Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

BBB Cycling HeavyDuty OSS reviews

8.4 / 10 Gemiddelde uit 74 reviews | Schrijf een review

8.4 / 10

74 reviews
5
(34)
4
(37)
3
(2)
2
(1)
1
(0)

Pluspunten

  • Warm (18)
  • Makkelijk aan te trekken (9)
  • Pasvorm (8)
  • winddicht (5)

Minpunten

  • Geen (8)
  • niet waterdicht (3)
  • Klitteband laat naden gauw rafelen (1)
  • nog geen (1)

7 / 10

Arno 14 februari, 2019

Lekker warme voeten

Warme voeten, goed aan te trekken mits een maatje groter. Niet waterdicht.

8 / 10

Jack 9 februari, 2019

Goede pasvorm en doen hun werk

Pasvorm is goed, en dun perfect hun werk waarvoor ik ze heb aangeschaft. Duurzaamheid is bog even afwacht maar komt vast goed !

Pluspunten
  • Kwaliteit

8 / 10

Emiel 5 februari, 2019

Mooie, strakzittende overschoen

Overschoen is handig aan te doen. Eerst overschoen over je broek aan, daarna je schoenen aan en de overschoen er overheen vast maken. Rits sluit goed aan. Oppassen met rits helemaal dichtmaken, anders trek je gauw een naad los. Voeten blijven erg warm. Bij forse regen merk je dat je voeten uiteindelijk nat worden.

Pluspunten
  • Handig aan te trekken
  • Zit strak, flubbert niet
  • Goedkoop
  • Zwart
Minpunten
  • Klitteband laat naden gauw rafelen

8 / 10

Martijn 19 januari, 2019

Perfect voor Nederlandse omstandigheden

Niet te warm en gemakkelijk in gebruik. Perfect voor Nederlandse omstandigheden

Pluspunten
  • Pasvorm

8 / 10

Ruud 12 december, 2018

Water- en winddicht.

Een aanrader. Zitten prima, goed met water af te spoelen, en je krijgt gee koude en natte voeten,

Pluspunten
  • Winddicht
  • Waterafstotend
  • Goed schoon te houden
Minpunten
  • Strip boven ritssluiting hecht matig

8 / 10

Jw 20 november, 2018

Beste prijs versus kwaliteit

meerdere soorten geprobeerd, deze zitten goed, maatvoering is volgens opgave en belangrijk, makkelijk aan en uit te doen. isolerende werking is prima tot zo 0c.

Pluspunten
  • Goede fit
  • Goede prijs vs kwaliteit
  • Makkelijk aan/uit
Minpunten
  • Niet voor echte vrieskou.

8 / 10

W.J. 10 november, 2018

Fijne overschoenen

Overschoenen enkele keren gebruikt, prima pasvorm. Ik heb mtb schoenen in maat 44 en overschoen maat XL passen dan prima. Ze isoleren prima bij koud weer, geen koude voeten. Bij regen nog niet getest (waterdichtheid). Materiaal lijkt wel aan de dunne kant, naar kan nog geen oordeel over de kwaliteit/levensduur geven verder.

Pluspunten
  • Pasvorm
  • Prima bij koud weer
Minpunten
  • Dun materiaal?

8 / 10

Marcel 26 maart, 2018

Waar voor je geld

Pluspunten
  • Snel geleverd
  • Makkelijk aan te trekken
  • Zit goed en ziet er netjes uit
  • Doet waar het voor bedoeld is, warmhouder van je v
Minpunten
  • Is niet waterdicht
  • Geen versterkte punt ( oppassen met lopen dus)

7 / 10

Eveline 27 februari, 2018

Zelfs in deze 'siberische' kou

Deze schoenen net gekocht en bevallen nu al goed! Niet geschikt voor tochten langer dan 1.5uur naar mijn mening.

8 / 10

Bart 18 februari, 2018

Prima, goed warm, niet waterdicht

Je voeten blijven lekker warm en ze zijn makkelijk aan te trekken. Erg stevig materiaal, beetje lomp zelfs. Naad over het midden is daardoor minder mooi.

Pluspunten
  • Warm
  • Makkelijk aan te trekken
  • Stevig materiaal
Minpunten
  • Lomp
  • Naad over het midden van de schoen
  • Niet waterdicht

8 / 10

Baudouin 12 februari, 2018

Facile a installer sur les chaussures, très bonne isolation.

Pluspunten
  • Placement aisé
  • Protection du froid
  • Nettoyage aisé
  • Prix
Minpunten
  • Pas de point negatif.

8 / 10

Berrie 24 januari, 2018

Fijne warme schoen

Wat lastig aantrekken. Zitten goed en winddicht. Prima schoen voor redelijke prijs

Pluspunten
  • Warm
  • Niet duur
  • Past goed
Minpunten
  • Lastige rits

8 / 10

Stephan 22 januari, 2018

Goed passend en heerlijk warm

Mooi aansluitende overschoenen, die met klittenband aan de onderzijde en een rits en klittenband aan de achterzijde perfect sluiten. Na een rit van anderhalf uur met 3 graden geen koude, gevoelloze tenen. Uiteraard met een goede wintersok. Zeker een aanrader!!

Pluspunten
  • warme voeten bij zeer lage temperatuur.
  • sluiten goed aan om de schoen.
  • goed stiksel rond de rits

8 / 10

Jan 21 december, 2017

Value for money

Prima pasvorm en bescherming

8 / 10

Melanie 15 november, 2017

Prima overschoenen

Voor deze prijs prima overschoenen. Heb ze nu aan gehad bij 4 graden en had heerlijke warme voeten. Na een klein buitje bleven mijn voeten droog.

Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Warm
Minpunten
  • Materiaal een beetje stug

8 / 10

Steef 31 oktober, 2017

prima aankoop

Goede en gemakkelijk aan te trekken overschoenen en goed tegen koude voeten.

Pluspunten
  • uiterlijk
  • gebruiksgemak
  • isolatie

8 / 10

Annemarie 4 oktober, 2017

Comfortabel en functioneel

Pluspunten
  • Warm
  • Goede pasvorm

8 / 10

Tim 24 september, 2017

Top product

Pluspunten
  • Lekker warm
Minpunten
  • Niet helemaal waterdicht

8 / 10

Sven 8 maart, 2017

Geen koude voeten meer

Met deze overschoenen zijn koude voeten verleden tijd. Heb ze echter nog niet kunnen testen in de regen, kwa waterdichtheid heb ik hier nog geen ervaring mee. Tevens zijn deze overschoenen makkelijk aan- en uit te trekken.

Pluspunten
  • Warm
  • eenvoudig aantrekken

7 / 10

Johan 2 maart, 2017

Comfortabel en makkelijk

Eerste paar overschoenen dus ik kan niet vergelijken maar ze bevallen. Warm en winddicht. Ook al gematigde buien mee doorstaan. Enige nadeel is dat stiksel op hak snel beschadigd. Uiteraard nauwelijks op gelopen maar met die paar stappen is stiksel al beschadigd. Ben benieuwd hoe lang materiaal gaat houden.

Pluspunten
  • Makkelijk aan en uit
  • Warm
  • Winddicht
Minpunten
  • Stiksel bij hak beschadigd snel

8 / 10

Martijn 15 februari, 2017

goede pasvorm

8 / 10

Remco 9 februari, 2017

Fijne overschoenen die voldoende warm zijn.

Prima overschoenen voor een aanvaardbare prijs

Pluspunten
  • Makkelijk aantrekken

8 / 10

Coen 30 januari, 2017

Degelijk product

Wat ik er van verwacht had.

8 / 10

Luuk 20 januari, 2017

stevige, warme overschoenen voor een redelijke prijs

Een goed product waar goed over na is gedacht. Warme voeten die ook droog blijven..

Pluspunten
  • warm
  • comfortabel
  • gemakkelijk aan te trekken
  • ziet er goed uit
Minpunten
  • enigszins kwetsbaar bij lopen

8 / 10

Gerrit 3 januari, 2017

prima overschoen makkelijk aan te doen.

Pluspunten
  • ritsen lopen goed
  • makkelijk aan te trekken

8 / 10

Jan 2 januari, 2017

Goede kwaliteit.

Niet zo warm als ik gehoopt had.

Pluspunten
  • Pasvorm
  • Makkelijk aan te trekken
  • Binnen 24 uur in huis.
Minpunten
  • Kan warmer

8 / 10

Wouter 28 december, 2016

waterdicht

Overschoenen zijn zeker 2 uur waterdicht, wat ik pluspunt is aan de onderkant het klitteband. Zo kan je prima de overschoenen passend maken.

Pluspunten
  • klitteband onderkant
  • sluit goed met rits om je been

8 / 10

Robin 12 december, 2016

Bevalt tot nu toe goed.

Inmiddels 3x aangehad en tot nu toe bevallen ze goed. Droge en warme voeten.

Pluspunten
  • Droog
  • Warm

8 / 10

Koen 27 november, 2016

Goede stevige schoenhoes

Stevige schoenhoes, lekker warm en mooie pas vorm.

8 / 10

André 8 november, 2016

Lekker warme ov er schoenen. Top

Pluspunten
  • Snelle levering
  • Correcte afhandeling
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Andre 3 maart, 2016

Heerlijk warm

Alleen even opletten want de overschoenen zijn niet waterdicht

Pluspunten
  • warm
  • makkelijk aan
Minpunten
  • niet waterdicht

8 / 10

Theo 18 januari, 2016

Prima spul, netjes geleverd.

8 / 10

Remko 11 januari, 2016

eindelijk schone schoenen nar een ritje door de bagger....

Erg fijne overschoen die naast de levensduur van mijn schoenen bevorderd ook nog eens mijn voeten warm houdt.... De neus zou wel degelijker mogen, vraag me wel af hoelang deze heel blijven, maar hier is de prijs dan ook naar.

Pluspunten
  • goede pasvorm
  • eenvoudig aan te krijgen
  • warme voeten
Minpunten
  • de neus zou steviger mogen zijn tegen slijtage

8 / 10

Peter 9 december, 2015

fijne overschoen.

Fijne passende overschoen tegen vervuiling.

Pluspunten
  • warm
  • goede rits
  • goede pasvorm

7 / 10

John 15 november, 2015

goede prijs/kwaliteits verhouding

Niet geheel waterdicht. Goede thermo overschoen.

7 / 10

Cees 13 oktober, 2015

Vallen groter uit dan ver wacht.

Ik heb maat 43van mn fietsschoenen dus bestelik 41/43 voor overschoenen maar heb t idee dat ze te ruim zitten. Tijd moet t nog uit wijzen heb ze nog niet aangehad onder t fietsen.

8 / 10

Martin 6 februari, 2015

Prima product