Menu
Terug
10 dagen Countdown Dagdeals! Profiteer elke dag van nieuwe deals. 24 uur geldig! Profiteer hier.

Gazelle Adapter kinderzitje

Gazelle Adapter kinderzitje
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

Batavus Bakfietskussens

Bekijk product

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Met de Gazelle Adapter kinderzitje kun jij jouw kleinste kroost veilig meenemen in jouw Gazelle Makki Load elektrische bakfiets. Kinderen die te klein zijn om los in deze elektrische bakfiets te zitten, kun je namelijk veilig in hun eigen kinderstoeltje vervoeren.

Geschikt voor een breed assortiment aan kinderzitjes
Het monteren van het kinderzitje op het adapterframe werkt in de basis hetzelfde als het monteren op een stuurpen. Hierdoor zijn veel kinderzitjes geschikt om te gebruiken met de Gazelle Adapter kinderzitje. Wel is het belangrijk om te weten dat er geen ruimte is voor de voetsteuntjes, waardoor je deze van het voorzitje zult moeten verwijderen. Voor de veiligheid heeft dit geen negatief effect. Jouw kind zit namelijk met de beentjes veilig in de bak van de Gazelle Makki.

De Gazelle Adapter kinderzitje is een waardevolle toevoeging voor elk gezin met kleine kinderen die in het bezit is van een Gazelle Makki. Hiermee kun je namelijk veilig met jouw gehele gezin op stap.

Compatibiliteit

• Alleen geschikt voor de Gazelle Makki Load.

Standaard meegeleverd

1x Adapterframe
4x Inbusbout
4x Opvulring

Montage

De Gazelle Adapter kinderzitje is zeer gemakkelijk te monteren met gebruik van een 5mm inbussleutel: plaats de adapter met de omhoogstaande stang richting de bestuurder. Bevestig vervolgens het adapterframe aan de vier bevestigingspunten in de bak en zet elk punt vast met een inbusbout. Vergeet hierbij niet de opvulring te plaatsen tussen de kop van de inbusbout en het adapterframe. Het kinderzitje plaats je vervolgens op de manier op het adapterframe, zoals je dat ook op een stuurpen zou doen. Raadpleeg hiervoor de handleiding die meegeleverd is bij het kinderzitje. In de video zie je de montage nog eens visueel weergegeven.
Toon meer Toon minder


Vergelijkbaar product

Vergelijkbaar product

Gazelle Adapter kinderzitje
Gazelle Adapter kinderzitje
54,95
Huidig product
Batavus Bakfietskussens
Batavus Bakfietskussens
39,95
Bovenstaande producten vergelijken
Gazelle Adapter kinderzitje Batavus Bakfietskussens
Gazelle Adapter kinderzitje Batavus Bakfietskussens
0 reviews 0 reviews
54,95 39,95
Huidig product Bekijk product