Menu
Terug

Continental Grand Prix reviews

8.6 / 10 Gemiddelde uit 249 reviews | Schrijf een review
8.6 / 10
249 reviews
5
142
4
101
3
2
2
1
1
3

Pluspunten

  • Prijs (31)
  • slijtvastheid (20)
  • grip (15)
  • Duurzaam (12)

Minpunten

  • geen (16)
  • gewicht (5)
  • Ietjes zwaarder (4)
  • Grip (2)

8 / 10

John 16 mei, 2020

Top band

Top band en weinig lek rijden

Pluspunten
  • Grip
  • Weinig lek
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Lamberth 9 mei, 2020

Prima koop

Kwalitatief goed band voor een goede prijs. staat mooi bij de fiets. Band is slijtvast. Alleen na verloop van tijd kunnen steentjes hapjes uit de band nemen, maar loopt daardoor niet gelijk lek.

Pluspunten
  • Slijtvast
  • rijden comfortabel
  • Prijs/kwaliteit
Minpunten
  • Iets moeilijker om de velg te leggen.

8 / 10

Jordan 1 augustus, 2019

Prijs-kwaliteit verhouding lijkt supper goed.

Goede banden voor een lage prijs. Had veel moeite om de banden er op te leggen maar dat komt misschien door hogere velgen (40mm). Reed voorheen altijd met banden van 40/50 euro per stuk maar ik merk tot op heden geen verschil.

Pluspunten
  • Prijs
  • Levering
  • Nog weinig steentjes in gereden (3weken)

8 / 10

Carolien 3 april, 2019

Heerlijke banden

Nieuwe banden rijden altijd heerlijk. Deze banden hebben een slijtage-indicator.

Pluspunten
  • Slijtageindicator

8 / 10

Jan 10 oktober, 2018

prima prijs kwaliteit verhouding

Fijne band, wat breder 25mm meer comfort en neutraal weggedrag

8 / 10

Eddy 17 september, 2018

Goeie buitenband prijs kwalitijd verhouding

Het is een soepele buitenband deze is makelijk om de velg te monteren. De rij eigenschapen zijn goed ook bij regen achtig weer. Ik heb de 25 mm op de velg dit geeft comfort tijdens lange ritten om dat ik op een Giant propel rij.

Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Rijgedrag
  • Doet niet onder voor andere banden

8 / 10

P. 27 augustus, 2018

Makkelijk te monteren

Goeie band waar je comfortabel mee fiets en weinig mee lek rijdt

Pluspunten
  • Makkelijk om te leggen
  • Comfortabel rij gedrag
  • Weinig lek rijden

8 / 10

Raymond 21 juni, 2018

Goed bandje betreft prijs/kaliteit

Goed bandje voor de prijs en de kwaliteit. Heb deze banden hiervoor voor het eerst geprobeerd, ruim 2000 km op dat setje gereden en maar 2 keer lek gereden. Rijden prima en liggen goed op de weg bij diverse weersomstandigheden.

Pluspunten
  • weinig lek rijden
  • goede wegligging

8 / 10

Eric 18 juni, 2018

Prima band goede prijs

Wat stug om op te leggen verder goed product

8 / 10

Ralph 27 mei, 2018

Geen woorden voor.

Na een paar jaar op de de espoir elite gripton black belt te hebben gereden werd het nu echt tijd voor nieuwe buitenbanden. Na wat onderzoek en goed advies te hebben gekregen van de service medewerkers van Mantel kwam ik uit bij de "Continental Grand Prix". De buitenband staat bekend om z'n goede lekbestendigheid en dat blijkt maar weer. Ik heb er inmiddels alweer z'n 800km lekvrij mee kunnen rijden. De Continental Grand Prix voelt comfortabel en geeft grip in zowel natte als droge omstandigheden. Kortom: ook weer super blij met deze aankoop. De volgende aankoop zal ik zeker dan ook weer doen bij Mantel.

Pluspunten
  • Betrouwbaarheid
  • Grip
  • Duurzaam
  • Comfort op mindere wegen
Minpunten
  • Stug, lastig erop te leggen

8 / 10

Richard 6 mei, 2018

Prima band

Rijdt prima, stevig en anti lek. Prijs ook normaal.

8 / 10

Jan 5 maart, 2018

goede koop

Pluspunten
  • prijs
  • anti lek
Minpunten
  • lastig opleggen
  • slijtvastheid

8 / 10

Rik 1 oktober, 2017

Geen of nauwelijk lek met deze band

8 / 10

Henny 20 september, 2017

Aflevering te laat

Bestelling geplaatst op woensdag voor 22.00 uur en pas maandag erna werden de banden afgeleverd. Dus wat jullie beloven dat er dan de volgende dag geleverd wordt, klopt niet.

8 / 10

Erik 19 september, 2017

Prima band voor prima prijs

Band bevalt goed. Grip is prima maar kan beter. De markering voor de draairichting is niet heel duidelijk aangegeven dus let even op. Voor de renner die weinig eisen stelt maar toch een goede band wil voor een nette prijs.

Pluspunten
  • Prijs
Minpunten
  • Grip

8 / 10

Kees 16 augustus, 2017

Prima band voor recreatieve fietser

Heb deze band al vaker gemonteerd, bevalt prima.

Pluspunten
  • Betrouwbaar
  • Slijtvast
Minpunten
  • Monteren is pittig klusje

7 / 10

Henny 8 augustus, 2017

Ze rijden prettig

7 / 10

Menno 19 juli, 2017

Probleemloos toeren.

Na probleemloze 5000 km wederom gekozen voor de Grand Prix. Gemakkelijk te monteren.

8 / 10

Martin 16 juli, 2017

degelijk, betrouwbaar

voor 2 a 3 maal per week zorgeloos rijden

Pluspunten
  • prijs
  • kwaliteit
Minpunten
  • soepelheid

7 / 10

Piet 12 juli, 2017

Voldoet aan mijn eisen.

Pluspunten
  • Is toch wel makelijk te monteren

8 / 10

Paul 12 juli, 2017

rijdt goed, niet snel lek

8 / 10

Hans 4 juli, 2017

Voldoet voor de meeste fietsers

Prima band voor deze prijs.

Pluspunten
  • duurzaamheid
  • Prijs
Minpunten
  • minder soepel

8 / 10

Bart 27 juni, 2017

Deze band is de standaard voor wedstrijd rijders

HET IS EEN IDEALE KWALITEIT PRIJS VERHOUDING BIJ DIT PRODUCT.

Pluspunten
  • Anti lek
  • Easy to handle
  • Goede prijs
  • Voldoende snelheid

7 / 10

Joep 26 juni, 2017

Prima prijs-kwaliteit

Pluspunten
  • Prijs
  • Duurzaamheid
Minpunten
  • Draadband is stug

8 / 10

Alvin 11 juni, 2017

Betrouwbare band, prima prijs

Een goede betrouwbare band. Goede prijs. Gaat moeilijk om de velg

Pluspunten
  • Betrouwbaar
  • Goede prijs
Minpunten
  • Gaat moeilijk om de velg

8 / 10

Sieb 9 juni, 2017

Prima band voor een goede prijs

De continental grand prix is een kwalitatief goed afgewerkte band voor een relatief lage prijs. De band heeft voor mijn gevoel een lage rolweerstand. Hij kan prima worden gebruikt voor recreatief gebruik of voor trainingen.

Pluspunten
  • Prijs
  • Lage rolweerstand
  • Goed uiterlijk
Minpunten
  • Lastig te monteren in verband met stugge draad

8 / 10

Miklos 6 juni, 2017

Prima kwaliteit

8 / 10

Coen 28 mei, 2017

Professione

Prima band, met handige slijtageindicator.

7 / 10

Kolo 30 april, 2017

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Goedkoop bandje, voldoet prima, maar mist de grip en comfort van de GP4000SII.

Pluspunten
  • Prijs
Minpunten
  • Stug
  • Grip

7 / 10

Tom 23 april, 2017

prijs kwaliteit goed

8 / 10

Mike 17 april, 2017

Goede band, amstel gold race overleefd!

Tot op heden nog niet lek gereden. Dus tot zover een goede band.

8 / 10

Lex 16 april, 2017

Sterke band voor goede prijs

Al jaren lang voor mij de beste band. Niet zo makkelijk om de velg te leggen, maar wel bijna onverwoestbaar.

8 / 10

Ab 10 april, 2017

prima bandje voor een schappenlijke prijs

8 / 10

Theo 28 maart, 2017

Fijne band

Goede band voor allround toer gebruik

Pluspunten
  • duurzaam
  • rold goed
  • nooit lek
Minpunten
  • zwaar
  • lastige montage

8 / 10

Martijn 24 maart, 2017

Comfortabel

Heb de Conti gp 25mm voor t eerst in gebruik. Voorheen altijd de GP 4000s. Prima prijs voor een comfortabele band. Rolt iets minder dan de conti gp 4000, maar niet storend en biedt normale grip. Gekocht voor de prijs/kwaliteit omdat het mijn laatste seizoen op huidige fiets is.

8 / 10

Eduard 20 maart, 2017

perfecte prijs/kwaliteit verhouding

8 / 10

Fred 9 maart, 2017

Topband

8 / 10

Eduard 6 maart, 2017

Goede prijs/kwliteit vehouding

8 / 10

Koos 18 januari, 2017

snelle en goede levering

8 / 10

Lenard 13 januari, 2017

Degelijke band

Heb 'm er pas een paar dagen opliggen maar zeer tevreden over deze band. Gewoon degelijke kwaliteit en goede grip in dit jaargetijde.

Pluspunten
  • Degelijk
  • Lekbestending
  • Goede grip

8 / 10

Chris 26 december, 2016

Platte banden proof

Mooie prijs voor een duurzame anti lek band

Pluspunten
  • Naambekendheid
  • Prijs
  • Anti lek
  • Hoog km
  • Comfort 25mm

8 / 10

Maurice 13 december, 2016

betrouwbare deglijke band met lage kans op lekkage

degelijke band, mijn ervaring is dat ik zelden lek rijd

8 / 10

Stefaan 20 september, 2016

Ideale band voor recreatief gebruik!

Ik heb gekozen voor de 25mm versie. Rijdt comfortabel. Reeds pittig ritje in de Ardennen gedaan en de band stelde nergens teleur. Integendeel!

Pluspunten
  • Comfort
  • Grip
  • Rolweerstand
Minpunten
  • Geen tot nu toe

8 / 10

Richard 6 juli, 2016

prima band, had ik snel nodig

snel en gratis geleverd. prima service van Mantel.

8 / 10

Fred 4 juli, 2016

voor deze prijs een superband

mijn oude set banden ging ruim 7000km mee.

Pluspunten
  • sterke band
  • goedkoop
  • waarde voor je geld

8 / 10

Jos 28 juni, 2016

Fijne allround band

Gemakkelijk op te leggen, fijn om mee te rijden. Veel comfort, top band

8 / 10

F.C. 11 mei, 2016

prima band voor die prijs

8 / 10

Doeke 19 april, 2016

banden worden vlot gelevert

mijn bestelde producten waren altijd op voorraad en goed van kwaliteit

8 / 10

Peter 13 februari, 2016

prima prijs voor een prima band

prima prijs voor een prima band

8 / 10

Remco 17 januari, 2016

goede grip

met deze banden heb ik een goede grip en kan er lekker mee fietsen

Pluspunten
  • goede grip

8 / 10

Gerard 16 januari, 2016

goede grip en weinig lek

7 / 10

Joop 6 januari, 2016

prima band alleen wat weinig profiel

8 / 10

Bruno 1 januari, 2016

Goede band voor een mooie prijs !!!!

8 / 10

Paul 25 december, 2015

Gewoon goed

Pluspunten
  • geluidloos
  • stabiel
  • lang mee
Minpunten
  • ff handigheid met monteren ivm staaldraad

7 / 10

Koen 14 december, 2015

goede grip en lange levensduur

Pluspunten
  • prijs
  • grip
  • levensduur

8 / 10

Sytze 11 december, 2015

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Goede band voor relatief weinig geld. aanrader!

Pluspunten
  • scherpe prijs
  • goede kwaliteit
Minpunten
  • draadband = lastiger te monteren
  • kan hem niet als reserveband meenemen

8 / 10

B JM 1 december, 2015

Fijne betrouwbare band

Dit jaar 2015 9000 kilometer meegereden .

8 / 10

Christiaan 24 november, 2015

goede band, duurzaam en goede lekbestendigheid

Pluspunten
  • duurzaam
  • goede grip
  • goed lekbestendig
Minpunten
  • stijf dus lastiger te monteren

8 / 10

Marcel 23 november, 2015

Sleidvast

Gewoon goed !

8 / 10

Sibren 3 november, 2015

Prima bandje hoor

Prima bandje

Pluspunten
  • Grip
Minpunten
  • Opletten bij omleggen op de richting

8 / 10

Aad 1 november, 2015

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Lijkt lang mee te gaan, maar dat weet ik pas over een aantal maanden.

Pluspunten
  • Prijs
  • Comfort
  • goed te monteren

8 / 10

Ronald 27 oktober, 2015

Prima band

Een goede slijtvaste band voor een goede prijs

Pluspunten
  • Slijtvast
  • Geringe rolweerstand
Minpunten
  • geen

8 / 10

Joop 26 oktober, 2015

Prima babd voor de racefiets

Goede band voor een betaalbare prijs

Pluspunten
  • Loopblak
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Ton 26 oktober, 2015

Fijne band

Gekozen ivm. Lekbestendigheid. 25 mm voor comfort. Zeer tevreden !

8 / 10

Jet 25 oktober, 2015

mooi stak bandje

Ik zocht een goed bandje waar ik voorlopig mee op de losse rollerbank kan en vanaf het voorjaar weer mee buiten kan rijden. Het profiel is gladder dan gedacht, maar levert voorlopig nog geen probleem. Het is nu alleen nog afwachten wat het buiten gaat doen. In ieder geval zal ik niet rap lek rijden. Verder is een veel gehoorde/gelezen klacht, dat het monteren van het bandje moeizaam gaat. Hij zou nogal strak zijn. Ik moet zeggen, dat het wat moeite en kracht kost (met de blote handen), maar dit verschilt niets met voorgaande conti draad. Ze zien er verder strak en rap uit, omdat ze helemaal zwart zijn. Zelf ben ik zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten
  • strak uiterlijk
  • glad profiel

8 / 10

Joop 25 oktober, 2015

Goede anti lek band

Zeker voor een achterwiel is het belangrijk om een goede band te hebben. Ik dat ik hier een goede keuze heb gemaakt

8 / 10

Raf 22 oktober, 2015

Een goedkoop alternatief voor de 4000 S bij rustige winterse ritten.voor

Pluspunten
  • lekbestendig
Minpunten
  • montage

8 / 10

Ben 20 oktober, 2015

prijs/kwaliteit verhouding is prima

voor het eerst 25 mm het bevalt mij prima goed comfort en makkelijk te monteren

Pluspunten
  • comfort
  • makkelijk te monteren
Minpunten
  • iets zwaarder

8 / 10

Hans 23 september, 2015

prima lekvrije band

Prima band en een stuk goedkoper dan de brandprix 4000 s met eigenlijk dezelfde rij eigenschappen.

Pluspunten
  • prijskwaliteit
  • rolweerstand
Minpunten
  • geen vouwband

8 / 10

Mario 16 september, 2015

goede trainingsband voor een scherpe prijs

8 / 10

Mario 16 september, 2015

Uitstekende trainings band voor weinig geld

Heb er van de week mee gereden. Een lekkere band om in deze winter mee te trainen. Ofwel deze band geeft je vertrouwen!

Pluspunten
  • Grip
  • Rolweerstand
  • Prijs
Minpunten
  • Gewicht

8 / 10

Martin 28 augustus, 2015

Geweldige race buitenbanden

Per post besteld en snel ontvangen. Juiste en snelle levering

8 / 10

Wilco 26 augustus, 2015

goede buiteband voor een mooie prijs

8 / 10

Christoph 24 augustus, 2015

Haltbarkeit und Lauffreudigkeit

8 / 10

Xander 10 augustus, 2015

Stevige comfortabele band

De band voelt stevig aan, en geeft meer rij comfort dan een 23 mm band, Ook de rolweerstand lijkt minder te zijn ten opzichte van mijn vorige banden (Vittoria Zaffiro 23 mm).

Pluspunten
  • Stevige band
  • Meer comfort
  • Goede rolweerstand
Minpunten
  • draadband

8 / 10

Bert-jan 16 juli, 2015

goede betrouwbare band

Een prima band rijdt licht, goed lekbestendig , nette prijs

8 / 10

Frans 13 juli, 2015

Prima band voor zijn geld

Goede looks zeer lek bestendig

8 / 10

Raymond 10 juli, 2015

Snelle levering , Prima Band

Prima Band , wellicht vooraf op de site even aangeven dat de kleine gaatjes in de banden slijtindicatoren zijn.

8 / 10

Peter 5 juli, 2015

Goede band.

Goeie band. Zou niet weten waarom ik de veel duurdere 4000s zou kopen. Beetje zwaarder misschien maar dat maakt mij niets uit. Zeer slijtvaste band.

Pluspunten
  • Sluitvastheid
  • Lekbestendig
Minpunten
  • Geen

8 / 10

Edwin 30 juni, 2015

top trainingsbandje

8 / 10

Peter 15 juni, 2015

zeer betrouwbare band

Pluspunten
  • rolweerstand
  • grip

7 / 10

Jeroen 9 juni, 2015

Prima bandje, Limburgs Mooiste goed zn best gedaan

Alhoewel een vouwband iets lichter is, gaat deze denk ik wat langer mee.

8 / 10

Erik 7 juni, 2015

betrouwbare confortabele band

Betrouwbare confortabele band met goede testresultaten. Af kloppen, maar nog nooit lek gereden met deze band, terwijl duurdere banden het vaker laten afweten. Na 5 x lek rijden in een week met een ander merk band ga je snel terug naar de vertrouwde Continental Grand Prix.

Pluspunten
  • minder lek
  • meer comfort
  • minde slijtage

7 / 10

Bernard 1 juni, 2015

Topbandje voor scherpe prijs.

Top mijn schrik per ongeluk draadbanden besteld. Maar ze legden juist makkelijk om de velg dan ik had gedacht. En qua wegligging merk ik minimaal verschil met de gp4000s. Goede band voor een goede prijs. Ik heb de 25mm besteld. Maar in de praktijk lijkt hij net zo breed als een 23. Ondanks dat hij op brede velgen ligt. Vandaar een 7.

Pluspunten
  • Legt makkelijk op de velg.
  • Goede grip
Minpunten
  • Breedte 25 lijkt 23

8 / 10

Wouter 1 juni, 2015

Top hoor

8 / 10

Arjan 31 mei, 2015

Prima band

Pluspunten
  • Prijs
  • Ziet er goed uit
Minpunten
  • Stuurt wat minder strak

8 / 10

Ruud 28 mei, 2015

prima bandje

Goede prijs kwaliteitsverhouding Gewoon een prima band voor een redelijke prijs Maak je geen zorgen hij ziet er net zo uit als zijn broer die twee keer zo duur is. Zolang je fietst zie je het verschil niet.

8 / 10

C.O. 28 mei, 2015

goede band voor weinig geld

Conti grand prix is voor mij een goede koop. Zowel de slijtvastheid als lekbestendigheid en grip zijn goed voor veel kms. De prijs is redelijk

Pluspunten
  • redelijke prijs
  • veel kms
  • lekbestendigheid

8 / 10

Bernard 22 mei, 2015

Kilometervreter

Wielrennen is een verslaving je kunt niet meer zonder.met een paar goede banden kunnen we er weer tegenaan. Groet Bernard.

8 / 10

Bernard 22 mei, 2015

Kilometervreter

Wielrennen is een verslaving je kunt niet meer zonder.met een paar goede banden kunnen we er weer tegenaan. Groet Bernard.

8 / 10

Gilles 13 mei, 2015

Alles ademt snelheid.

De volgende dag geleverd. Compleet en met leuke gadget. Goede verpakking. Kortom, prima verzorgt

8 / 10

Hans 2 mei, 2015

Wat wil je nog meer?

Qua duurzaamheid, lekbestendigheid, comfort en souplesse voldoet de Grand Prix - in de 25mm uitvoering- voor de meeste toerfietsers volledig. Waarom dan (veel) meer uitgeven?

Pluspunten
  • Duurzaamheid
  • lekbestendigheid
Minpunten
  • rolweerstand ?

7 / 10

Mik 23 april, 2015

Voldoende kwaliteit.

Makkelijk hanteerbaar, goede kwaliteit

Pluspunten
  • kwaliteit
  • rekbaar
Minpunten
  • prijs

8 / 10

Frank 22 april, 2015

Betrouwbare band

Pluspunten
  • Rolweerstand
  • Lekbestendig

8 / 10

Paul 21 april, 2015

prima band

voldoet prima, één keer een kronkel in een band gehad. overige banden prima.

Pluspunten
  • prijs
  • goede wegligging
Minpunten
  • gevoelig voor steentjes

8 / 10

Jens 17 april, 2015

top trainingsband

prijs kwaliteit super!

Pluspunten
  • makkelijk te monteren
  • comfort
  • prijs
Minpunten
  • gewicht

8 / 10

Peter 6 april, 2015

beste band voor deze prijs

Voor mij de beste band in zijn prijs klasse. Weinig tot geen lek rijden en makkelijk op leggen. Rijd er al jaren mee.

Pluspunten
  • lekbestendig
  • makkelijk op leggen
Minpunten
  • geen

8 / 10

Mark 16 maart, 2015

Goede prijs / kwaliteitverhouding

8 / 10

Edwin 12 maart, 2015

kwalitiet- prijs verhouding

Pluspunten
  • goede kwalitiet- prijs verhouding

8 / 10

Roland 8 maart, 2015

Prima fietsband

Pluspunten
  • Prijs
  • Rolweerstand
Minpunten
  • Moeilijker leggen

Pagina 1 - 2