Deel dit bericht

De favoriete producten van Sigrid [City]

5 Januari 2021

Veel van onze medewerkers zitten dagelijks op de fiets. Onderweg van huis naar het werk, op weg naar de top van een mooie col, scheurend door het bos of ploeterend door de modder tijdens een crosswedstrijd. Graag delen wij hun fietservaringen en favoriete producten met je.

Profiel

Naam: Sigrid
Functie bij Mantel: Productmanager
Discipline: City
Gebruik: Woon- en werkverkeer
Fiets: Gazelle van Stael

page?image_id=5147

Fietsdoelen voor 2021

Nu we thuiswerken blijft mijn fiets helaas wat vaker in de schuur staan. Ik hoop in 2021 weer snel iedere dag op de fiets naar het werk te kunnen!

Mooiste fietsherinnering

Ritjes op de racefiets door Toscane.

De favoriete producten van Sigrid voor 2021

page?image_id=5148

Outfit

Fietsjack/regenjack

Deze regenjas ziet er niet uit als een standaard regenjas en is daarmee ook goed als gewone jas te dragen. Vanwege de sportievere houding van mijn fiets zit ik wat meer naar voren gebogen waardoor je bij een korte jas al snel een koude rug krijgt. Daar heb ik met deze jas geen last van.

Regenbroek

Voor de flinke buien toch wel handig om bij je te hebben. Hij is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. Door de grote openingen aan de uiteindes is de broek snel aan te trekken.

Handschoenen

Lekkere warme handschoenen met een sportieve uitstraling. Ideale handschoen voor zowel mannen als vrouwen.

Onderdelen

Banden

Als je op tijd op het werk moet zijn dan zit je niet te wachten op een lekke band onderweg. Met deze band zit je wat dat betreft goed vanwege de hoge mate van lekbestendigheid.

Schwalbe Marathon Plus

€ 34,95

Zadel

Een mooi zadel om te zien dat past bij de handvatten van mijn fiets. In het begin even wennen omdat het zadel zich nog moet vormen, maar daarna zit het top!

Brooks B17

Vanaf € 79,-

Elektronica

Telefoonhouder

Super gemakkelijk in gebruik door de magneetfunctie en kan tegen een flinke drempel. De houder blijft goed zitten op de fiets en is door de hoes beschermd tegen wat regen.

Fietsverlichting

Subtiele lampjes die heel gemakkelijk te (de)monteren zijn. Door de siliconen bevestiging brengt het ook geen beschadigingen aan op je fiets.

Lezyne Femto USB Drive

€ 27,95

Voeding

Sportvoeding

Voor wat betreft mijn ritje van-en-naar werk niet nodig maar wel een lekkere reep voor herstel na het sporten. De smaak cappuccino is mijn favoriet!

Sportdrank

Verfrissende smaak, aantrekkelijke prijs en gemakkelijk in gebruik door een maatschepje toe te voegen aan je waterfles of bidon. Aangename dorstlesser tijdens het fietsen, zeker in de zomer!

Mantel Isotonic Sports Drink

€ 8,99
page?image_id=5149

Accessoires

Rugtas

Handige tas om op de rug te dragen en met de 21 liter aan opbergruimte genoeg ruimte om je dagelijkse spullen mee te vervoeren. Een rugzak is voor mijn fiets zonder drager dan ook een must.

Fietsslot

Het slot is gemakkelijk te gebruiken door middel van een sleutel maar ook gemakkelijk mee te nemen omdat hij vrij licht is.

Abus CityChain 8800

€ 32,95

Fietspomp

De pomp is erg stabiel en degelijk. De pomp gebruik ik zowel voor mijn stads- als racefiets. En fijne bijkomstigheid: door de kleur is de pomp ook gemakkelijk terug te vinden in de schuur.

Topeak JoeBlow Sport III

€ 38,95

Smeermiddel

Super handig smeermiddel voor de ketting. Je ketting blijft mooi schoon en draait als een zonnetje.

Squirt Lube

Vanaf € 12,95