Menu
Terug

Axa Defender reviews

8.1 / 10 Gemiddelde uit 21 reviews | Schrijf een review

8.1 / 10

21 reviews
5
(14)
4
(3)
3
(1)
2
(2)
1
(1)

Pluspunten

  • Makkelijk te monteren (2)
  • doet wat het moet doen (1)
  • mooi (1)
  • Sleutel open en dichtklappen (leuk!) (1)

Minpunten

  • sleutel al na 3 weken kapot (1)
  • Plastic blijft kwetsbaar (1)
  • Nog geen ontdekt (1)
  • Sleutel lijkt makkelijk te buigen (1)

1 / 10

Asako 8 november, 2019

Unable to install on my bike

I cannot install this lock on my bike (Giant ladies bike) as there is not enough space. I was very disappointed.

3 / 10

Dhr. 17 oktober, 2019

Goed slot, matige sleutel

Slot doet het maar de sleutel is alweer na 3 weken kapot

Pluspunten
  • doet wat het moet doen
  • mooi
Minpunten
  • sleutel al na 3 weken kapot

7 / 10

Noëll 11 oktober, 2019

Prima voor deze prijs

Een stuk plastic was afgebroken bij het monteren van het slot. Dit is het plastic dat de schroeven beschermt tegen vuil en regen. Verder is het een prima slot dat makkelijk te monteren is en soepel opent en dicht.

Pluspunten
  • Makkelijk te monteren
  • Sleutel open en dichtklappen (leuk!)
  • Opent en dicht gaat makkelijk
Minpunten
  • Plastic blijft kwetsbaar

10 / 10

Gerton 23 september, 2019

Goed slot, erg fijn icm met het kettingslot

Goed en fijn slot. Houdt er rekening mee dat er geen schroefjes meegeleverd worden.

Pluspunten
  • Makkelijk monteren.
Minpunten
  • Nog geen ontdekt

8 / 10

A. 11 september, 2019

Degelijk en goed werkend slot

In combinatie met de AXA ketting is dit een handig en makkelijk te gebruiken slot. Het geheel is degelijk.

Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Combinatie met ketting handig
  • Degelijk
Minpunten
  • Sleutel lijkt makkelijk te buigen

9 / 10

E. 17 augustus, 2019

veilig slot

Veilig slot

Pluspunten
  • veilig
  • makkelijk

10 / 10

Michael 5 juli, 2019

Funktioniert wie erwartet

Es gibt zwei Schlüssel für das Schloß. Der eine Schlüssel (ist Einklappbar, wie ein Autoschlüssel) hat einen sehr langen Griff und wenn er im Schloss steckt und ich fahre mit dem Fahrrad, dann stoße ich mit dem Fuß manchmal an. Gut ist, das man den Schlüssel nur abziehen kann, wenn das Schloß geschlossen ist.

Pluspunten
  • Schlüssel kann man nur abziehen wenn das Schloß zu

10 / 10

Conny 12 juni, 2019

helemaal geweldig, en handig dat je met dit slot een verzekering af kan sluiten tegen diefstal

10 / 10

Gunter 4 juni, 2019

Traurig das man keine Ersatz Schlüssel bekommen?

9 / 10

S. 10 mei, 2019

Voldoet goed

9 / 10

M. 26 april, 2019

Prima fiets

Rijd lekker, stevige fiets! Nette service

10 / 10

Esther 30 maart, 2019

Soepele sluiting

Montage was snel te doen. Vind de sleutel die erbij zit gek. Sluit soepel, en de combinatie met de bijbehorende ketting werkt ook probleemloos.

Pluspunten
  • Soepel
  • Makkelijke montage

9 / 10

Hans Theo 26 maart, 2019

Gutes Fahrradschlossin Kombi mit der Axa RLC140 Einsteckkette

8 / 10

C. 8 oktober, 2018

stevig slot

jammer dat er geen bevestigingsmateriaal bij geleverd word

4 / 10

Koos 1 oktober, 2018

Haperend slot

Bij sluiten slot moet je de pen bijsturen, hij wil anders niet op slot

Pluspunten
  • Degelijk slot
Minpunten
  • Haperend

10 / 10

M.W. 25 september, 2018

Top slot

10 / 10

Frank 18 september, 2018

Biedt veiligheid in een makkelijk jasje aan.

Ik ben zeer blij met mijn aankoop, de slot is makkelijk te monteren, en zoverre werkt de slot nog gewoon lekker soepel.

Pluspunten
  • Makkelijk te monteren
  • Goed stevig slot
Minpunten
  • geen

10 / 10

BRIGITTE 4 augustus, 2017

sécurité renforcée

avec cet antivol , vous êtes sur de retrouver votre vélo ! je viens d'en racheter un deuxième pour équiper mon nouveau vélo électrique !

6 / 10

MARC 30 mei, 2017

Trop étroit pour vélo giant

J'ai du retailler les antivols, manquait 8 mm

Pluspunten
  • Pratique
Minpunten
  • Taille inadaptée pour vtc Giant

9 / 10

Roger 3 april, 2016

Erg gebruiksvriendelijk en zeer stevig slot

9 / 10

Tom 26 maart, 2016

Praktisch degelijk slot

Praktisch en degelijk AX-Slot waarmee je je fiets makkelijk op slot zet. Sleutel is inklapbaar en kan worden aangevuld met AXA insteekketting van 140 cm

Pluspunten
  • inklapbare sleutel