Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Werkplaats afspraak inplannen

Je fiets zelf inplannen in onze werkplaats? Dat kan, via onze Online Werkplaats Planner. Veelvoorkomende werkzaamheden kun je zelf selecteren, evenals je gewenste vestiging en datum.

Heb je jouw fiets bij Mantel aangeschaft, en is deze jonger dan 6 maanden of 500 kilometer? Dan kun je deze ook voor een eerste controlebeurt inplannen. Onze werkplaatsen werken met een dagplanning om jou zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen. Wachten op de onderhoudsbeurt is daarom niet mogelijk.

Heb je een vraag tijdens het online inplannen van je fiets? Onze klantenservice staat voor je klaar op het nummer 026-4450945.

Wil je liever telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel.


De prijzen zijn werkplaatstarieven, exclusief materiaal
Staat je gewenste reparatie er niet tussen? We plannen graag telefonisch een afspraak met je in. 026-4450945