Menu
Terug

Bobike Go Maxi - Frame Bevestiging Fietsstoeltje Achter

Bobike Go Maxi - Frame Bevestiging Fietsstoeltje Achter
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Bobike Go Maxi is de nieuwste toevoeging aan de collectie Bobike fietsstoeltjes. Bij het ontwerp van de Go Maxi is een extra veilige fietsrit het uitgangspunt. Naast veiligheid heeft de Go Maxi ook een mooi ontwerp en verkrijgbaar in verschillende pastelkleuren.

Veiligheid hoog in het vaandel
Het Bobike Go Maxi achterzitje heeft net als alle andere Bobike fietsstoeltjes een dubbelwandige kuip. Wat de Bobike Go Maxi nóg veiliger maakt dan de andere kinderzitjes, is de extra verstevigde dubbelwandige kuip. Daarnaast is rondom het hoofd een brede en hoge rand aangebracht, waardoor het hoofd van jouw kind extra beschermd is. Om de zichtbaarheid in het verkeer te vergroten is de achterzijde van de Go Maxi voorzien van een veiligheidsreflectorfolie. Zo kun je met een veilig gevoel de weg op.

Optimaal comfort
De verstelbare voetsteunen en gordel zorgen voor een optimaal gebruikscomfort. De Bobike Go Maxi heeft een kuipstoeltje met een comfortabele rugleuning. De driepuntsgordel houdt de rug van je kind in contact met de rugleuning. Het kuipstoeltje is bedekt met een schokabsorberend kussentje die trillingen en vibraties vanuit het wegdek opvangt. Zo geniet je kind van een rustige en comfortabele fietsrit.

Technologie

• Dutch Design & Made in Europe
• Voldoet aan de EN14344 veiligheidsstandaard
• Product gewicht: 3215 gram (incl. montage materiaal)
• Product afmeting: 864 x 408 x 273 mm

Compatibiliteit

• Leeftijd kind: 9 maanden - 6 jaar
• Maximaal gewicht: 22 kg
• Compatibel met bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm

Standaard meegeleverd

• Bobike Go Maxi

Montage

De bevestiging van de Go Maxi op de bagagedrager is onwijs eenvoudig. De Bobike Go Maxi is voorzien van een stabiele Easy-Click bevestiging. Voor de bevestiging van de Go Maxi is geen gereedschap meer nodig. Het bevestigingssysteem is geïntegreerd in het achterzitje en past op bagagedragers met een breedte van 120 tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm.

Gebruikerstips

Om schade aan de bagagedrager te voorkomen is het aan te raden om tape tussen de bevestigingspunten en het frame te plakken.

Veelgestelde klantvragen

Past het stoeltje altijd op mijn fiets en op een e-bike?
Het stoeltje past op bagagedragers met een breedte van 120 mm tot 185 mm en buisdiameters van 10 tot 16 mm. Tevens moet je opletten dat bij elektrische fietsen de accu er soms voor kan zorgen dat het stoeltje niet op de bagagedrager past.

Vanaf wanneer kan mijn kind in het zitje?
Vanaf 9 maanden. Het is belangrijk dat het kind zichzelf recht kan zetten zonder handen als het schuin zit. Dit is een teken dat de nek van het kind ver genoeg ontwikkeld is mee te rijden in een kinderzitje.
Toon meer Toon minder