Deel dit bericht

Win een behind the scenes dag bij Team Jumbo-Visma!

25 Augustus 2021

Heb je altijd al een blik achter de schermen willen werpen bij één van de grootste wielerploegen ter wereld? Dan is dit je kans! Samen met de onderhoudspartner van wielerploeg Jumbo-Visma, Dynamic Bike Care, geven we twee toegangskaarten weg voor een behind the scenes dag in de Service Course van Team Jumbo-Visma. Dat is de plek waar alle onderdelen en fietsen van renners zoals Primož Roglič, Wout van Aert en Mike Teunissen worden opgeslagen en onderhouden. Dit is jouw kans om daarbij te mogen zijn!

page?image_id=758

Hoe ziet deze dag eruit?

Deze compleet verzorgde dag start met een rondleiding in de Service Course van Team Jumbo-Visma in Den Bosch. Daarnaast krijg je professioneel onderhoudsadvies van de mechaniekers van Team Jumbo-Visma en vertellen ze van alles over hoe het leven als een mechanieker bij de beste wielerploeg ter wereld eruit ziet.

Vergeet ook vooral niet om je racefiets mee te nemen. Na het bezoeken van de Service Course wordt er namelijk een social ride rondom Den Bosch gereden met de deelnemers van deze dag. Lunch wordt geregeld. Het event zal plaatsvinden op 24 november, zorg ervoor dat je erbij kunt zijn!

De winnaar is bekend...

Na een loting hebben we een winnaar getrokken. De winnaar is:

Douwe van Weelderen!

Van harte gefeliciteerd, Douwe! Jij mag op 24 november mee naar de Service Course bij Team Jumbo-Visma in Den Bosch. We zullen persoonlijk contact met je opnemen.

Niet gewonnen? Niet getreurd, er komen vaker winacties. Houd hiervoor onze socials in de gaten. Volg ons op Facebook of Instagram.

Actievoorwaarden

I. Algemeen
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: 'de organisator') georganiseerde winactie (verder te noemen: de 'actie').
2. Deze actie is geïnitieerd door de organisator en dient ter promotie van Mantel en Dynamic.
3. Deze actie loopt van zaterdag 1 september 2021 t/m zondag 30 september 2021.
4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
6. Door deelname aan de actie wordt de deelnemer automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mantel. Afmelden hiervoor is eenvoudig mogelijk via de link in de ontvangen nieuwsbrief.
II. Deelname
7. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Mantel, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
8. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
9. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
10. De uiterste datum van deelname is 30 september 2021.
11. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.
III. Prijzen
12. De organisator verloot twee deelnameplekken voor een behind the scenes dag bij Team Jumbo-Visma.
13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
14. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
15. De winnaar wordt op deze pagina bekendgemaakt.
16. De winnaar krijgt een persoonlijke e-mail waarin verder informatie over de prijs verstrekt wordt.
17. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.
IV. Aansprakelijkheid
18. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaar eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
19. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
20. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.