Deel dit bericht

Mantel geeft 4 fietsen weg voor Pasen: doe mee met de zoekactie en win! (UPDATE: Einde zoekactie)

15 Maart 2024

ZOEKACTIE PASEN AFGELOPEN

Na twee weken lang zoeken zijn alle vijf de Mantel eieren gevonden en hebben wij vijf winnaars blij mogen maken met een nieuwe fiets. Wij willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan aan onze zoekactie. Wie weet is er volgend jaar weer een nieuwe kans!

Pasen komt eraan en dan mag een zoektocht naar paaseieren natuurlijk niet ontbreken! Daarom organiseren we in samenwerking met Trek, Cube, Cortina en Sensa een unieke zoekactie waarmee je vier spiksplinternieuwe fietsen kan winnen. Meedoen is helemaal gratis, het enige wat je hoeft te doen is buiten op zoek te gaan naar de blauwe Mantel paaseieren.

Hoe werkt het?

Onze Mantel paashaas is op pad gegaan om vier blauwe Mantel eieren te verstoppen in een straal van 10km rondom onze Superstores in Arnhem, Den Bosch, Utrecht en Rotterdam. Vind jij één van de 4 eieren? Dan ben je de winnaar van één van de fietsen die worden weggegeven. Bekijk de onderstaande video voor meer info!

Wat kun je winnen?

Update 2 april 2023:

Alle eieren zijn gevonden!

Update 28 maart 2023:
De afgelopen dagen waren er vier speurneuzen die rondom onze Superstores een blauw Mantel ei hebben gevonden. Maar niet getreurd! Wij hebben vandaag één extra ei verstopt waardoor je opnieuw kans maakt om een gloednieuwe fiets te winnen. Schrijf je snel in via het onderstaande formulier om direct een hint te ontvangen over de locatie. Heb je je al ingeschreven? Open dan snel je mailbox, want dan ontvang je automatisch een hint! Iedereen klaar? Zoeken maar!

Prijs 5:

Trek District 1 Equipped stadsfiets t.w.v. €849

Bekijk

Deze 4 prijzen hebben we al weg gegeven!

Wij feliciteren de vier vinders met hun gloednieuwe fiets

Prijs 1:

Sensa Giulia GF Ultegra racefiets t.w.v. €3.199

Bekijk

Prijs 2:

Cube Attention mountainbike t.w.v. €999

Bekijk

Prijs 3:

Cortina E-Mozzo Pro ebike t.w.v. €3.449

Bekijk

Prijs 4:

Trek District 1 Equipped stadsfiets t.w.v. €849

Bekijk

Actievoorwaarden

I. Algemeen

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: 'de organisator') georganiseerde winactie (verder te noemen: de 'actie').
2. Deze actie is geïnitieerd door de organisator en dient ter promotie van Mantel.
3. Deze actie loopt van vrijdag 22 maart 2024 t/m 1 april 2024 (Eerste Paasdag).
4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
6. Door deelname aan de actie wordt de deelnemer automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mantel. Afmelden hiervoor is eenvoudig mogelijk via de link in de ontvangen nieuwsbrief.

II. Deelname 

7. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Mantel, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
8. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
9. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
10. De uiterste datum van deelname is maandag 1 april 2024 (Eerste Paasdag). Zijn de Mantel eieren op die dag nog niet gevonden, dan worden er geen prijzen weggegeven.
11. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

III. Prijzen 

12. De organisator verloot één of meerdere verschillende prijzen, gespecificeerd op deze actiepagina.
13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
14. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
15. In de verstopte Mantel eieren zit een QR code verstopt met een link naar de gewonnen prijs. Op de betreffende pagina staat beschreven hoe de prijs geclaimd kan worden.
16. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.
17. Per persoon mag er maar één prijs worden geclaimd.

IV. Aansprakelijkheid 

18. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
19. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
20. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.
21. De geldende garantievoorwaarden welke de organisator hanteert zijn ook van toepassing op de uitgekeerde prijzen.

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Mark Jansen

Mark Jansen