Menu
Terug

Lezyne Digital Check Drive

Lezyne Digital Check Drive
44,95 5,- korting
Online op voorraad (nog 1)

  • Nu besteld, maandag in huis
  • Online besteld, gratis bezorgd

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice
3 Mantel Superstores
Altijd testdag in onze Superstores in Arnhem, Den Bosch & Utrecht
Superstores bekijken

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • De Lezyne Digital Check Drive heeft een knop om lucht uit de band te laten ontsnappen zodat je uiterst precies de druk kunt bepalen.
  • Het digitale scherm leest de bandendruk tot maar liefst 350 psi en 24 bar!
  • De kop van gefreesd aluminium kan op zowel Presta als Schrader ventielen geplaatst worden.
  • De Digital Check Drive rondt de waarde in psi af op een geheel getal.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk Lezyne
Type minipomp Drukmeter

Beschrijving

Beschrijving

De Lezyne Digital Check Drive is een compacte en accurate digitale bandendrukmeter gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze drukmeter is de perfecte aanvulling op jouw fietsgereedschap! Het rijden op de juiste bandenspanning is namelijk erg belangrijk voor optimale prestaties en zorgt ervoor dat jouw banden langer mee zullen gaan.

Het gemakkelijk af te lezen digitale scherm leest de druk in psi en in bar. In bar kan er met één decimaal achter de komma tot 24 bar de druk worden afgelezen. In psi gaat de drukmeter in gehele getallen tot 350 psi. Met slechts een druk op de knop wissel je tussen bar en psi. Een ander voordeel is dat de Digital Check Drive geheel stil is, waardoor je niet steeds een vervelend piepje hoort wanneer je wisselt tussen de eenheden of de drukmeter aan- of uitzet.

De Digital Check Drive is zeer eenvoudig te gebruiken. Door de kop van gefreesd aluminium te roteren kun je wisselen tussen Presta en Schrader ventielen. Er is geen lastig mechanisme of sluiting voor op het ventiel. Je hoeft de kop alleen maar op het ventiel te drukken en je kunt meteen meten! Daarbij heeft de Lezyne Digital Check Drive een knop waarmee lucht uit de band kan ontsnappen zodat je de bandenspanning uiterst nauwkeurig kunt bepalen. Verder weegt de drukmeter slechts 50 gram en is de lengte 150 mm. De bandendrukmeter past dus in elke gereedschapskist of tas zodat je ook onderweg of bij wedstrijden uiterst nauwkeurig en betrouwbaar jouw bandenspanning kunt meten.


Alle specificaties

Fabrikant specificaties

Lengte: 150 mm
Gewicht: 50 gram
Kleur: Zwart
Maximale bandenspanning: 350 psi / 24 bar