Deel dit bericht

Vaude fietstassen: Dé duurzame keuze voor fietstassen

27 December 2022

Vaude is een Duits bedrijf dat bekend staat om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten, waaronder hun populaire fietstassen. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van G-1000 Eco, een materiaal dat gemaakt is van hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de recycling van oud materiaal. Vaude probeert zo min mogelijk afval te produceren en draagt bij aan een schonere wereld. Vaude fietstassen zijn de beste en duurzaamste keuze als je op zoek bent naar nieuwe fietstassen.

Vaude en duurzaamheid

Vaude producten hebben het Green Shape-keurmerk. Dit betekent dat ze voldoen aan hoge duurzaamheidseisen, zoals het gebruik van milieuvriendelijke materialen en een minimale impact op het milieu tijdens het productieproces. Bovendien worden Vaude fietstassen gemaakt van duurzame materialen, zoals gerecycled polyester en natuurlijke vezels. Daarnaast werkt Vaude samen met verschillende organisaties, zoals de Fair Wear Foundation, die zich inzetten voor eerlijke arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie.

Vaude Front fietstassen
De fietstassen zijn op verschillende plaatsen op de fiets te monteren. Perfect voor je volgende fietsavontuur.

Populaire Aqua Back fietstassen

Een van de populaire lijnen van Vaude is de Aqua lijn. Deze tassen zijn speciaal ontworpen voor outdoor activiteiten, zoals kamperen en wandelen. Ze zijn gemaakt van waterdicht materiaal en hebben een hoge kwaliteit. Ook deze tassen zijn uiteraard gemaakt op een milieuvriendelijke manier.

De Aqua Back fietstassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Er is bijvoorbeeld keuze uit enkele en dubbele fietstassen. De tassen zijn te plaatsen op verschillende plekken op de fiets. Achterop de bagagedrager of aan de zijkant van de voorwielen. Op die manier heb je genoeg ruimte om veel spullen mee te nemen op de fiets.

Vaude Aqua Back

€ 105,95

Optimaal gebruiksgemak

Dankzij Vaude's QMR-systeem zijn de fietstassen zeer eenvoudig te bevestigen en los te halen. Met een "klik" zijn de tassen snel en gemakkelijk te gebruiken. Je kan de fietstassen met de schouderband ook gemakkelijk van je fiets afhalen en bijvoorbeeld gebruiken als een werk- of schooltas. De  Vaude fietstassen zijn in verschillende groottes te krijgen met een inhoud van 28 t/m 51 liter. Met de verstelbare rolsluiting zijn ze groter en kleiner te maken.

QMR-systeem Vaude fietstassen
De Vaude fietstassen zijn gemakkelijk te monteren en van je fiets af te halen.

Volledig waterdicht

Met de rolsluiting zijn de fietstassen ook goed af te sluiten, zodat je spullen goed beschermd zijn tegen water. Daarnaast zijn je spullen door het slijtvaste en waterdichte canvas materiaal ook volledig beschermd tegen natte omstandigheden. Zelfs tegen stevige regenbuien zijn de Vaude fietstassen bestand. Op deze manier komen je spullen droog en veilig aan op de plek van bestemming.

Vaude Aqua Front

€ 93,95
Vaude fietstassen
De populaire Vaude Aqua Back is volledig waterdicht en heeft veel ruimte voor je spullen.

Vaude: dé milieuvriendelijke, praktische en stijlvolle oplossing

In samenvatting, Vaude tassen zijn duurzaam, milieuvriendelijk en zien er ook nog eens strak uit. Want laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat! Het bedrijf streeft ernaar om in 2030 volledig duurzaam te zijn en werkt samen met verschillende organisaties om dit te bereiken. De populaire Vaude Aqua lijn is gemaakt van waterdicht materiaal én milieuvriendelijk geproduceerd. Voor de beste en duurzaamste keuze voor fietstassen moet je bij Vaude zijn.

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Joris  van Rossum

Joris van Rossum

Als sport enthousiasteling heb ik altijd de ambitie gehad om ooit een mooie berg te beklimmen op de fiets, bijvoorbeeld in Frankrijk. Met deze ambitie ben ik enkele jaren geleden begonnen met fietsen en werken bij Mantel.com helpt mij om beter te worden. Het is geweldig om met fietsen bezig te zijn en er dagelijks meer over te leren. Ook fiets ik dagelijks tussen Arnhem en Nijmegen en ben ik met regelmaat te vinden in de heuvels rondom Nijmegen.

Gerelateerde berichten

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers ...

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...