Deel dit bericht

Calobra wielerkleding – Nieuwe fietskleding voor de zomer!

Het is zover: de Calobra zomercollectie voor de racefiets is binnen! Calobra wielerkleding staat bekend om haar mooie designs voor een betaalbare prijs. De kwaliteit van de fietskleding is verbeterd en is er voor iedere wielrenner wat wils. In deze blog laten we je graag zien hoe jij deze zomer gesoigneerd op de racefiets kunt zitten.

De collectie Calobra wielerkleding bestaat deze zomer uit verschillende fietsshirts voor zowel dames en heren. Maar ook een dames bibshort en heren bibshort ontbreken niet in deze collectie! Om je een goede indruk te geven van de nieuwste Calobra wielrenkleding hebben we een lookbook voor je gemaakt! Zo kun je op je gemak bekijken welke Calobra fietskleding het best bij jou past!

Calobra wielerkleding zomer 2021

Calobra dames fietsshirts

Calobra Hearts

Het Calobra Hearts fietsshirt heeft korte mouwen, mooie kleuren en een opvallend hartjespatroon. Het wielershirt is zowel verkrijgbaar in het blauw als in het rood.

Calobra Milky Way

Wil je er graag goed uitzien op de racefiets komende zomer? Dan is het Calobra Milky Way fietsshirt met korte mouwen wat voor jou! Het wielershirt heeft stijlvolle kleuren en een melkweg patroon, waarmee je gesoigneerd voor de dag komt!

Calobra Dots

Liever een wielershirt met stippen? Het Calobra Dots fietsshirt heeft een mooie blauwe kleur met een oranje stippenpatroon. Hiermee ga je zeker opvallen deze zomer!

Calobra Ticket to the Moon

Houd je van een stijlvol zwart wielershirt? Dan kun je kiezen voor het Calobra Ticket to the Moon fietsshirt. Op dit zwarte wielershirt is een subtiel sterrenstelsel afgebeeld. Je kunt kiezen voor zowel een groen als een blauw patroon.

Calobra Course W

Het Calobra Course W fietsshirt is gemaakt voor dames die graag stijlvol en opvallend op de racefiets zitten deze zomer. Dat gaat zeker lukken met dit groene wielershirt met een golvend strepenpatroon!

Calobra heren fietsshirts

Calobra Bermuda

Het Calobra Bermuda fietsshirt is verkrijgbaar in het blauw, rood en groen en heeft een opvallend Bermudadriehoek-patroon. Met dit design zul je dus zeker opvallen op de racefiets.

Calobra Course

Ook de heren kunnen deze zomer rondfietsen in het Calobra Course fietsshirt. Het wielershirt is verkrijgbaar in zowel een zwarte als een groene variant met golvende strepen. Met dit fietsshirt zit je gesoigneerd op de racefiets!

Calobra Puntos

Als je echt wilt opvallen tijdens je zomerse ritten kun je kiezen voor het Calobra Puntos fietsshirt. Het wielershirt is rood aan de bovenkant en loopt over via kleine stippen in een zwarte onderkant. Met dit fietsshirt heb je zeker een uniek design.

Calobra Espadas

Het Calobra Espadas fietsshirt is een stijlvol shirt met korte mouwen voor al je zomerse ritten. Het wielershirt heeft een strepenpatroon en je kunt kiezen tussen de kleuren blauw en groen.

Calobra bibshort dames

Calobra heeft in haar nieuwe collectie niet alleen fietsshirts, maar ook een dames bibshort. De Calobra Umbra is een korte fietsbroek voor dames en is perfect voor je zomerritten! Omdat de fietsbroek een neutrale kleur heeft, kun je deze perfect combineren met alle Calobra fietsshirts.

Calobra bibshort heren

Om je nieuwe fietsoutfit compleet te maken, kun je kiezen voor een bibshort voor heren. De Calobra Eclipse is een comfortabele korte fietsbroek en is gemakkelijk te combineren met de Calobra fietsshirts door de neutrale zwarte kleur.


Deel dit bericht

Wat vind je van dit blog artikel?

Eva van den Berg

Eva van den Berg

Sinds ik bij Mantel werk, schrijf en lees ik dagelijks veel over fietsen. Daarnaast mag ik ook nieuwe producten uittesten. Dit zorgt ervoor dat het steeds meer begint te kriebelen om mijn eigen collectie fietsen uit te breiden. Ik ben dan ook benieuwd hoe de inhoud van mijn schuur er over een paar jaar uitziet. Gelukkig heb ik thuis een grote schuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten


Meest gelezen