Menu
Terug

DoggyRide Mini Hondenfietskar

DoggyRide Mini Hondenfietskar
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Met de DoggyRide Mini kun je jouw hond gemakkelijk met de fiets meenemen! Deze hondenfietskar is speciaal ontworpen om het jouw hond zo comfortabel en veilig mogelijk te maken. De Mini kan honden vervoeren met een maximale schofthoogte van 38 cm en een gewicht van 25 kilogram. Voor grotere honden is de DoggyRide Novel een goed alternatief.

Ontworpen voor jou en je hond!
De Mini is van alle gemakken voorzien! De geïntegreerde hondenriem voorkomt dat jouw hond tijdens het fietsen uit de kar kan springen. Verder heeft de Mini meerdere ventilatieramen met gaas en een dakraam. Hierdoor krijgt jouw hond voldoende lucht én heeft jouw trouwe viervoeter zicht om de wereld die voorbijvliegt te ontdekken. Ten slotte heeft de DoggyRide Mini op de achterkant een apart compartiment en een houder voor een waterfles. Hierdoor kun je voer en drinken voor jouw hond gemakkelijk meenemen!

Lichte en praktische constructie
Doordat de DoggyRide Mini van aluminium is gemaakt, is de constructie licht en sterk. Hierdoor zul je de hondenfietskar zonder enige moeite kunnen vervoeren. Hiernaast is de DoggyRide Mini is een veelzijdige toevoeging voor de avonturen met jouw hond. De Mini is namelijk grotendeels op te vouwen na gebruik en de wielen zijn gemakkelijk los te klikken. Je kunt de DoggyRide Mini bijvoorbeeld als losse bench gebruiken voor in de auto of op vakantie.

Technologie

Maximale grootte hond: 38 cm schofthoogte
Maximale gewicht hond: 25 kilogram
Afmetingen binnenkant: 56 x 38 x 48 cm
Gewicht fietskar: 9,5 kilogram
Wielmaat: 12 1/2 x 2 1/4 inch (ETRTO 62-203)
Toon meer Toon minder

Review

Review


4 / 5

Prima aankoop

- Lia 22 februari 2022

Helemaal blij mee, kan nu fijn met mijn boerenfox met de diets op pad

Plus- & minpunten

Duidelijk uitleg
Makkelijk te bevestigen aan de fiets
Mooi compact
Geen los matje
Prijs is aan de hoge kant