Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Pegasus Opero reviews

8.8 / 10 Gemiddelde uit 17 reviews | Schrijf een review
8.8 / 10

17 reviews
5
(13)
4
(4)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pluspunten

  • automatisch schakelen (3)
  • verstelbaar stuur (2)
  • fietscomputer (2)
  • grote schijfremmen (1)

Minpunten

  • Nog niet gevonden (2)
  • verende zadelpen heeft speling (1)
  • versnelling hapert vaak in beide standen (1)
  • Geen verend zadel. Fiets is niet comfortabel (1)

9 / 10

Friedhelm 15 februari, 2019

Sehr gutes Fahrrad in sehr guter Ausstattung

Pluspunten
  • Automatik
  • Scheibenbremsen
  • Grosser Display
Minpunten
  • Schlechter Sattel

9 / 10

Jochen 25 juli, 2018

Sehr gut zusammengestellt

10 / 10

Ton 2 juni, 2018

Mooi afgewerkte fiets voor een mooie prijs

Wij hebben perfecte e-bikes bij Mantel gekocht. Er is heel veel keus, zodat we goed hebben kunnen vergelijken en uitgebreid hebben proefgereden. Onze keus viel unaniem op de Pegasus Opero, omdat deze fiets erg goed is afgewerkt en een hele scherpe prijs heeft. Hij ziet er sportief uit, rijdt comfortabel en stuurt strak. Bedankt Mantel voor de goede begeleiding!

Pluspunten
  • grote schijfremmen
  • pittige middenmotor
  • automatisch schakelen
  • goede Shimano onderdelen
  • fijn zadel
Minpunten
  • verende zadelpen heeft speling

9 / 10

Michel 25 mei, 2018

Fijne complete fiets

Pluspunten
  • Rijden
  • Uitrusting
  • Actieradius

7 / 10

Fred 26 april, 2018

We zijn niet heel erg blij met deze fiets helaas.

Pluspunten
  • Mooie techniek
  • Degelijke fiets.
  • Mooie korting
Minpunten
  • versnelling hapert vaak in beide standen
  • Geen verend zadel. Fiets is niet comfortabel
  • Hoe objectief is Mantel in haar advies ??

9 / 10

wiljo 24 april, 2018

heerlijke stabiele fiets

zeer fijne fiets. automaat is prettig. of er meer onderhoud nodig is weet ik nog niet. na enkele maanden gebruik zijn de instellingen aangepast. m.n. de versnelling was soms te horen

Pluspunten
  • stabiliteit
  • automaat
  • kracht
  • ontwerp
  • accuduur
Minpunten
  • misschien vaker afstellen van de versnelling

9 / 10

Petra 20 april, 2018

Bin begeistert

Endlich fahr ich wieder gerne Fahrrad. Und die Automatikschaltung macht das Erlebnis noch besser.

Pluspunten
  • Automatikschaltung

10 / 10

Marja 27 maart, 2018

Fiets heerlijk

Ik ben er blij mee. Fiets ondersteuning is ontspannen fietsen ook met tegenwind.

Pluspunten
  • Menu display
  • Schijfremmem
  • Voorvorkvering
  • Model

8 / 10

Paul 12 maart, 2018

Goede fiets

Goede fiets met veel pluspunten, zie hieronder. Een minpunt is dat zelf de achtste versnelling nog zeer licht fietst (ook met eco-ondersteuning). Wellicht kan dit tijdens een onderhoudsbeurt worden aangepast.

Pluspunten
  • Goede remmen
  • Verende zadel en voorvork
  • antilek banden
  • autom. versnelingschakeling
Minpunten
  • knopen zitten dicht op elkaar

9 / 10

HP 19 februari, 2018

Complete en uitstekend te bedienen fiets..

Pluspunten
  • Goede motor.
  • Makkelijke bediening.
  • Erg compleet.
Minpunten
  • Nog niet gevonden.

9 / 10

Karl 5 februari, 2018

Super ebike zum unschlagbaren Preis

Wir sind begeistert von unseren ebikes. Die Automagikschaktung ist toll und das Fahren mit den komfortablen bikes einfach wunderbar. Einziger Minuspunkt ist der unbequeme Sattel, der unserer Meinung nach nicht zu der übrigen Komfortausstattung passt.

Pluspunten
  • Automatikschaltung
  • Gehfunktion (kann sogar Treppen steigen)
  • Bremsfunktion sehr gut
  • Lenker und Vorbau leicht individuell einstellbar
  • unkaputtbare Reifen
Minpunten
  • Sattel zu hart

9 / 10

Wietske 9 januari, 2018

Perfecte fiets, had ik dit maar eerder gedaan

wat een fijne fiets! Ik had twijfels over de overstap naar een e-bike (moest eigenlijk wel, wilde nog niet) , maar ben helemaal om. De fiets is licht, en daardoor ook voor mensen met tilproblemen eenvoudig te hanteren in fietsenstalling of bij het keren. Je hoort praktisch niets van de motor. De automaat schakelt vanzelf bij als je meer druk zet op de trappers, waardoor je zonder gedoe, net als op een echte fiets, even een tandje bij kunt zetten zonder direct te schakelen, gewoon door iets ' ' harder te trappen' Dankzij dit zelfde systeem heb je niet het gevoel dat de fiets er bij het opstappen en starten met je vandaar gaat. Het tempo wordt gelijkmatig hoger, o.b.v. De kracht die je zelf zet. De ondersteuning is heel krachtig wanneer gewenst. Heuvels in Gelderland gaan moeiteloos in stevig tempo en zonder absurd verbruik. en op de eco stand kan je prima naast een stadsfietser blijven rijden - die heeft dan geen moeite je bij te houden. En, heel veilig gevoel, met de motor uit is de fiets ook nog heel goed bruikbaar. Het feit dat de fiets iets zwaarder is dan een reguliere fiets merk je nauwelijks. Dus mocht de accu onderweg toch leeg raken onderweg, vanwege verandering Van route/plannen (geen ervaring met te snel leeggelopen accu) dan kom je zonder noemenswaardige sportprestaties ook thuis. De fiets is tenslotte heel stabiel.

Pluspunten
  • Vloeiende Aandrijving
  • Makkelijk schakelen
  • Rechte, comfortabele zit
  • Gewicht
Minpunten
  • Nog niet gevonden

9 / 10

Veronica 3 juni, 2017

Hele goede fiets

Het is een fijne, lichte fiets die zelfs zonder ondersteuning te gebruiken is. Op de heuvels van de Veluwe werkt het automatisch schakelsysteem goed en is er genoeg vermogen om lang te fietsen. Ook het handmatig schakelen werkt goed.

Pluspunten
  • Schakelt prettig
  • Veel vermogen
  • Bij wegfietsen automatisch lichte versnelling
  • Lichte fiets bij optillen en verplaatsen
Minpunten
  • In de natuur kan motorgeluid storen
  • Knopjes auto/handmatig dicht op elkaar

9 / 10

Mr. 30 mei, 2017

fijne stijlvolle fiets

prettige bediening en mooie fiets om te zien

Pluspunten
  • gemakkelijk te "bedienen"
  • mooie fiets
  • schakeld fijn
  • goed in te stelllen
Minpunten
  • weet niet of de instelllingen worden vast gehouden
  • nu al problemen met de achterrem

10 / 10

Hartmut 24 april, 2017

Da stimmt alles!

Bei diesem Rad stimmt einfach alles. Von der leichten Handhabung des Displays bis zum super bequemen Fahrgefühl, der Akkuleistung oder einfach nur dem Radschutz. Ebenfalls die kaum hörbaren Geräusche des Elektromotors. Hervorragend!

Pluspunten
  • Displaybedienung
  • Bremsen
  • Motor
  • Akkuleistung

7 / 10

Annie 17 april, 2017

Wat meer van verwacht

In de beschrijving staat Bosch motor is een Shimano motor. Van de motor een Nederlandse gebruiksaanwijzing van de fiets op zich niets . De motor maak al wat lawaai. Bij aflevering krijgt te horen dat de eerste service beurt moet betalen zijn toch weer extra kosten. Waar de meeste plaatsen de eerste service gratis is

Pluspunten
  • automatisch schakelen
  • fietscomputer
  • verstelbaar stuur
  • verstelbaar zadel
Minpunten
  • Motor maakt nog al lawaai
  • 140 km niet 90 km hoog uit

8 / 10

Geert 16 april, 2017

Iets meer van verwacht de motor

In de beschrijving staat een Bosch motor is Shimano niets mis mee allen de motor maakt nog al geluid

Pluspunten
  • automatisch schakelen
  • fietscomputer
  • verstelbaar stuur
  • verstelbaar zaden
  • schakel knoopjes
Minpunten
  • Geluid motor