Pro Discover Carbon Zadelpen

Pro Discover Carbon Zadelpen
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice
mantel-customer-service

Probeer in de winkel

Bestel online, beslis en betaal in de winkel. Je zit nergens aan vast.

Meer informatie

Beschrijving

Beschrijving

Deze Pro Discover Carbon is een sterke, lichte én comfortabele zadelpen mét een stukje Nederlandse innovatie! In deze zadelpen is namelijk de door DSM ontwikkelde Dyneema kunstof-vezel door het carbon heen gewoven. De Dyneema vezel is een extra sterke kunstof-vezel waarmee de zadelpen extra sterk is waar dat nodig is, maar op andere plekken juist flexibeler. Dit betekent dat de zadelpen trillingen vanuit oneffenheden op kan vangen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de pen zal breken. Ook is de dyneema vezelf erg licht, waardoor het gewicht van deze zadelpen laag gehouden is.

Het zadel monteer je op deze zadelpen met een single-bolt klem. De montage is eenvoudig en je kunt het zadel ook gemakkelijk verstellen. Let er wel op dat je de bout tot het juiste moment aandraait, want anders kan het zadel gaan schuiven.

Geschikt voor Di2
Deze zadelpen is geschikt voor Di2. Dit betekent dat je de batterij van het Di2 schakelsysteem in deze zadelpen kunt plaatsen, waardoor de batterij waterdicht en goed beschermd in de fiets geplaatst is.
Toon meer Toon minder