • Doet wat het moet doen
Minpunten
  • Prijzig
  • Niet minder lawaaierig

9 / 10

Dirk 18 oktober, 2017

Goede grip

Deze band heeft een goede grip op de trainer rol, ook tijdens explosieve intervallen slipt de band niet. Zelfs niet als je even op de pedalen gaat staan. Monteren gaat wat moeizaam, dus een extra wiel hiervoor is aan te raden.

Pluspunten
  • Grip
  • Geluid
  • Sluitvast
Minpunten
  • Montage

9 / 10

Floris 16 oktober, 2017

Trainen met Tacx machine

Prima band en uiterst geschikt voor de home trainer van Tacx.

Pluspunten
  • Slipvast
  • Prijs goed
  • Slijtvast
Minpunten
  • Geen

9 / 10

Cees 15 oktober, 2017

Prima band

Prima band .Goede grip en redelijk geluidloos. Verder probleemloze afhandeling en bezorging.

Pluspunten
  • Geluidsarm
  • Goede grip

7 / 10

Stefan 9 oktober, 2017

Prima band

Even stoeien om de stugge band op de velg te krijgen. Het is zeker aan te raden om een extra wiel te gebruiken bij je Tacx zodat je de band niet zo vaak hoeft te wisselen als je buiten wilt gaan fietsen. Verder een prima band die doet wat je ervan verwacht.

Pluspunten
  • Grip op de tacx
Minpunten
  • Montage

8 / 10

Ronald 29 september, 2017

Gewoon goed

Niet al te moeilijk er op te leggen. Sterke band, zeer slijtvast.

Pluspunten
  • Slijtvast
  • Eenvoudige montage
Minpunten
  • Redelijk duur

8 / 10

Jan 21 september, 2017

redelijk geluidloos....

Loopt mooi licht en maakt minimaal geluid. Goede koop...

8 / 10

C. 22 augustus, 2017

Doet wat wordt beloofd

9 / 10

Elien 1 augustus, 2017

Prima band voor op rollen

Deze band slipt niet door op mijn rollen terwijl mijn normale banden voor op de weg dat wel af en toe doen.

Pluspunten
  • Past goed
Minpunten
  • Geen

10 / 10

Johnny 28 maart, 2017

MAKKELIJKE MONTAGE 1 MAN IS GENOEG

MAKKELIK OP DE BREGNEN 2 MAN OVERBODIG#ONHANDIG

Pluspunten
  • STIL
  • GAAT LANG MEE
  • 8 TOT 6,5 BAR

10 / 10

Tiago 10 maart, 2017

Fast and Functional

10 / 10

Eric 27 februari, 2017

excellent produit

excellent produit

9 / 10

Elio 9 februari, 2017

Goede trainingsband

Mooie band, makkelijk erop te zetten, er weer af te halen en op te bergen in de bijgeleverde verpakking. Hiervoor gebruikte ik een band van het afgelopen seizoen voor mijn fietstrainer maar wat een verschil met deze trainingsband. Geen irritant gezoem meer en geen geglip meer. Aanrader voor eenieder die gebruik maakt van een fietstrainer. Let wel op met erop zetten dat je geen vieze handen hebt. Het blauwe rubber is erg besmettelijk.

Pluspunten
  • Makkelijk erop te zetten
  • Geruisloos
  • Veel grip
Minpunten
  • Het blauwe rubber is erg besmettelijk

9 / 10

Alexander 5 februari, 2017

Prisvärt trainerdäck

Detta trainerdäck levereras bra förpackat och är enkelt att få på.

Pluspunten
  • Snabbmonterat
  • Kartong för förvaring av befintligt däck

9 / 10

Alexander 5 februari, 2017

Prisvärt trainerdäck

Detta trainerdäck levereras bra förpackat och är enkelt att få på.

Pluspunten
  • Snabbmonterat
  • Kartong kam

9 / 10

Berry 31 januari, 2017

Prima band

Uitstekende band voor binnentraining op de Tacx.

Pluspunten
  • Slijtvast
  • Makkelijke montage

10 / 10

Sebastian 16 januari, 2017

Great service and great product

Everything was like described on the website.

Pluspunten
  • Delivery
  • Cost
  • Quality

8 / 10

Nico 15 januari, 2017

Goedkoopste van de webshops

Bij een trainer heb je deze band gewoon nodig. Bij Mantel het goedkoopst

Pluspunten
  • Prijs
  • Makkelijk te monteren

8 / 10

Art 11 januari, 2017

Gewoon goede band

Prima band, wel ff wennen met zo'n vouwbandje, maar ging uiteindelijk prima om hem erop te zetten

9 / 10

Michael 9 januari, 2017

Prima band

Aangezien ik in de wintermaanden heel veel rollentraining doe heb ik besloten deze tacx bandjes te kopen , merkte op dat ze wat stiller lopen , slijtage moet ng worden afgewacht .

Pluspunten
  • Stil
  • Makkelijk te plaatsen
  • Harder dan gewone band

8 / 10

Pim 2 januari, 2017

Prima band

Puur aangeschaft voor gebruik met een Tacx Smart trainer. Werkt prima, maar lastig te beoordelen want heb het niet geprobeerd met een normale band. Nog te weinig mee gefietst om te kunnen zeggen wat de levensduur is.

Pluspunten
  • Werkt prima

8 / 10

Roy 2 januari, 2017

Doet wat het moet doen.

Prima tacx-bandje. Zorgt voor net ff wat meer grip, gaat langer mee en reduceert het geluid :)

Pluspunten
  • Meer grip
  • Duurzaamheid
  • Minder geluid
Minpunten
  • Met twee man erop moeten leggen

Pagina 1 - 2