Reviews over de
Trivio Wall Hanger

Trivio Wall Hanger
4.2 / 5
Gemiddelde uit 32 reviews
5
15 reviews
4
10 reviews
3
4 reviews
2
0 reviews
1
2 reviews

Foto's van klanten

5 / 5

Zeer goed product

- R., 16 mei, 2024

Super haak. Geen probleem meer welk wiel wel of niet past in de haak.

Plus- & minpunten

Makkelijk te monteren.
Ruim genoeg voor zowel koersfiets, gravel en Mtb.
Stevige rubberen bescherming om velgschade te voor

5 / 5

Uitstekend

- Chris, 1 maart, 2024

Deze beugel is geschikt voor mountainbikes en racefietsen. Ook voor wielen met 45mm velg. Uitstekend materiaal en hangt stevig.

Plus- & minpunten

Compleet
Makkelijk monteren
Sterk
Geen

5 / 5

snelle levering

- Hans, 29 februari, 2024

makkelijk te plaatsen, geleverd met vijzen en pluggen.

3 / 5

Functioneert goed, maar rubbers gaan erg snel stuk

- Thijs, 20 januari, 2021

Ik heb vier wall hangers in gebruik voor MTB en race fietsen. Het ding functioneert perfect, maar de rubbers gaan erg snel stuk. Voor drie van de vier hangers is het rubber binnen een jaar doorgescheurd en hangt de fiets effectief met de velg aan de scherpe metalen beugel. Dus ondanks de goede functie niet tevreden over het product.

Plus- & minpunten

werkt goed
gaat erg snel stuk

1 / 5

waardeloos ding meer niet.

- Jan, 2 december, 2020

ik had er 2 gekocht naar 4 weken het rubber al kapot bij beide steunen maar ook 2 velgen naar de kloten koop dit product dus nooit.

3 / 5

Beschermingsrubber al gescheurd na 5x ophangen.

- Sebastiaan, 4 juli, 2020

Plus- & minpunten

doet wat het moet doen.
Eenvoudig op te hangen.
Beschermingsrubber is waardeloos

1 / 5

Velgen slopers mavic wielen

- Patrick, 22 maart, 2020

Muur haken voor mij niet meer 1 paar dure velgen met deuken erin. En een paar gescheurd. Gebruik ze niet zet de fiets gewoon op de grond

5 / 5

Snelle levering en goed

- Marcel, 29 maart, 2019

Plus- & minpunten

Snel

4 / 5

Zeer goed bevonden.

- Martijn, 8 februari, 2019

Plus- & minpunten

Makkelijk te monteren
Neemt weinig plaats in
Zeer handig
Hoge velgen passen moeilijk of niet

4 / 5

Robuust ophangsysteem

- Johannes, 29 september, 2018

Simpele bevestiging. Nav andere reviews wel eigen schroeven gebruikt. Met dikkere banden/hogere velgen vraagt het een beetje meer handigheid, maar daar wen je snel aan.

Plus- & minpunten

Robuust

3 / 5

Goede haak, schroeven zijn een drama.

- Nick, 23 augustus, 2018

Normaal lees ik vooraf vaak reviews, vandaag in Arnhem kwam ik deze haak tegen en heb ik er impulsief 2 meegenomen. De haak zelf is prima, alleen de schroeven zijn echt drama! heb het stuc werk van de muur af doordat de boor er steeds af schoot. En heb ze er niet eens helemaal in gekregen. Echt zonde, wat je komt er pas achter als het te laat is.

Plus- & minpunten

de schroeven!!!

4 / 5

Goed product.

- Raissa, 26 februari, 2018

Ik ben erg blij met deze aankoop, het is precies wat ik ervan verwacht had.

5 / 5

Goed product voor een goede prijs.

- Andre, 26 januari, 2018

4 / 5

Simpel doeltreffend

- Auke, 15 januari, 2018

Zeer simpele montage. Hou met cx en mtb rekening met de dikte van de banden als je de fiets tegen het plafond aan plaatst:)

Plus- & minpunten

Goedkoop
Perfecte montage
Simpel
Geen onderst onderkant

5 / 5

Makkelijk op te hangen en eenvoudig in gebruik

- Sander, 26 december, 2017

5 / 5

Makkelijk op te hangen en eenvoudig in gebruik

- Sander, 26 december, 2017

5 / 5

Stevig product werkt goed voor racefiets en hybride

- Sander, 19 september, 2017

5 / 5

Topprodukt

- JHA, 28 juni, 2017

Voor eerste maal aangeschaft, perfecte beugel voor verticale montage. Zelfs voor mijn mtb met 29 inch wielen is hij geschikt.

Plus- & minpunten

Bevestiging
Look
Stevigheid

5 / 5

Prima oplossing om je (lichte) fiets op te hangen

- Martin, 18 april, 2017

Solide oplossing met goede bescherming voor velg. De besparing in ruimte t.o.v. staand is afhankelijk van situatie. Zeker bij grote fietsen met lange zadelpen wordt flink wat ruimte ingenomen. Minder geschikt voor zware (stads-) fietsen. Er is wat handigheid nodig om de fiets op te hangen en weer van de hanger af te halen.

Plus- & minpunten

Prima bescherming velg
Simpele bevestiging
Solide

4 / 5

Praktische oplossing voor fietsen

- Bart, 26 februari, 2017

Eenvoudige oplossing om (met name) sportfietsen op te hangen zodat er meer ruimte is voor de gewone fietsen en de kinderfietsen

4 / 5

Prima waar voor te geld

- Martin, 20 januari, 2017

Prima ding. Solide. 29x2.35 past en 60mm hoge wegwielen ook net

4 / 5

Eenvoudig en budgetvriendelijk

- Sacha, 4 januari, 2017

Eenvoudig te monteren en te gebruiken! En dan ook nog eens goed voor je budget. Uitmeten, gaten boren, vastschroeven en je fiets kan erg makkelijk weggeborgen worden. Enig minpuntje is dat er geen plaatje is waar je achterwiel rust tegen de muur. Hierdoor kan de muur vuil worden. Dit is eenvoudig op te lossen. Bruikbaar voor koersfiets en MTB. Meer moet het niet zijn!

Plus- & minpunten

Eenvoudig
Goedkoop
Makkelijk te monteren
Het ontbreken van een plaatje voor je achterwiel

4 / 5

Handig ophangsysteem!,

- C.W., 31 oktober, 2016

Plus- & minpunten

Niet duur
Snel monteren
Werkt prima

5 / 5

Simpel en praktisch

- Jan, 27 oktober, 2016

Plus- & minpunten

Eenvoudig model
makkelijk monteren

5 / 5

Hangt prima

- Thomas, 19 oktober, 2016

Makkelijk op te hangen. Racefiets kan je zonder problemen ophangen. MTB kost iets meer moeite.

Plus- & minpunten

Makkelijk te monteren
Racefiets past goed
MTB kost wat moeite

4 / 5

Goede prijs-kwaliteit verhoudig

- Justin, 26 september, 2016

Goede tool om fietsen efficiënt op te bergen voor niet al teveel geld. Pluggen en schroeven meegeleverd. We hebben zelf twee racefietsen en een mountainbike hiermee opgeborgen in de schuur. De hanger op houten balken geschroefd, mooiste had een extra plaatje geweest om de achterband op te kunnen laten steunen voor stabiliteit en bescherming tegen splinters.

Plus- & minpunten

Efficiënt voor ruimte
Schroeven en pluggen meegeleverd
Sterk materiaal
Geen plaatje voor achterband

5 / 5

Practies om je fietsen aan de muur op te bergen

- Stefan, 2 september, 2016

Pakket komt kompleet met schroeven en al even gaatjes boren opschroeven en hup je fiets hangt aan de muur. Ik heb zo 5 fietsen aan de muur op de plaats waar voorheen maar plaats was voor 2 fietsen

Plus- & minpunten

Bergt fietsen op in kleine ruimte
Fiets hangt veilig
Kompleet pakket
Makkelijk te hangen
Prijs
Geen

3 / 5

Mooi, solide, maar niet voor iedere fiets

- Paul, 7 augustus, 2016

Solide bevestiging. Fijn dat schroeven en pluggen al bijgeleverd zijn. Heb echter zelf 55mm wielen en die passen enkel met beetje wrikken en schuin houden, in de beugel

Plus- & minpunten

Bevestiging bijgeleverd
Stevig
Niet voor hoge velgen
Waarschijnlijk ook niet voor dikke atb banden

4 / 5

Stevige en voordelige muur hanger

- Robbert-Jan, 4 januari, 2016

Ik heb twee hangers naast elkaar voor m'n racefiets en mountainbike. Het racefiets wiel is heel makkelijk in de haak te hangen. M'n MTB wiel past wel, maar door het opstaande rubberen-hoekje moet je het wiel een beetje scheef houden om hem goed in de haak te hangen. Dat vraagt een beetje extra handigheid.

Plus- & minpunten

Schroeven en pluggen meegeleverd.
Stevig en solide.
Krap voor MTB banden

5 / 5

Goed product

- Joost, 7 december, 2015

Plus- & minpunten

Handig
Stevig
Valt niet op
1 kant openinf

5 / 5

Slim ding

- Simon, 29 juni, 2015

Hangt snel, scheelt veel ruimte en kost haast niets.

Plus- & minpunten

Beschadigt fiets niet
Goedkoop
Ruimtebesparend
Wel eerst heel goed uitmeten hoe je alles wilt oph