Deel dit bericht

Nieuwe fietsbril op het oog? Kijk dan eens naar de BBB Cycling Chester

25 April 2023

Nu de zon weer vaker tevoorschijn komt, is een goede fietsbril geen overbodige luxe. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, het dragen van een goede fietsbril is essentieel om je ogen te beschermen en comfortabel en veilig op je fiets te zitten. In deze blog bespreken we waarom het dragen van een fietsbril altijd een goed idee is en hebben we met de unisex BBB Cycling Chester fietsbril een goede en betaalbare optie voor iedereen.

Voordelen van het dragen van een fietsbril

Een goede fietsbril biedt verschillende voordelen die je fietstocht aangenamer en veiliger maken. Ten eerste beschermt een fietsbril je ogen tegen schadelijke UV-stralen, insecten, stof, vuil en wind. Dit vermindert de kans op oogirritatie, vermoeidheid en in het ergste geval zelfs oogletsel. Bovendien helpt een fietsbril je om je ogen te focussen en te voorkomen dat ze voortdurend moeten aanpassen aan de veranderende lichtomstandigheden.

page?image_id=5662
Het verborgen frame design met grote torische lens zorgt voor de voordelen van een fullframe bril met de uitstraling van een frameless bril

Het oog wil ook wat

Als het gaat om het kiezen van de juiste fietsbril, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. De BBB Cycling Chester is een populaire fietsbril onder fietsers vanwege de vele voordelen die het biedt. Ten eerste is de bril ontworpen met een lichtgewicht en duurzaam frame dat comfortabel op je gezicht zit en niet wegglijdt tijdens het fietsen. Het frame is ook voorzien van rubberen inzetstukken op de neus en de pootjes voor extra grip en comfort.

Een ander voordeel van de BBB Cycling Chester is de full frame bril constructie. Hij ziet eruit als een frameloze bril, maar het frame is verborgen aan de binnenkant. Dit zorgt voor de uitstraling en het zicht van een frameloze bril, maar met het solide gevoel en de bescherming van een full frame bril. De grote lens zorgt ervoor dat alles duidelijk zichtbaar is, zonder vervorming van het zicht!

BBB Cycling Chester

Vanaf € 49,95
BBB Cycling Chester fietsbril
Het frame is gemaakt van het hoogwaardige en onbreekbare Grilamid materiaal voor de perfecte balans tussen stijfheid en flexibiliteit.

Pluspunten BBB Cycling Chester fietsbril

  • Biedt de veiligheid en stabiliteit van een full frame bril, maar ook het snelle uiterlijk van een frameloze bril.
  • Het Grilamid-frame kent een goede buigsterkte en zal niet snel breken.
  • Dankzij de rubberen brilpoten en het rubberen neusstuk blijft de bril goed zitten.
  • De Smoke Flash Mirror lens komt goed tot zijn recht op zonnige dagen.

Minpunten BBB Cycling Chester fietsbril

  • Met een lichtdoorlatendheid van 16% is de lens minder geschikt voor gebruik in donkere omstandigheden.
page?image_id=5664
Met de veelzijdige en unisex BBB Cycling Chester fietsbril zit je altijd gesoigneerd op je fiets!

Het dragen van een goede fietsbril is essentieel voor een veilige en comfortabele fietstocht. Met de BBB Cycling Chester kun je je concentreren op en genieten van je fietstocht zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je ogen. Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatieve fietsbril die je ogen beschermt, comfortabel zit en tegen een stootje kan, dan is de BBB Cycling Chester een uitstekende keuze. De bril is mede door de zachte prijs geschikt voor iedere fietser!

BBB Cycling Chester

Vanaf € 49,95

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Mark Jansen

Mark Jansen

Gerelateerde berichten

De nieuwe Pirelli P-Zero Race TLR RS tubeless banden testen op de racefiets (2024)

14 Mei 2024

Tubeless rijden op de mountainbike en gravelbike was voor mij al de norm, maar tubeless op de racefiets moest nog een ...

10 tips om het maximale uit Rebound te halen

10 Mei 2024

Op 1 juni 2024 vindt Rebound plaats, een wereldwijd self-supported gravelevenement en het grootste gravelevenement ter ...

Ken jij onze nieuwe collega?

8 April 2024

ONTVANG EEN CADEAUKAART TER WAARDE VAN €50Ken jij iemand in jouw omgeving die perfect zou passen binnen ons Mantel ...