Deel dit bericht

Altijd de beste prijs op jouw nieuwe fiets met onze Laagste prijsgarantie

1 Februari 2024

Jouw leven is al druk genoeg, daarom helpen wij je graag. Iedere dag vergelijken wij onze prijzen met onze concurrenten. Zo zorgen wij ervoor dat je nooit te veel betaalt voor jouw fiets én hou jij tijd over voor (fiets)plezier! Toch ergens een betere prijs gevonden? Dan bieden wij de fiets meteen voor dezelfde prijs aan.

Bekijk alle fietsen

Zo werkt onze Laagste Prijsgarantie

Met onze laagste prijsgarantie op fietsen (inclusief e-bikes!) hoef je nooit meer te vergelijken, dat doen wij al voor je. Je betaalt dus nooit teveel. Zie je precies dezelfde fiets ergens anders toch goedkoper? Laat het weten, dan passen wij onze prijs voor je aan.

De kleine lettertjes

  • De fiets heeft dezelfde maat, modeljaar, specificaties en kleur.

  • De fiets wordt verkocht door een Nederlandse merkdealer (inclusief garantie).

  • De fiets is uit voorraad leverbaar. Je kunt deze direct meenemen of hij wordt de volgende dag thuisbezorgd.

  • De prijsgarantie wordt gegeven op de verkoopprijs, zonder verzendkosten of andere diensten.

Alles afgevinkt? Klik dan op de productpagina van de desbetreffende (elektrische) fiets op ‘Laagste Prijsgarantie’ en vul de gegevens in.

Mantel Laagste Prijsgarantie op fietsen
Als je op 'Laagste Prijsgarantie' klikt, kun je direct de laagste prijs aanvragen

Wat gebeurt er als je je gegevens hebt achtergelaten?

Onze klantenservice controleert de gegevens die je hebt achtergelaten en neemt zo snel mogelijk contact met je op om de bestelling in orde te maken.

Wat als de fiets direct na mijn aankoop goedkoper wordt?

Wordt de prijs van je nieuwe fiets binnen 30 dagen na aankoop door ons verlaagd? Dan krijg je van ons een cadeaubon ter waarde van het verschil.

Bekijk alle fietsen

Kom ook langs in één van onze Superstores!

Natuurlijk geldt de Laagste Prijsgarantie ook op alle fietsen die in onze winkels staan. Kom dus vooral naar Arnhem, Rotterdam, Utrecht of Den Bosch en we helpen je daar graag verder. Met onze Laagste Prijsgarantie weet je dus zeker dat je de beste fiets voor de allerbeste prijs meeneemt!