Sparta Pick Up

3

De Sparta Pick Up is een goedkope stadsfiets. Toch is het een van de populairste modellen van Sparta omdat je heel veel waar krijgt voor je geld. Daarnaast krijg je een ruime keuze in soorten uitvoering en uiteraard is er zelfs een elektrische fiets in deze serie te krijgen. De Sparta Pick-up is ideaal voor korte ritjes naar bijvoorbeeld winkels en school.

Populair: | Sparta Pick-up stadsfietsen | Sparta Pick-up elektrische fietsen

Ben je tevreden met het assortiment Sparta Pick Up?

Ja Nee

Pick Up Parallel

Dit kenmerkende frame met de dubbele onderbuis is alleen te verkrijgen als dames model. Het is een subtiel verschil met de “gewone” Sparta Pick Up, maar geeft de fiets een hedendaags uiterlijk. Behalve het uiterlijk is de fiets voorzien van dezelfde techniek. Verkrijgbaar met drie of zeven versnellingen en een terugtraprem.

Pick Up voor kinderen

Ook voor kinderen is er een Sparta Pick Up beschikbaar. Met 24 inch en 26 inch is de fiets ook geschikt voor de kleineren onder ons. Ook deze fietsen zijn voorzien van een sterke voordrager en verlichting op batterijen. Zo kom je veilig aan op het schoolplein en heb je een fiets die ook in het fietsenrek tegen een stootje kan.