Menu
Terug

SKS X-tra-Dry & Mud-X Set Spatborden

SKS X-tra-Dry & Mud-X Set Spatborden
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
  • Gratis retourneren

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Onze keuze voor een spatbordenset voor de mountainbike

Onze keuze voor een spatbordenset voor de mountainbike

Onze keuze voor een spatbordenset voor de mountainbike is de combinatie van de SKS X-tra Dry en de Mud-X. Met deze twee spatborden ben je verzekerd van een goede bescherming tegen opspattend zand, water en modder. Ze zijn ook nog eens gemakkelijk te bevestigen!

Beschrijving

Beschrijving

De SKS X-tra-Dry & Mud-X Set bestaat uit een X-tra Dry spatbord voor de achterzijde dat je met een quick release bevestiging om de zadelpen bevestigt. Past daardoor op vrijwel elke fiets. Eenvoudig te monteren zonder gereedschap. En een Mud-X voorspatbord dat gemonteerd kan worden op elke onderbuis met een diameter van 50 mm of minder. Dankzij zijn lichtgewicht uitvoering wordt het lakwerk niet beschadigd bij montage. Met deze set ben je goed beschermd tegen modder, vuil en spatwater van het voor- en achterwiel.

Vijf jaar garantie
Dagelijks worden duizenden spatborden in de productiehallen van SKS Germany geproduceerd. Bij de constructie van een spatborden staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De bekwame werknemers van SKS zetten zich naar hartenlust in voor een constante hoge kwaliteit van de producten. De SKS spatborden staan dan ook garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Mocht er onverhoopt toch iets verkeerd zijn, dan kun je gebruikmaken van SKS' uitstekende garantieregeling. Alle SKS spatborden zijn toegerust met 5 jaar garantie.
Toon meer Toon minder

Reviews

Reviews

4.4 / 5
Gemiddelde uit 38 reviews
5
19 reviews
4
16 reviews
3
2 reviews
2
0 reviews
1
1 review

Foto's van klanten


Meest relevante reviews

1 / 5

Past niet

- Martijn 25 februari 2022

Staat bij dat ze op alle racefietsen en mountainbike passen, maar er staat niet bij dat je daarvoor je zadel erg hoog moet zetten. Deze waren voor mijn zoons mountainbike bedoeld, maar helaas moest ik hem teleurstellen.

Plus- & minpunten

Zien er leuk uit
Passen helemaal niet op mountainbike
Zadelpen moet heel hoog staan om te passen

5 / 5

Gewoon doen, ideaal bij modder en nattigheid.

- Tom 12 december 2021

Voorspatbord nog niet gebruikt, set was in de aanbieding. Achter is ideaal, geen modder meer over je rug.

Plus- & minpunten

Makkelijk te monteren
Werkt echt

5 / 5

Top product voor een goede prijs

- Bas 8 december 2021

Ik heb deze set gemonteerd op een cyclocrosser van een paar jaar oud. De spatborden zijn precies wat ik ervan verwachtte: eenvoudig te monteren, stevig en houden het ergste opspattende water en modder tegen. Downtubespatbord montage d.m.v. 2 rubberen straps (of op nokjes mocht je fiets dit hebben onder de buis) en blijft goed zitten. Achterspatbord montage middels een instelbaar klemsysteem. Zit goed strak en is ook makkelijk te verwijderen. Voor mij persoonlijk handig: de hoek die het spatbord met de bevestiging maakt is steil zodat ik er makkelijk een achterlicht aan vast kan maken.

Plus- & minpunten

Constructie
Montage
Spatbescherming

4 / 5

Doet wat et moet doen

- Pieter 15 november 2021

Zelf mooi schoon en droog gebleven

Plus- & minpunten

Goede bevestiging
Past perfect
Voorspatbord had iets groter gemogen

5 / 5

Top spatborden voor een mooie prijs

- Oscar 28 juni 2021

Warning- je blijft altijd droog maar let wel dat je bij ellenlange fietstochten als gevolg van het vertrouwen in deze spatborden ook nat kan worden van zweet ;)

Plus- & minpunten

Je blijft mooi droog