Deel dit bericht

Win een Tacx Neo 2T Smart fietstrainer!

22 November 2018

Wauw, we mogen een door Robert Gesink gesigneerde Tacx Neo 2T Smart fietstrainer weggeven! De Tacx Neo 2T Smart is de opvolger van de populaire Tacx Neo 2 Smart. De Neo 2T Smart is de sterkste, meest accurate en stilste fietstrainer op de markt. Zo simuleert de Tacx Neo 2T Smart hellingen tot 25% met een maximum weerstand van 2200 watt. En ga je virtueel omlaag? Ook dan simuleert deze fietstrainer een afdaling tot -5%. Met deze krachtpatser kun je altijd trainen, ongeacht het weer. En jij kunt 'm winnen!

De fietstrainer van Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma gebruikt de Neo 2T Smart om warming-ups en cooling-downs te doen op wedstrijddagen. Daarnaast wordt deze fietstrainer ook gebruikt om de trapefficiëntie te verbeteren met de ingebouwde pedaalslag-analyse. De Neo 2T Smart meet namelijk de positie en het geleverde vermogen van je linker- en rechterbeen.

Robert Gesink van Team Jumbo-Visma heeft de Tacx Neo 2T Smart speciaal voor deze winactie gesigneerd. Bekijk hieronder de videoboodschap van Robert:

Tacx Neo 2T Smart T2875 + GRATIS Accessoirepakket t.w.v. €400

€ 1.199,-

Hoe win ik de gesigneerde Tacx Neo 2T?

Het is heel gemakkelijk om mee te doen! Het enige wat jij hoeft te doen is de prijsvraag te beantwoorden. Na het versturen van je antwoord hoef je alleen nog maar te duimen. We maken op 28 januari op deze pagina de winnaar bekend!

And the winner is...

page?image_id=731

Van harte gefeliciteerd, Maaike Coljé! We nemen persoonlijk contact met je op.

Actievoorwaarden

I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: 'de organisator') georganiseerde winactie (verder te noemen: de 'actie').
2. Deze actie is geïnitieerd door de organisator en dient ter promotie van Mantel.
3. Deze actie loopt van 7 januari 2020 t/m 28 januari 2020.
4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
6. Door deelname aan de actie wordt de deelnemer automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mantel. Afmelden hiervoor is eenvoudig mogelijk via de link in de ontvangen nieuwsbrief.

II. Deelname 7. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Mantel, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
8. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
9. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
10. De uiterste datum van deelname is 26 januari 2020 tot 23:59 uur.
11. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

III. Prijzen 12. De organisator verloot een Tacx Neo 2T Smart fietstrainer, gespecificeerd op deze actiepagina.
13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
14. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
15. De winnaar wordt aan het einde van deze actie op deze pagina en Facebook bekend gemaakt.
16. De winnaar krijgt een persoonlijke e-mail waarin wordt aangegeven hoe hij/zij de prijs in ontvangst mag nemen.
17. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.

IV. Aansprakelijkheid 18. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
19. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
20. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.
21. De geldende garantievoorwaarden welke de organisator hanteert is ook van toepassing op de uitgekeerde prijs.