Deel dit bericht

Fietsenwinkel Mantel opent Servicepunt in Amersfoort

16 Mei 2022

We merken dat steeds meer klanten vaker online of in onze Superstores een aankoop doen, maar het wél prettig vinden als reparatie of onderhoud in de buurt mogelijk is. Daarom openen wij deze zomer een nieuw Servicepunt in Amersfoort. Ons nieuwe Servicepunt komt op een centraal gelegen plek aan de rand van Amersfoort. Het adres is Leusderweg 198.

Het Mantel Servicepunt is het ‘kleine broertje’ van de Mantel Superstore in Utrecht en wordt na Servicepunt De Bilt onze derde fietsenwinkel in de provincie Utrecht. Landelijk gezien wordt Servicepunt Amersfoort onze 12e fietsenwinkel. En daarvoor zoeken we nog personeel! Ervaren en beginnende fietsenmakers zijn zeer welkom. Interesse? Kijk op: werkenbij.mantel.com.

Hopelijk ben je al bekend met ons concept, maar met de opening van Servicepunt Amersfoort hopen wij je nog beter te kunnen helpen.

Servicepunten

In onze lokale Servicepunten vind je een klein assortiment aan veel verkochte fietsonderdelen, zoals binnenbanden en fietsverlichting. Ook hier kunnen bestellingen gratis geplaatst, afgehaald of geretourneerd worden. Voor fietsonderhoud, reparaties of specialistisch advies ben je bij ons aan het juiste adres.

Superstores

Onze Superstores zijn gevuld met fietsen, fietskleding en fietsonderdelen van de beste merken. Je mag alles bekijken, testen en passen. Bestellingen kunnen gratis geplaatst, afgehaald of geretourneerd worden bij een van onze fietsenwinkels. Daarnaast kun je er terecht voor onderhoud of reparaties. We verkopen alleen uit eigen voorraad, zo kun jij altijd (blijven) fietsen!

Bestellen op Mantel.com

Geen tijd om de deur uit te gaan en morgen al iets nodig? Dan kun je terecht op Mantel.com. Naast razendsnelle bezorging, kun je altijd makkelijk en gratis retourneren. Door de online keuzehulpen en duizenden klantreviews kun je altijd thuis de beste keuze maken. Voor 22.00 uur besteld, is morgen in huis. Niet thuis? Je kunt je online bestelde pakketje ook altijd (gratis) in het Mantel Servicepunt laten bezorgen en daar afhalen.

Werken bij Mantel

Woon je in de regio Utrecht/Amersfoort? Ervaren en beginnende fietsenmakers zijn zeer welkom.

Bekijk alle vacatures op werkenbij.mantel.com en sluit je aan bij ons veelzijdige peloton!