Lezyne Infinite Light Power Pack

Lezyne Infinite Light Power Pack
69,95 20,- korting
Online tijdelijk uitverkocht
Verwachte levertijd: week van 1 - 7 januari

  • Online besteld, gratis bezorgd

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Verlengt de gebruiksduur van compatibele Lezyne LED-eenheden.
  • Compact en veelzijdig ontwerp dat snel en veilig op sturen en frames kan worden gemonteerd.
  • Geïntegreerde kabel voor directe aansluiting op verlichtingssystemen.
  • Alleen compatibel met bepaalde Lezyne LED-eenheden.

Specificaties

Specificaties

Merk
Lezyne

Beschrijving

Beschrijving

De draagbare power pack van Lezyne is een veelzijdige toevoeging aan je fietsverlichtingssysteem. Met een gewicht van 190,5 gram en afmetingen van 103,5 mm x 43,2 mm x 38,3 mm is deze compact genoeg om snel en veilig aan sturen en frames te bevestigen. Het dient niet alleen als een verlengstuk voor de gebruiksduur van je Lezyne LED-units maar ook als een back-up USB-oplader voor andere compatibele apparaten. De Lezyne Infinite Light Power Pack combineert een geïntegreerde kabel, een indrukwekkende capaciteit van 20 Wh en een royale batterijcapaciteit van 6600 mAh. Dit maakt het een uiterst praktische en betrouwbare keuze voor lange fietstochten.

Met een geïntegreerde extra-lange kabel van 958mm / 39-inch, biedt het gemakkelijk directe aansluiting via een waterdichte USB-C-aansluiting, waarborgend dat uw elektronica veilig en droog blijft, zelfs in de ongunstigste weersomstandigheden.
Met de Infinite Light Power Pack+ aan uw zijde, verandert de nacht in dag, en wordt elke rit verlicht met betrouwbare, duurzame energie. Ontdek onbevreesd nieuwe paden, neem die extra lus, en blijf altijd verbonden, ongeacht waar uw avontuur u brengt.

Technologie

23 Wh (Wattuur):
Denk hieraan als de totale "energievoorraad" van de power pack. Het is voldoende om een lampje dat 1 watt verbruikt, 23 uur lang te laten branden. Of een lampje dat 23 watt verbruikt, kan er 1 uur mee branden.

6600 mAh (milliampère-uur):
Dit vertelt ons hoeveel "stroom" de power pack kan leveren voordat hij leeg is. Hoe hoger dit getal, hoe langer je apparaten het over het algemeen kunnen uithouden voordat de power pack leeg is.

Met deze power pack kun je fietslampen langer laten branden of je telefoon een paar keer opladen voordat je de power pack zelf weer moet opladen. Handig voor lange fietstochten waar je niet zonder licht of telefoon wilt komen te zitten!

Compatibiliteit

• Lezyne Koplampen en achterlichten.
• Niet compatibel met alle Lezyne producten.

Mega Drive 2400+, Super Drive 1800+, Macro Drive 1400+, Lite Drive 1200+, Micro Drive Pro 1000+, Micro Drive 800+, Classic Drive XL 700+, Classic Drive 500+, Fusion Drive Pro 600+, Fusion Drive 500+, Zecto Drive 250+, KTV Drive Pro 300+

Montage

De power pack is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en kan snel en veilig op verschillende soorten sturen en frames worden gemonteerd. De geïntegreerde kabel zorgt voor een nette en ongecompliceerde installatie. Een 14-inch kabel met verstelbare klittenbandband is inbegrepen voor extra montageflexibiliteit.
Toon meer Toon minder

Lees meer op ons blog

Fietsverlichting koopgids 2022-2023 – Veilig verlicht de weg op en het bos door!

Lees meer