Deel dit bericht

Nieuw bij Mantel: Rapha fietskleding en accessoires

13 Juli 2023

Leuk nieuws, vanaf vandaag hebben we Rapha in ons assortiment! Rapha staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit en innovatie op het gebied van fietskleding en we zijn dan ook erg blij om te kunnen delen dat wij dit mooie merk aan onze collectie fietskleding kunnen toevoegen. Rapha is een Brits merk gericht op fietskleding en fietsaccessoires. Als je op zoek bent naar stijlvolle en kwalitatieve fietskleding, ben je bij Rapha aan het juiste adres!

Fiets er gesoigneerd bij

We bieden diverse Rapha fietskleding en accessoires aan, waaronder fietsshirts met korte en lange mouwen voor zowel dames als heren. Deze shirts zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit tijdens jouw fietstochten. Daarnaast bieden we ook Rapha fietsbroeken aan voor heren en dames, met ergonomische zeem voor optimale ondersteuning en comfort, zelfs tijdens langere tochten. Buiten dat de fietskleding functioneel is, zie je er ook nog eens goed uit!

page?image_id=5676
Met fietskleding voor zowel dames als heren zit er voor iedereen wel iets tussen

Extra bescherming tegen wind en regen nodig? Voeg dan een wind- of regenjack toe. Maak je outfit compleet met handschoenen en armstukken, die zorgen voor extra warmte en bescherming waardoor je klaar bent voor ieder avontuur. Of je nu op zoek bent naar ademende materialen voor zomerse ritten of bescherming tegen de elementen tijdens koudere dagen, Rapha heeft het allemaal.

page?image_id=5677
Ga goed voorbereid op pad en wees voorbereid op alle weersomstandigheden

Rapha Core Lightweight

€ 87,95

Rapha Core

€ 87,95

Benieuwd naar de fietskleding? Bekijk hier alle Rapha fietskleding

Maak je uitrusting compleet met Rapha accessoires

Naast de kleding bieden we ook een selectie Rapha accessoires om jouw fietsoutfit helemaal af te maken. Kies uit fietsbrillen, bidons, petten, sokken en stuurtassen, allemaal met het kenmerkende Rapha-design. Buiten dat deze handige accessoires erg praktisch zijn, kun je je uitrusting helemaal perfectioneren!

Rapha Bar Bag

€ 63,-

Rapha Rainproof Essentials Bag L

€ 36,-

Benieuwd naar de accessoires? Bekijk hier alle Rapha accessoires

Met de service die je gewend bent van Mantel

Met de toevoeging van Rapha aan ons assortiment is het nog toegankelijker om het zelf te ervaren! In al onze Superstores kun je de Rapha kleding eerst eens passen voordat je een keuze maakt, maar ook online maken we het je gemakkelijk. Zo kun je tot 22:00 uur bestellen en je bestelling morgen* al in huis hebben en bieden we gratis verzending bij bestellingen boven €29 en kun je gratis en eenvoudig retourneren!

Benieuwd geworden? Bekijk dan het volledige Rapha assortiment.

* Vrijdag na 22:00 uur, zaterdag of zondag besteld is maandag in huis.

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Mark Jansen

Mark Jansen

Gerelateerde berichten

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers ...

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...